معرفی و دانلود کتاب از عرش به فرش pdf + خلاصه رایگان

۳.۳ امتیاز(از ۴ رأی)
جیم کالینز، لیلی سالاری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از عرش به فرش

کتاب از عرش به فرش نوشتهٔ جیم کالینز و ترجمهٔ لیلی سالاری است. انتشارات هورمزد این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب از عرش به فرش

کتاب از عرش به فرش به بررسی دلایل و علل سقوط شرکت‌های بزرگ و راه‌های پیشگیری از آن‌ها می‌پردازد. این اثر در پی دادن پاسخ به سوالاتی همچون چرا برخی شرکت‌ها دچار ورشکستگی می‌شوند؟ و آیا می‌توان عوامل ورشکستگی را به‌سرعت شناسایی و از وقوع آن جلوگیری کرد؟ نوشته شده است. یکی از جنبه‌های کلیدی کتاب، تحلیل مقایسه‌ای دقیق از شرکت‌هایی است که از اوج موفقیت خود به ورشکستگی رسیده‌اند و شناسایی علائم هشداردهنده این روند است. کالینز همچنین بررسی می‌کند که چه مدت طول می‌کشد تا یک شرکت پیش از رسیدن به ورشکستگی، به ثبات برسد و چگونه می‌توان شرکتی را که در مسیر سقوط قرار دارد، نجات داد. با استفاده از مثال‌ها و مطالعات موردی واقعی، وی الگوهایی از سقوط را شناسایی کرده و به مدیران و رهبران کسب‌وکارها کمک می‌کند تا با شناسایی این الگوها و اتخاذ استراتژی‌های مناسب، از تکرار اشتباهات گذشته جلوگیری کنند. کالینز با تجزیه و تحلیل عمیق خود، به خوانندگان کمک می‌کند تا چالش‌های موجود در دنیای کسب‌وکار را بهتر درک کرده و مسیرهای موفقیت را شناسایی کنند.

خواندن کتاب از عرش به فرش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از عرش به فرش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز عرش به فرش
برچسبمجموعه کتاب‌های حوزه کسب و کار، مجموعه مثبت آمازون

۱۴۰۴/۰۱/۰۳

عالی بود به همه دوستان توصیه میکنم

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

نویسنده با قلمی مفید نویسنده را همراهی می کند.

samaniour
مطمئن نیستم.