کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن آکیرا ‍ + نمونه pdf رایگان

انتشارات:نشر داهی
امتیاز
۴.۲از ۶۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن

کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن با نام اصلی Trust God’s timing مجموعه اشعاری از آکیرا نویسنده‌ی ‌کانادایی است. آکیرا در این کتاب از امید و ایمان به خدا می‌گوید و خوانندگان را تشویق می‌کند تا کنترل مداوم زندگی را رها کنند و دست در دست نادیده‌ی سرنوشت گذاشته، به زندگی ادامه دهند. شعرهای کوتاه آکیرا در جهان شتاب‌زده‌ و نامطمئن امروز ما چون مأمنی آرام، گرم و روشن است. به نظر می‌رسد این اشعار در پاسخ به درد دل‌های جمعی همه‌ی ما سروده شده و می‌خواهد یادآور شود که تلاش کنیم، امیدوار باشیم، صبر کنیم و همواره به زمان‌بندی خدا اعتماد کنیم. این کتاب را نهال سهیلی‌فر ترجمه و نشر داهی منتشر کرده است. این کتاب الکترونیکی را می‌توانید از سایت طاقچه خریداری و دانلود کنید.

درباره کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن

«بی خدا زندگی نکن» یکی از کوتاه‌ترین اشعار آکیرا در این کتاب است. به نظر می‌رسد تمام حرف او در همین جمله خلاصه می‌شود. آکیرا در این کتاب از سبک زندگی‌ای می‌گوید که اعتماد به خدا و صبر در راه رسیدن به هدف از ارکان آن است. او معتقد است بسیاری از افراد در تمام طول زندگی فقط تلاش می‌کنند، مضطربانه تلاش می‌کنند و سپس کمی بیشتر تلاش می‌کنند و در نهایت مأیوس می‌شوند. او در این کتاب از صبر، انتظار، تسلیم بودن و ایمان می‌نویسد. از نظر آکیرا اعتماد به حضور خدا در تمام لحظات و ایمان به توجه و برنامه‌های او، باعث می‌شود افراد به جای تلاش مداوم همراه با اضطراب به سمت تسلیم، پذیرش و رهایی قدم بردارند. تسلیم بودن در برابر نتیجه‌ی حاصل از تلاش، از نظر آکیرا، از سر انفعال یا بی‌توجهی نیست، بلکه او معتقد است هر اتفاق دلیلی دارد و صرف ناآگاهی ما، آن دلیل را از هستی ساقط نمی‌کند.

آکیرا اشعار این کتاب را با محبت، صبر و صداقت سروده است. او هرگز زیاده‌گویی یا نصیحت نمی‌کند. گویی صدای نگران درون ما را می‌شنود و با اشعاری کوتاه به این صداها پاسخ می‌دهد؛ پاسخ‌هایی که برای ایجاد حس آرامش تلاش می‌کنند. او ایمان دارد؛ به خدا، به آمدن روزهایی بهتر از امروز، به برآورده شدن دعاهایمان ایمان دارد و این ایمان را می‌توان در تمام سطور کتاب حس کرد. آکیرا در این کتاب یک‌جور سبک زندگی را به ما معرفی می‌کند. در سبک زندگی مورد نظر او، ما باید فعالانه صبور باشیم. تنبلی نکنیم، تلاش کنیم، دعا کنیم و سپس نتیجه را به خدا بسپاریم. کافی است باور داشته باشیم هر چیزی، به دلیلی، در زمان مناسب خود اتفاق می‌افتد. شکرگزار باشیم و به سمت هدف بعدی به راه بیفتیم.

خلاصه کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن

آکیرا در این کتاب مجموعه اشعاری را سروده است که از لحاظ محتوایی می‌توان آن‌ها را در چهار بخش دسته‌بندی و خلاصه کرد. هر کدام از این بخش‌ها همچون ستون‌های یک خانه، آن را سر پا نگه داشته‌اند. با از دست دادن هر ستون، خانه‌ی اعتماد به زمان‌بندی خدا پابرجا نمی‌ماند و فرو می‌ریزد.

برخی از این اشعار از توهم کنترل و آزادی تسلیم می‌گویند. آکیرا معتقد است سبک زندگی انسان معاصر باعث شده افراد به‌دنبال دست‌یابی به نتایج فوری باشند. این دیدگاه موجب ایجاد احساس ناامیدی، فرسودگی شغلی و نارضایتی عمیقی در انسان‌ها می‌شود. او باور دارد احساس کنترل یک توهم است و تسلیم بودن در برابر نتیجه، آزادی واقعی را به صحنه می‌آورد. شاید به نظر برسد این تسلیم شدن نوعی انفعال است، اما آکیرا نه‌تنها انفعال را رد می‌کند که معتقد است تسلیم شدن در برابر قدرتی بالاتر، به معنای ایمان فعال است.

