کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه)
معرفی کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه)
کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه) نوشتهٔ جواد خدمتگزار قوشخانه است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه)
کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه) یک داستان تخیلی الهامبخش است که ایدهای نوآورانه را بررسی میکند: ایجاد سیستمی جهانی برای ارزشگذاری و پاداشدهی به مهربانی، همدلی و کمکهای انسانی. نویسنده، جواد خدمتگزار قوشخانه، از طریق روایتی خیالی، جهانی را تصویر میکند که در آن اعمال نیک مانند کمک به دیگران، گذشت و نیکاندیشی نه تنها پاداش معنوی، بلکه پاداش مادی نیز دریافت میکنند. این کتاب با ترکیب عناصر داستانی و فلسفی، به دنبال ترسیم جامعهای است که در آن مهربانی به عنوان یک "ارز جهانی" شناخته میشود و افراد برای گسترش خیر و زیبایی در جهان تشویق میشوند. داستان در مرز بین واقعیت و رؤیا حرکت میکند و با طرح مفاهیمی مانند "بانک محبت" و "پرواز درخت نیکی"، خواننده را به تأمل درباره جایگاه مهربانی در زندگی مدرن دعوت میکند. هدف نهایی کتاب، الهامبخشی برای ایجاد تغییرات مثبت در روابط انسانی و ترویج فرهنگ همدلی در سطح جهانی است.
خواندن کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به ادبیات تخیلی با پیامهای اجتماعی، فعالان حوزههای روانشناسی مثبتنگر، جامعهشناسی و توسعهی فردی، و همچنین افرادی که به دنبال ایدههای نو برای بهبود جامعه هستند، مناسب است. اگر به داستانهایی با درونمایههای فلسفی و اخلاقی علاقه دارید یا دغدغهی شما ترویج مهربانی و همبستگی در جهان است، این اثر میتواند برای شما الهامبخش باشد. همچنین، به معلمان، مربیان و والدینی که میخواهند ارزشهای انسانی را به نسل جوان آموزش دهند، پیشنهاد میشود. کتاب با نثری ساده و روایتی جذاب، برای نوجوانان و بزرگسالان به یک اندازه خواندنی است و میتواند به عنوان محرکی برای گفتوگوهای عمیق درباره نقش مهربانی در زندگی مدرن استفاده شود.
بخشی از کتاب بانک جهانی محبت، قاصدک پوش ها (دوزبانه)
"وقتی واقعیتها با آرزوهای انسان همخوانی ندارند، انسان به رویا پناه میبرد و در عالم رویا، داستان میسازد. این رویاها، چهرۀ واقعیت را دگرگون میکنند تا با دنیای آرزوهای او هماهنگ شوند... ما برای خرید تابلوی نقاشی یا گلی زیبا هزینه میکنیم، چرا که روح انسان با دیدن زیبایی انرژی مثبت میگیرد. اما آیا مهربانی، کمک و شادی بخشیدن به دیگران زیبا نیست؟ انسانی که با خوشاخلافی و مهربانی، لحظات آسمانی روی زمین خلق میکند، شایستهی پاداش نیست؟ پس چرا نظامی برای ارزشگذاری مهربانی وجود ندارد؟
در داستان من، بانک جهانی محبت نه یک مؤسسهی مالی، بلکه شبکهای از قلبهاست. هر بار که کسی بیمنت کمک میکند، گویی قاصدکی از مهربانی را به آسمان میفرستد. این قاصدکها به برج سالبیر میرسند؛ جایی که مهربانیها به دانههای نور تبدیل میشوند و دوباره به جهان بازمیگردند. پسرک مجهولالهویتی در داستان من، نماد همهی کسانی است که بیصدا مهربانی میکنند، بیآنکه نامی از آنان بماند. اما در دنیای جدید، هر نیکی ردپایی دارد و هر کمک، حلقهای از زنجیرهی محبت را میسازد.
آری، این داستان کاملاً تخیلی است، اما آرزوی من این است که روزی مهربانی مانند یک ارز جهانی مبادله شود و هر انسانی بداند که حتی کوچکترین عمل نیک او، جهان را به جای بهتری تبدیل میکند."