معرفی و دانلود کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
کامپیوتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز

کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز نوشتهٔ عرشیا رمضانی و مانی آقایی است. انتشارات رزا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز

چگونه فناوری پشت ارزهای دیجیتال پول و صنایع مختلف را تغییر می‌دهد؟ کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز به بلاکچین و ارزهای دیجیتال پرداخته و کوشیده به این پرسش پاسخ دهد. می‌دانید که رمزارز یا ارز رمزپایه، گونه‌ای پول دیجیتال است که در آن تولید واحد پول و تأیید اصالت تراکنش پول با استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری کنترل می‌شود و معمولاً به‌صورت نامتمرکز و بدون وابستگی به یک مرجعیت مرکزی کار می‌کند. گفته شده است که باتوجه‌به تعدد تعاریف و تغییرات در مصادیق رایج رمزارز، این عبارت از نظر حقوقی دقت کافی ندارد.

خواندن کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد بلاکچین و ارزهای دیجیتال پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآشنایی با مفاهیم بلاکچین و رمزارز

PAMGHHH
۱۴۰۴/۰۳/۲۱

عالی و جامع

۱۴۰۵/۰۵/۲۶

عالی بود، توصیه میکنم. خدا خیرش دهد.

۱۴۰۵/۰۶/۰۶

مفاهیم پایه برای شروع و وارد شدن به دنیای کریپتو و رمزارز باز می‌کند که قابل درک باشه کتاب خوبی هست ممنون از نویسنده محترم

آموزش پایتون برای نوجوانان به همراه پرسش و پاسخ و پروژه‌های عملیتصویر جلد کتاب آموزش پایتون برای نوجوانان به همراه پرسش و پاسخ و پروژه‌های عملی
حمیدرضا قنبری
هوش مصنوعی در پزشکیتصویر جلد کتاب هوش مصنوعی در پزشکی
مجید انعامی قینرجه
کوه پیمایی و طبیعت گردیتصویر جلد کتاب کوه پیمایی و طبیعت گردی
کارن برگر
ژئوپلیتیک نفت و سیاست خارجی ایرانتصویر جلد کتاب ژئوپلیتیک نفت و سیاست خارجی ایران
جواد اطاعت
آشنایی با محمد زکریای رازیتصویر جلد کتاب آشنایی با محمد زکریای رازی
علی رزاقی شانی
جرایم علیه اشخاص؛ شخصیت معنویتصویر جلد کتاب جرایم علیه اشخاص؛ شخصیت معنوی
عباس محمدخانی
مالیات کربن و تاثیر آن بر اقتصاد کشورهاتصویر جلد کتاب مالیات کربن و تاثیر آن بر اقتصاد کشورها
سیدنصیب‌الله دوستی مطلق
برتری کوانتومیتصویر جلد کتاب برتری کوانتومی
میچیو کاکو
آلودگی رادیواکتیوتصویر جلد کتاب آلودگی رادیواکتیو
عظیم اکبرزاده خیاوی
کریپتوکارنسیتصویر جلد کتاب کریپتوکارنسی
جان ولپیسی
مراقبت های پرستاری ویژه در بخش CCU (جلد اول)تصویر جلد کتاب مراقبت های پرستاری ویژه در بخش CCU (جلد اول)
حبیب اله رضایی
راهنمای جامع شبیه سازی دینامیک آتش (FDS) با نرم‌افزار PyroSimتصویر جلد کتاب راهنمای جامع شبیه سازی دینامیک آتش (FDS) با نرم‌افزار PyroSim
کوین بی. مک گرتن
دیفای و آینده فایننستصویر جلد کتاب دیفای و آینده فایننس
کمپبل هاروی
طراحی کانال های آبیاری و سازه های وابستهتصویر جلد کتاب طراحی کانال های آبیاری و سازه های وابسته
ابراهیم امیری تکلدانی
آموزش تکنیکال تریدینگتصویر جلد کتاب آموزش تکنیکال تریدینگ
علیرضا فرهبد
ارز دیجیتال برای مبتدیانتصویر جلد کتاب ارز دیجیتال برای مبتدیان
وارن مور
اصول استخراج ارز دیجیتال (از مبتدی تا پیشرفته)تصویر جلد کتاب اصول استخراج ارز دیجیتال (از مبتدی تا پیشرفته)
بهناز صیامی اوجور
تسلط بر رمزارز ۲۰۲۱تصویر جلد کتاب تسلط بر رمزارز ۲۰۲۱