کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو مریم کرمی + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو

کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو

نویسنده:مریم کرمی
دسته‌بندی:
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو

کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو نوشتۀ مریم کرمی در انتشارات مهراب به چاپ رسیده است.

درباره کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو

این روزها، طرز تهیۀ کیک در خانه به یکی از دستورپخت‌های محبوب تبدیل شده است و همۀ ما به‌دنبال راهی هستیم تا بتوانیم بدون مراجعه به شرینی‌فروشی، یک کیک خوشمزه داشته باشیم. کیک نوعی شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد و به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته است. اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و ۳ ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. معمولاً این چهار مادهٔ اصلی بهم زده می‌شوند و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند.

مریم بانو، مدرس این کتاب انواع کیک‌های اسفنجی، میوه‌ای، رژیمی و شکلاتی را آموزش داده است. خواننده در این کتاب با طرز پخت این کیک‌ها آشنا می‌شود: اسفنجی، ساده وانیلی، شکلاتی، ردولوت، سیب و دارچین، خرمالو، لیموترش، زردآلو و بادام، زبرا، کشمشی، نسکافه، کاپوچینو، خرما، برگردان کاراملی، هویج، کدو حلوایی، باقلوا، شکلاتی پرتقالی، مربایی، کافی‌شاپی، آلبالو، شکلاتی کرم‌دار، خیس، دبل چاکلت، نوتلا، لاوا چاکلت، موز و گردو، کیک بستنی، انار، رژیمی.

کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو مصور و رنگی است و مواد و جزئیات پخت کیک‌ها را مرحله‌به‌مرحله آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های آشپزی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آموزش انواع کیک با مریم بانو

«برای تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد ابتدا ارد و بکینگ پودر را به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کف قالب را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم. در صورتی که کاغذ روغنی نداشتیم، با روغن مایع قالب را چرب می کنیم، سپس مقداری آرد روی روغن مایع می پاشیم. در ادامه قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی بیرون بریزد. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
کوچینگ کارکنان نسل Z
شرمن داگاس جی. آر.
شعر مریم
مریم شیعه
من امیر ارسلان داستان هستم
علی رشیدی
چالش های نظری روزنامه نگاری شهروندی برای توسعه حوزه عمومی
فاطمه مرتضوی
مبانی و اصول عصب شناختی یادگیری و تربیت
علی نوری
مباحث پیشرفته در اقتصاد آموزش؛ کارایی و اثربخشی درونی
ابوالقاسم نادری (روشناوند)
لباس نو
ویرجینیا وولف
آیا پول طول عمر می خرد؟
مریم غلامی
کاربرد اینترنت و رایانه در مدیریت؛ جلد اول
رضا بنی‌اسد
بازاریابی و مدیریت بازاریابی
فاطمه تسلیمی
سفر زیارتی قرن بیست و یکم هارولد فرای
ریچل جویس
خاطرات فضل الله فرخ
حسین کاوشی
اصول و تکنیک های داستان نویسی نوین در جهان (جلد دوم)
علی کشاورز قدیمی
ورزش و سلامت قلب
فهیمه ترک‌نژاد بروجنی
احساساتم به جهان با یادداشت های شخصی (جلد چهارم)
عبداله مهربان
بهترین ورژن خودت را گام به گام بساز
مهدیه محبی
زنگ ورزش در مدارس، رویکرد بازی و ورزش
زهرا حسنی
واژه نامه روش پژوهش در علوم اجتماعی
حسن بشیر
نام ها و پیکرها
آلخاندرا پیزارنیک
گفتارهایی در فرهنگ و ارتباطات اسلامی (جلد سوم)
ناصر باهنر

حجم

۱۰٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۰۳ صفحه

حجم

۱۰٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۰۳ صفحه

قیمت:
۱۹,۰۰۰
تومان