کتاب حقیقت عشق را با من بگو
معرفی کتاب حقیقت عشق را با من بگو
معرفی کتاب حقیقت عشق را با من بگو
کتاب الکترونیکی «حقیقت عشق را با من بگو (نگاهی به معروفترین اشعار عاشقانه از ویلیام شکسپیر تا باب دیلن)» نوشتهٔ «ساندرا رو» با ترجمهٔ «پویه صمیمی» و از انتشارات «خزه»، مجموعهای از شعرهای عاشقانهٔ انگلیسیزبان را از دورهٔ شکسپیر تا باب دیلن گردآوری و معرفی میکند. این کتاب با ارائهٔ متن اصلی و ترجمهٔ فارسی اشعار، خواننده را با سیر تحول شعر عاشقانه در ادبیات انگلیسی آشنا میسازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب حقیقت عشق را با من بگو
این کتاب به بررسی و معرفی مشهورترین اشعار عاشقانهٔ زبان انگلیسی میپردازد و از دوران شکسپیر تا باب دیلن را در بر میگیرد. «حقیقت عشق را با من بگو» در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و تلاش دارد مخاطب فارسیزبان را با نمونههایی از شعر عاشقانهٔ غربی آشنا کند. نویسنده در مقدمه، اهمیت شعر عاشقانه را در بیان احساسات انسانی و نقش آن در فرهنگهای مختلف توضیح میدهد و به این نکته اشاره میکند که ترجمهٔ شعر، بخشی از زیباییهای زبانی و موسیقایی آن را از دست میدهد. به همین دلیل، متن اصلی اشعار در کنار ترجمهٔ فارسی آمده است تا علاقهمندان بتوانند با هر دو زبان ارتباط برقرار کنند. کتاب، علاوه بر معرفی شاعران و اشعار، به زمینههای تاریخی و ادبی هر دوره نیز میپردازد و نشان میدهد که چگونه مفهوم عشق در شعر، همواره با دغدغههای انسانی و اجتماعی گره خورده است. این مجموعه، هم برای علاقهمندان به شعر و هم برای کسانی که به دنبال شناخت بیشتر فرهنگ و ادبیات غرب هستند، تصویری کلی از سیر تحول شعر عاشقانه ارائه میدهد.
چرا باید کتاب حقیقت عشق را با من بگو را خواند؟
این کتاب فرصتی فراهم میکند تا مخاطب با طیفی از اشعار عاشقانهٔ انگلیسیزبان، از کلاسیک تا معاصر، آشنا شود و تفاوتهای فرهنگی و زبانی در بیان عشق را لمس کند. وجود متن اصلی اشعار در کنار ترجمهٔ فارسی، امکان مقایسه و درک بهتر ظرافتهای زبانی را فراهم میآورد. همچنین، توضیحات نویسنده دربارهٔ زمینهٔ تاریخی و ادبی هر شعر، به فهم عمیقتر مضمونها و تحولات سبکهای شعری کمک میکند. این مجموعه برای کسانی که به ادبیات تطبیقی، ترجمه و شعر علاقه دارند، منبعی ارزشمند به شمار میآید.
خواندن کتاب حقیقت عشق را با من بگو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر عاشقانه، دانشجویان و پژوهشگران ادبیات انگلیسی، مترجمان، و کسانی که به دنبال شناخت تطبیقی ادبیات غرب و فارسی هستند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال الهام گرفتن از شیوههای مختلف بیان احساسات در شعر هستند، جذاب خواهد بود.
فهرست کتاب حقیقت عشق را با من بگو
- مقدمه: تاریخچهای کوتاه از شعر عاشقانه و نقش آن در فرهنگهای مختلف، با تمرکز بر سیر تحول شعر عاشقانه از سومریان باستان تا دوران مدرن.- ویلیام شکسپیر: معرفی و تحلیل سونتهای معروف شکسپیر، بررسی ساختار و مضمونهای اصلی سونتهای عاشقانهٔ او.- کریستوفر مارلو: شعر شبانی و ویژگیهای آن در ادبیات انگلیسی، با نمونههایی از آثار مارلو.- جان دان و شاعران سبک متافیزیک: معرفی سبک متافیزیک در شعر عاشقانه، تحلیل اشعار جان دان و اندرو مارول و تأثیر آنها بر شعر عاشقانهٔ انگلیسی.- رابرت برنز: بررسی اشعار عاشقانهٔ برنز و جایگاه او در ادبیات اسکاتلند و جهان.- الیزابت برت براونینگ و رابرت براونینگ: معرفی سونتهای عاشقانهٔ الیزابت و مونولوگهای دراماتیک رابرت براونینگ.- کریستینا روستی: تحلیل اشعار روستی دربارهٔ عشق، ناامیدی و گذر زمان.- دبلیو. اچ. آودن و باب دیلن: بررسی اشعار عاشقانهٔ معاصر و تأثیر آنها بر ادبیات و موسیقی.هر فصل با معرفی شاعر، نمونههایی از اشعار و تحلیل مضمونها و سبکها همراه است.
بخشی از کتاب حقیقت عشق را با من بگو
«مگر میتوانم تو را به مانند روزی بهاری بدانم؟که تو بسیار دلپذیرتر و مطبوعتر از بهاری.بادهای تند، شکوفههای عزیز ماه می را میپراکنندو عمر بهار سخت کوتاه است.گاه چشم آسمان، آتشین میدرخشد،اما بسیار ایام که روی زرینش، سرد و تیره استو زیبایی هر زیبارو زمانی رو به افول میرود،چه از بخت بد، چه از پریشانی چرخش فلک.بهار جاودانهی تو اما هرگز نمیپژمردو تو هیچگاه دستت از زیباییات کوتاه نخواهد شد.و مرگ هرگز لاف گزاف نتواند زد که تو در ظلماتش رها شدهایکه تو در این ابیات ابدی، به زمان پیوند خوردهای.تا زمانی که نفس در سینهای هست و سو در چشمی.این ابیات زنده میمانند و به تو جان میبخشند.»