دانلود و خرید کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم حمید خاکزاد
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم

کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم

نویسنده:حمید خاکزاد
انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۴.۲از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم

کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم نوشتهٔ حمید خاکزاد است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ خویاری و موفقیت قرار گرفته، در باب راه‌ورسم زندگی است. نویسنده در این کتاب با زبان ساده و خودمانی مفاهیمی مثل درک درونی، پذیرش، رضایت و توازن را که از ستون‌های روان‌شناسی مثبت‌نگر محسوب می‌شود، بررسی کرده و به ما نشان داده است که چطور این مفاهیم می‌تواند حال‌ و کیفیت زندگی انسان را دگرگون کند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم اثر حمید خاکزاد

کتاب «چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم» (معیارهایی برای اندازه‌گیری یه دل خوش) که در سال ۱۴۰۳ توسط نشر زرنوشت منتشر شده، با نگاهی صمیمی و علمی ما را به سفری درونی دعوت می‌کند؛ سفری نه برای رسیدن به نسخه‌ای بی‌نقص از خود بلکه برای آموختن عشق‌ورزی به همان کسی که اکنون هستیم. در جهانی که مدام از ما می‌خواهد بیشتر تلاش کنیم، بهتر باشیم و به موفقیت‌های بیشتری برسیم، شاید بزرگ‌ترین چالشْ یادگرفتن این باشد که خودمان را همان‌طور که هستیم بپذیریم. درک درونی یعنی نگاهی صادقانه و بدون قضاوت به آنچه درونمان می‌گذرد؛ فهمیدن احساسات، افکار و ریشهٔ رفتارهایمان. این شناخت نه‌تنها به رشد فردی ما کمک می‌کند، بلکه روابطمان را عمیق‌تر و سالم‌تر می‌سازد. پذیرش یعنی پذیرفتن تمام جنبه‌های انسانی‌بودن شامل اشتباهات، ضعف‌ها و احساساتی که شاید ترجیح می‌دهیم نباشند؛ نه برای انکار یا فرار بلکه برای آشتی با خود و ساختن صلح درونی. رضایت یعنی توانایی لذت‌بردن از دستاوردها؛ حتی کوچک‌ترین آن‌ها و کاهش فاصلهٔ بین آنچه هست و آنچه آرزو داریم باشد. توازن کلید بقا در دنیای شلوغ امروز است. برقرارکردن تعادل بین کار و زندگی، بین وظایف و آرامش همان چیزی است که ما را سر پا نگه می‌دارد و به ما کیفیت می‌بخشد. کتاب حاضر سه فصل دارد؛ «درک درونی، پذیرش، رضایت و توازن» و «معیارهایی برای اندازه‌گیری یه دل خوش» و «تأثیرات جامعه و فرهنگ بر کیفیت زندگی».

خلاصه کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم

این کتاب به بررسی چهار مفهوم بنیادین در زندگی فردی پرداخته است؛ خودآگاهی، پذیرش، رضایت و توازن. هدف نویسنده کمک به ما برای شناخت بهتر خود، کنارآمدن با واقعیت‌ها، یافتن لذت در لحظه‌های ساده و ایجاد تعادلی پایدار در جنبه‌های مختلف زندگی است. در این مسیر، نویسنده با الهام از فرهنگ‌ها و تجارب گوناگون راهکارهایی کاربردی برای تقویت این چهار مهارت ارائه داده است. خودآگاهی به فرد امکان می‌دهد احساسات، افکار و رفتارهای خود را بشناسد و تصمیمات بهتری بگیرد. پذیرش، آرامش روانی را با پذیرش بی‌قضاوت شرایط فراهم می‌سازد. رضایت، نگاهی مثبت به زندگی و قدردانی از داشته‌ها را تقویت می‌کند و در نهایت، توازن با برقراری تعادل میان کار، خانواده، تفریح و رشد فردیْ کیفیت زندگی را ارتقا می‌بخشد. این کتاب بدون نصیحت‌های سنگین و با بیانی ساده و ملموس سعی دارد ابزاری در اختیار مخاطب قرار دهد تا مسیر خودشناسی و زندگی معنادار را با آرامش و آگاهی بیشتری طی کند.

