کتاب فیودور داستایفسکی
معرفی کتاب فیودور داستایفسکی
کتاب فیودور داستایفسکی نوشتهٔ آنتونی بریگز و ترجمهٔ گیتا جاودانی است. انتشارات سفیر فرهنگ و هنر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب فیودور داستایفسکی
کتاب فیودور داستایفسکی زندگینامهای مختصر و جذاب از فیودور داستایفسکی، یکی از بزرگترین نویسندگان ادبیات روسیه و جهان است. نویسنده با نگاهی تحلیلی، مراحل مختلف زندگی داستایفسکی، آثار شاخص او و تأثیراتش بر ادبیات و فلسفه را بررسی میکند. این اثر برای آشنایی اولیه با این نویسندهی پرآوازه بسیار مناسب است.
خواندن کتاب فیودور داستایفسکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دوستداران ادبیات کلاسیک، به ویژه آثار داستایفسکی، و همچنین دانشجویان رشتههای ادبیات و فلسفه توصیه میشود. کسانی که میخواهند با زندگی و اندیشههای این نویسنده بزرگ آشنا شوند، میتوانند از این کتاب به عنوان نقطه شروع استفاده کنند.
بخشی از کتاب فیودور داستایفسکی
"فیودور میخایلوویچ داستایفسکی در ۳۰ اکتبر ۱۸۲۱ زاده شد. کودکی این مولود، تجسم دغدغههای آیندهی زمانه بود که در قالب انسان و قامت نویسنده ظهور کرد و به مسیری رانده شد که روایتگر دغدغههای اصلی قرن بیستم باشد."
نمیدونم شما هم مثل من ادبیات روسیه رو دوست دارید یا نه؛ من یکی از بهترین کتابهایی که خوندم "جنایات و مکافات" داستایفسکی بوده و هست. شاید برای همین اینقد با این کتاب ارتباط گرفتم. آشنایی با داستان زندگی و ابعاد