دسته‌ی دوم اشعار از تفاوت میان زمان ما و زمان خدا می‌گویند. به گفته‌ی او تعریف ما از مفهوم زمان با زمان الهی هم‌خوان نیست. ما زمان را خطی در نظر می‌گیریم، در حالی‌که خدا در بُعد دیگری عمل می‌کند. آکیرا از علت تفاوت زمان‌بندی ما با زمان‌بندی خدا نیز سخن به میان می‌آورد. او معتقد است این تفاوت می‌تواند به صلاح ما باشد، برای محافظت از ما باشد، یا به ما فرصتی برای آماده شدن بدهد. او می‌گوید اگر هیچ‌کدام از این دلایل وجود نداشت، علت تأخیر می‌تواند حضور و مشارکت افراد دیگر باشد؛ چرا که زندگی همه‌ی ما به همدیگر مرتبط است. راه‌حل او در این موقعیت نیز مشابه با اشعار دسته‌ی قبل است؛ او توصیه می‌کند صبور باشیم و به خدا اعتماد کنیم.

در دسته‌ی سوم، اشعاری با مضمون قدرت صبر و پشتکار حضور دارد. آکیرا در این اشعار افراد را به داشتن پشتکاری فعالانه و سپس صبر تا رسیدن به لحظه‌ی رشد و موفقیت ترغیب می‌کند. او معتقد است ما موظفیم به وظیفه‌مان عمل کنیم و در عین حال نباید نگران نتیجه باشیم. آکیرا از توجه به مسیر سفر و نه مقصد آن می‌گوید. او معتقد است تقویت صبر در طول مسیر باعث افزایش میزان شادی هنگام رسیدن به مقصد می‌شود. او توصیه می‌کند افراد بر هر چه می‌توانند کنترل کنند، تمرکز کنند؛ برای مثال بر نگرش، ایمان و تلاش خود تمرکز کنند و هر چه را که از کنترل آن‌ها خارج است، صبورانه، از محدوده‌ی نگرانی‌هایشان کنار بگذارند.

در دسته‌ی چهارم، انتظار، محتوای محوری اشعار است. آکیرا از انتظار به‌عنوان فضایی مقدس برای رشد و آمادگی نام می‌برد. او ایده‌هایی را که از انتظار به‌عنوان زمان به‌هدررفته تعریف می‌کنند، رد می‌کند و قاطعانه از ارزش آن می‌گوید. چرا که برای آکیرا، زمان انتظار فرصتی برای درون‌نگری، بازاندیشی،‌ توسعه‌ی مهارت، خدمت به دیگران و شکرگزاری است.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

تجربه‌ی خواندن این کتاب، حسی است نزدیک به هم‌نشینی با مادربزرگ مهربانی که ما را در آغوش می‌گیرد و می‌گوید به خدا اعتماد کن، همه‌ چیز درست می‌شود. ایمان و آرامش مادربزرگ (آکیرا) در قلب و ذهن ما نیز جاری می‌شود. پس اگر مضطربید، نگرانید، از چیزی می‌ترسید، یا دل‌تنگ آغوش مادربزرگ‌اید، این کتاب شما را در آغوش می‌گیرد و امید و آرامش می‌بخشد. نیت کنید و تفألی به این کتاب بزنید. به اشعار آکیرا اعتماد کنید، به آکیرا اعتماد کنید، به زمانبندی خدا اعتماد کن، شعر را بخوانید و زندگی را به شکلی متفاوت ادامه دهید.

دانلود کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب به زمانبندی خدا اعتماد کن را به افرادی که دوره‌ای از عدم قطعیت یا انتظار را تجربه می‌کنند، بی‌صبری آزارشان می‌دهد، به‌دنبال اتصال به رشته‌ی ایمان هستند و افرادی که به‌دنبال همراهی برای تاب‌آوری و ادامه هستند، توصیه می‌کنیم. این کتاب همچنین برای علاقه‌مندان به شعر خارجی و اشعار کوتاه نیز مناسب است.

درباره آکیرا؛ نویسنده این کتاب

آکیرا با نام اصلی Akhira که در ایران با نام‌های اخیرا و آکی‌را نیز شناخته می‌شود، نویسنده‌ای کانادایی است که در سال ۱۹۸۶ میلادی متولد شده است. او که با کتاب ۳۶۵ روز شکرگزاری و کتاب ۳۶۵ روز بدون تو در ایران شناخته شد، نامش در فهرست پرفروش‌ترین‌های آمازون نیز دیده می‌شود. از این نویسنده کتاب‌های دیگری همچون سین زدی ولی جواب ندادی نیز به فارسی ترجمه شده است. استقبال خوانندگان از کتاب‌های آکیرا به‌دلیل توانایی او در برقراری ارتباط عاطفی و معنوی با خوانندگان است. او در سروده‌هایش بینش‌های معنوی، درس‌های زندگی و تجربیات شخصی را در هم می‌آمیزد و از این راه با مخاطب ارتباطی نزدیک ایجاد می‌کند.

