دانلود و خرید کتاب ذهنیت ثروت ساز ریویل ریچز ترجمه فاطمه رضاپور

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ذهنیت ثروت ساز

کتاب ذهنیت ثروت ساز نوشتهٔ ریویل ریچز و ترجمهٔ فاطمه رضاپور است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب ذهنیت ثروت ساز

کتاب ذهنیت ثروت ساز (Millionaire ‌‌mindset) شما را دعوت کرده است تا با کشف رازهای روان‌شناسی پول و تغییر الگوهای ذهنی خود، به‌سوی عادت‌های موفقیت‌آمیز حرکت کنید. این کتاب با زبانی ساده و روان، نکات کلیدی و الهام‌بخشی را برای بهبود مدیریت مالی، دستیابی به رشد فردی و رسیدن به آزادی مالی در ۳۰ روز ارائه داده است. گفته شده است که ترکیب تجربیات شخصی نویسنده با راهکارهای علمی و کاربردی، کتابی متفاوت در زمینهٔ موفقیت مالی و توسعهٔ فردی را به شما ارائه کرده که شما را به رشد و تغییرات مثبت دعوت می‌کند؛ پس اگر به‌دنبال یک منبع الهام‌بخش و کارآمد برای شروع مسیر به‌سوی موفقیت هستید، این کتاب می‌تواند نقطهٔ شروعی عالی باشد.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر - مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب ذهنیت ثروت ساز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب کسب‌وکار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ذهنیت ثروت ساز

«برای رهایی از افکار منفی و محدودکننده و رسیدن به یک دیدگاه روشن‌تر و امیدوارانه‌تر، استفاده از «تأکیدات مثبت» بسیار مؤثر است.

جمله‌هایی مانند «من هرگز نمی‌توانم این کار را انجام دهم»، «من در ارائه سخنرانی خوب نیستم» یا «من لیاقت موفقیت را ندارم»، نمونه‌هایی از افکار منفی هستند که می‌توانند اعتمادبه‌نفس و انگیزه ما را کاهش دهند. این افکار نه تنها به صورت ذهنی ما را آزار می‌دهند، بلکه به‌مرورزمان بر رفتار و نتایج ما در زندگی نیز تأثیر منفی می‌گذارند.

اما خبر خوب این است که ما می‌توانیم با جایگزین کردن این افکار منفی با تأکیدات مثبت، ذهن خود را بازسازی کنیم و به نتایج بهتری دست یابیم. تأکیدات مثبت، جملات کوتاهی هستند که به صورت مثبت و قدرتمند درباره خود و توانایی‌هایمان بیان می‌شوند و به طور مداوم تکرار می‌شوند.

برای مثال، به جای اینکه بگوییم «من نمی‌توانم این کار را انجام دهم»، می‌توانیم بگوییم «من توانایی انجام این کار را دارم و به خودم ایمان دارم». با تکرار مداوم این‌گونه جملات، باورهای جدید و مثبتی در ذهن خود ایجاد می‌کنیم که به‌مرورزمان جایگزین باورهای قدیمی و منفی می‌شوند.

تأکیدات مثبت به‌مرورزمان باورهای ما را تغییر می‌دهند و باعث می‌شوند که به توانایی‌های خود ایمان بیشتری داشته باشیم. با تکرار مداوم جمله‌های مثبت، اعتمادبه‌نفس ما افزایش می‌یابد و در نتیجه، ریسک‌پذیری ما نیز بیشتر می‌شود. باورهای مثبت به ما کمک می‌کنند تا عملکرد بهتری در همه زمینه‌های زندگی داشته باشیم. تأکیدات مثبت می‌توانند به کاهش استرس و اضطراب کمک کنند و احساس آرامش و خوشحالی بیشتری را در ما ایجاد کنند.

تأکیدات باید به گونه‌ای باشند که با شرایط و اهداف شخصی شما سازگار باشند. از کلمات مثبت و حالتی که نشان‌دهنده قطعیت باشد، استفاده کنید. تأکیدات را به صورت روزانه و در زمان‌های مختلف تکرار کنید. هنگام بیان تأکیدات، احساسات مثبت را در خود تقویت کنید.

استفاده از تأکیدات مثبت، یکی از ابزارهای قدرتمند برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی است. با تمرین مداوم و باور به قدرت تأکیدات، می‌توانیم به اهداف خود دست یابیم و زندگی شادتر و موفق‌تری داشته باشیم.

این فصل به بررسی قدرت تأکیدات مثبت و نحوه استفاده از آن‌ها برای ایجاد رشد شخصی و حرفه‌ای می‌پردازد.

هدف و کاربرد تأکیدات مثبت

تأکیدات مثبت، عبارات مثبتی هستند که به شما در مبارزه و غلبه بر افکار منفی و خودویرانگر کمک می‌کنند. با تکرار و باور واقعی این جملات، می‌توانید تغییرات مثبتی در زندگی خود ایجاد کنید.»