کتاب حقیقت عشق را با من بگو
نگاهی به معروفترین اشعار عاشقانه از ویلیام شکسپیر تا باب دیلن
معرفی کتاب حقیقت عشق را با من بگو
کتاب حقیقت عشق را با من بگو (How Love Poems Work) نوشته ساندرا رو، مجموعهای از شعرهای عاشقانهی انگلیسیزبان را از دورهی شکسپیر تا باب دیلن گردآوری و معرفی میکند و با ارائهی متن اصلی در کنار ترجمهی فارسی اشعار، خواننده را با سیر تحول شعر عاشقانه در ادبیات انگلیسی آشنا میسازد. پویه صمیمی این کتاب را برای انتشارات خزه ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب حقیقت عشق را با من بگو
کتاب حقیقت عشق را با من بگو اثر ساندرا رو به بررسی و معرفی مشهورترین اشعار عاشقانهی زبان انگلیسی از دوران شکسپیر تا باب دیلن میپردازد. کتاب در ابتدا اهمیت شعر عاشقانه را در بیان احساسات انسانی و نقش آن در فرهنگهای مختلف توضیح میدهد و به این نکته اشاره میکند که در ترجمهی شعر، بخشی از زیباییهای زبانی و موسیقایی آن را از دست میدهد. به همین دلیل، متن اصلی اشعار در کنار ترجمهی فارسی آمده تا علاقهمندان بتوانند با هر دو زبان ارتباط برقرار کنند.
کتاب حقیقت عشق را با من بگو، علاوه بر معرفی شاعران و اشعار، به زمینههای تاریخی و ادبی هر دوره نیز میپردازد و نشان میدهد که چگونه مفهوم عشق در شعر، همواره با دغدغههای انسانی و اجتماعی گره خورده است. در این کتاب علاوه بر شکسپیر و دیلن، سرودههایی از کریستوفر مارلو، جان دان، الیزابت و رابرت براونینگ و کریستینا روستی هم آمده است.
ساندرا رو در این کتاب هم برای علاقهمندان به شعر و هم برای کسانی که به دنبال شناخت بیشتر فرهنگ و ادبیات غرب هستند، تصویری کلی از سیر تحول شعر عاشقانه ارائه میدهد.
چرا باید کتاب حقیقت عشق را با من بگو را بخوانیم؟
حقیقت عشق را با من بگو فرصتی فراهم میکند تا مخاطب با طیفی از اشعار عاشقانهی انگلیسیزبان، از کلاسیک تا معاصر، آشنا شود و تفاوتهای فرهنگی و زبانی در بیان عشق را لمس کند. وجود متن اصلی اشعار در کنار ترجمهی فارسی، امکان مقایسه و درک بهتر ظرافتهای زبانی را فراهم میآورد. همچنین، توضیحات نویسنده دربارهی زمینهی تاریخی و ادبی هر شعر، به فهم عمیقتر مضمونها و تحولات سبکهای شعری کمک میکند. این مجموعه برای کسانی که به ادبیات تطبیقی، ترجمه و شعر علاقه دارند، منبعی ارزشمند به شمار میآید.
خواندن کتاب حقیقت عشق را با من بگو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به شعر عاشقانه، دانشجویان و پژوهشگران ادبیات انگلیسی، مترجمان و کسانی که به دنبال شناخت تطبیقی ادبیات غرب و فارسی هستند، از کتاب حقیقت عشق را با من بگو لذت خواهند برد. کتاب همچنین برای افرادی که به دنبال الهام گرفتن از شیوههای مختلف بیان احساسات در شعر هستند، جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب حقیقت عشق را با من بگو
«مگر میتوانم تو را به مانند روزی بهاری بدانم؟که تو بسیار دلپذیرتر و مطبوعتر از بهاری.
بادهای تند، شکوفههای عزیز ماه می را میپراکنند
و عمر بهار، سخت کوتاه است.
گاه چشم آسمان، آتشین میدرخشد،
اما بسیار ایام که روی زرینش، سرد و تیره است
و زیبایی هر زیبارو زمانی رو به افول میرود،
چه از بخت بد، چه از پریشانی چرخش فلک.
بهار جاودانهی تو اما هرگز نمیپژمرد
و تو هیچگاه دستت از زیباییات کوتاه نخواهد شد.
و مرگ هرگز لاف گزاف نتواند زد که تو در ظلماتش رها شدهای
که تو در این ابیات ابدی، به زمان پیوند خوردهای.
تا زمانی که نفس در سینهای هست و سو در چشمی،
این ابیات زنده میمانند و به تو جان میبخشند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حقیقت عشق را با من بگو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | حقیقت عشق را با من بگو |
| عنوان دیگر | نگاهی به معروفترین اشعار عاشقانه از ویلیام شکسپیر تا باب دیلن |