نظرات افراد مشهور در مورد کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن

• Spiritualkhazaana: به زمان بندی خدا اعتماد کنید نگاهی عمیق به حکمت هدایتگر آخرت دارد.

بخشی از متن کتاب به زمان بندی خدا اعتماد کن

«۱۱:۱۱ صبح

همیشه طوری که مد نظرمون هست

جواب دعاهامون رو نمی‌گیریم

ولی خدا همیشه کاری که

لازمه رو برامون انجام می‌ده.

صبور باش و به خدا اعتماد کن.»

۱۴۰۴/۰۳/۰۸

درک ومعرفتت را اززندگی بالا ببر وبه آفریننده هستی اعتماد کن وامورات زندگی را به او بسپار

۱۴۰۴/۰۳/۰۴

کتاب خیلی کوتاه هست در حد چند خط خیلی قشنگ بود برای من آدم حس خوبی میگیره که چقدر خدا خوبه و همیشه هست کنار ماا🩷🎀

Fatemeh Abdi
۱۴۰۴/۰۳/۲۷

جمله‌های کوتاه و بعضاً معنادار. خوبه ولی ارزش چاپ کردن نداره. جملاتی که هر روز می‌شنویم و تکرار می کنیم هستن چیز جدیدی نداره.

کاربر ۹۴۴۸۶۰۵ النا
۱۴۰۴/۰۲/۲۴

کتاب زیبای است

IL ragazzo
۱۴۰۴/۰۴/۱۲

میدونید، توی روابط ما گاهی میشنویم ( تو زندگی، فیلما، تو اهنگ ها و تو کتاب ها هم میخونیم ) که شخصی که زمان زیادی رو با فردی که دوستش داشته گذرونده و حالا در وسط همهمه و سروصدای زندگی

- بیشتر
louisa clark
۱۴۰۴/۰۳/۲۳

کتاب بدی نیست. حرفای خوبی می‌زنه ولی هر صفحش ۳ خطه‌‌. داستان نیست اصلا. یه سری جملات امیدبخش است.

marya
۱۴۰۴/۰۳/۲۸

عالی وحس امیدوارتقاء میده ب آدم

۱۴۰۴/۰۶/۰۵

خیلی دوسش داشتم وقتی خوندم حس خیلی خوبی پیدا کردم چقدر از خدا دور بودم و نمیدونستم

۱۴۰۴/۰۳/۱۲

کتاب خیلی خیلی قشنگ 🥰

رجبی دهقانی
۱۴۰۴/۰۴/۲۳

بتونیم به جای این کتاب هر روز فقط یه آیه از قرآن بخونیم که دنیایی مفهوم و حرف داره خیلی بهتره ولی این کتاب هم در سطح معمولی خیلی بد نیست

بریده‌هایی از کتاب

خدا از گذشتهٔ تو بزرگ‌تره. خدا از درد تو بزرگ‌تره. خدا از خشم تو بزرگ‌تره. خدا از ترس‌های تو بزرگ‌تره. خدا از صدمه‌های تو بزرگ‌تره. خدا از ناامنی‌های روانی‌ت بزرگ‌تره. خدا از گناهانت بزرگ‌تره. خدا از شک و تردیدهای تو بزرگ‌تره.
louisa clark
خدا هیچ‌وقت دست خالی رهات نمی‌کنه. جای هرچیزی رو که از دست دادی، با یه چیزی پر می‌کنه. اگه ازت می‌خواد قید یه چیزی رو بزنی، به‌خاطر اینه که می‌خواد بری سراغ یه چیز بهتر.
خدا توی نبردهایی که حتی ازشون خبر نداشتی ازت محافظت کرده.
hich
عدازظهر به دعاکردن ادامه بده، جا نزن، هر روز معجزه اتفاق می‌افته پس ایمانت رو هیچ‌وقت از دست نده، خدا می‌تونه اوضاع زندگی‌ت رو خیلی زود عوض کنه.
بهشتی
خدا هیچ‌وقت دیر نمی‌کنه، ماییم که صبر نداریم.
hich
به خدا اعتماد داشته باش همه‌چی به موقعش درست می‌شه
~Motahareh.J~
هرموقع حس می‌کنم نمی‌تونم، خدا نشونم می‌ده که می‌تونم.
Amin Mahomdi
ترس یعنی «اگه فلان بشه چی؟» ایمان یعنی «اگه حتی فلان بشه.»
hananeh
خدا دعاهات رو فراموش نمی‌کنه، به‌وقتش جواب‌شون رو می‌ده.
~Motahareh.J~