معرفی و دانلود کتاب قذافی + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر ثالث

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قذافی

کتاب الکترونیکی «قذافی» از آلیسون پارجتر و بیژن اشتری - نشر ثالث. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قذافی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قذافی
تعداد صفحه‌ها:۴۰۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۶۱۶۰۰ تومان

حسین
۱۴۰۴/۱۰/۱۰

کتاب فوق العاده جذابی بود. متاسفانه چند ماه قبل آقای بیژن اشتری فوت کردند و نمی‌تونیم کتاب های جدید از این دسته را ببینیم. اکیدا توصیه میکنم کتاب هایی که ترجمه ی زنده یاد اشتری هست بخونید. چون خیلیییی جذاب...بیشتر

sina.s
۱۴۰۴/۱۲/۱۵

کتاب های سرخ نشر ثالث رو به همه ی کسایی که میخوان بفهمنن دور و برشون چه خبره و تو بزنگاه های تاریخی سمت درست وایسن پیشنهاد میکنم این کتاب هم متن روونی داره مقدمش قبل شروع حکومت قذافی یکم زیاده ولی...بیشتر

modr
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۲

نثر کتاب بسیار روان بود انگار که دارید رمان می‌خونید. اما گذینشی شده مطالب رو بیان کرده. اینکه بخش هایی از حقیقت گفته بشه و بخش های دیگه ناگفته بمانه میشه تحریف تاریخ

بریده‌هایی از کتاب

عرفان شاه کرم
بعضی وقت‌ها این‌طور به نظر می‌رسید که انگار «رهبر» در تلاش است تا فلسطینی‌تر از فلسطینی‌ها باشد.
dana
طنز تلخ روزگار این‌که: آن آدمی که همیشه شورشیان را «مُشتی موش کثیف» نامیده بود، حالا مجبور شده بود آخرین لحظات عمرش را همچون یک موش در آن لولهٔ فاضلابِ کثیف سر کند.
کیمیا
آسیبی که دیکتاتور به کشور و مردم می‌زند دیرپا و عمیق است و چه بسا سال‌ها و دهه‌ها باید بگذرد تا اثرات سوء آن برطرف شود.
dana
هزارودویست‌وهشتادوشش زندانی در محوطهٔ این زندان با رگبار مسلسل‌های نیروهای امنیتی رژیم درو شدند و در گورهای دسته‌جمعی دفن. این یکی از بدترین جنایت‌های دوران قذافی بود.
dana
هیچ خانواده‌ای در لیبی نبود که حداقل یک عضو آن طعمِ زندان یا شکنجهٔ رژیم را نچشیده باشد.
dana
سخن گفتن از دموکراسی در این کشور به اندازهٔ یک میلیون مایل از واقعیت‌های روی زمین فاصله داشت
dana
موقعی که زمان مردن فرا رسید، مردنش بی‌رحمانه و خفتبار بود. او رفت بی‌آن‌که چیزی پشت سرش به جا بگذارد؛ همهٔ آنچه او برای آن تلاش کرده بود به مشتی خاک و غبار تقلیل یافت و جماهیری محبوبش به سطل زبالهٔ بی‌رحم تاریخ پرتاب شد
dana
زیاد طول نکشید که شعارهای معترضین تغییر کرد و آن‌ها شروع کردند به شعار دادن علیه رژیم لیبی. آن‌ها به قدری خشمگین بودند که چند ساختمان دولتی، از جمله مقرهای کمیته‌های منفور انقلابی را به آتش کشیدند. مأموران امنیتی که حسابی وحشت کرده بودند از راه رسیدند و جمعیت معترضین را به رگبار بستند
عرفان شاه کرم
مطلقاً هیچ برنامهٔ اقتصادی‌ای وجود نداشت. البته رژیم برای خودش برنامه‌های اقتصادی پنج‌ساله داشت که قرار بود مثلاً مشخص‌کنندهٔ طرح کلی اقتصاد کشور باشند، اما حتی همین برنامه‌ها هم در مرحلهٔ اجرا به دلیل بی‌تجربگی فاحش مجریان دچار اختلال و توقف می‌شد. آشفتگی‌های اداری و بوروکراتیک نیز مزید بر علت بود و آنچه کار را بدتر می‌کرد اظهارات عظمت‌طلبانه و مطنطن قذافی دربارهٔ شکلی بود که اقتصاد باید به خودش می‌گرفت.
در واقع، قذافی خودش را همان‌قدر یک متفکر سیاسی می‌دانست که یک رهبر مذهبی