چرا باید کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم را بخوانیم؟

این کتاب شما را به سفری دعوت کرده است که در آن یاد می‌گیرید با خودتان مهربان‌تر باشید، اشتباهاتتان را بپذیرید و در دل شلوغی‌ها صلحی عمیق با خود پیدا کنید. این سفر گاه تلخ و گاه شیرین اما همیشه آموزنده است.

کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ خودیاری و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چطوری با زندگی برقصیم، نه بجنگیم

«۱. جامعه، فرهنگ و خودآگاهی

خودآگاهی همون لحظه‌ایه که یهو می‌گی "آها! من خودم کی‌ام اصلاً؟". تو فرهنگ‌های غربی، این یعنی "خودم رو بشناسم، ببینم چی دوست دارم، چی نیستم و از زندگی چی می‌خوام". ولی تو فرهنگ‌های شرقی، انگار بیشتر می‌گن "ببین، مهم‌تره که بدونم توی خونواده یا توی گروه چه نقشی دارم، اصلاً برای بقیه چیکار می‌کنم." خلاصه تو شرق، خودآگاهی یه جورایی با توجه به دیگران و جمع معنی می‌ده، ولی تو غرب، می‌ری تو آینه زل می‌زنی ببینی خودت دقیقا کی هستی.

یکی از بهترین راه‌ها برای افزایش خودآگاهی عمومی، آموزش تو مدارس و دانشگاه‌هاست. در بعضی کشورها مثل ژاپن، از کودکی بچه‌ها یاد می‌گیرن که چطور رفتار کنن که دیگران رو خوشحال کنن و احترام بگذارن. اونا یاد می‌گیرن چطوری توی جمع‌ها حاضر بشن و تأثیر مثبتی بذارن. ما هم می‌تونیم کلاس‌های آموزشی تو مدارس و حتی تو محل کار برگزار کنیم تا یاد بگیریم چطور دیگران رو درک کنیم و رفتارهای اجتماعی مناسب‌تری داشته باشیم.

تو بعضی از فرهنگ‌ها، مثل هلند، مردم به دادن و گرفتن فیدبک اهمیت زیادی می‌دن. اونا به راحتی به همدیگه می‌گن که چه کاری خوب بوده و چه کاری بهتره تغییر کنه. این فیدبک‌ها کمک می‌کنه که آدم‌ها بدونن دیگران چطور بهشون نگاه می‌کنن و چه انتظاراتی دارن. پس بیایید فرهنگ فیدبک‌پذیری رو تقویت کنیم و از نظرات بقیه ناراحت نشیم، بلکه ازشون استفاده کنیم تا خودمون رو بهتر کنیم.

توی بعضی کشورها مثل هلند، کارگاه‌های زیادی برای بهبود مهارت‌های اجتماعی وجود داره که توشون هیچ‌کس قرار نیست قضاوت بشه. این محیط‌ها مثل یه آزمایشگاه اجتماعی هستن که توش می‌تونی با خیال راحت اشتباه کنی، بخندی، و از دیگران یاد بگیری. با ایجاد چنین محیط‌هایی، همه می‌تونن یاد بگیرن بدون نگرانی خودشون باشن.»

رضا
۱۴۰۴/۰۱/۲۷

جالب

کاربر 9455193
۱۴۰۴/۰۱/۲۷

زبان روان و توصیه های کاربردی با وجود تکرار برخی موارد

کاربر 7520255
۱۴۰۴/۰۱/۲۹

سلام خوب بود ولی به نظرم خیلی تکرار مکررات داره...

کاربر 9455964
۱۴۰۴/۰۱/۲۷

خوب و روان

دمنوش
۱۴۰۴/۰۲/۰۶

متن روان و قابل فهم. بد نبود. برای شخص من، پیام جدیدی نداشت.

در دنیایی که همواره به ما می‌گوید باید بیشتر و بهتر باشیم، شاید مهم‌ترین چیزی که باید یاد بگیریم، این است که خودمان را همان‌طور که هستیم بپذیریم.
MELIKA

حجم

۱۷۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۶۲ صفحه

حجم

۱۷۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۶۲ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
تومان