دانلود و خرید کتاب آهسته بشتاب ماریان ولف ترجمه علیرضا شفیعی نسب
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آهسته بشتاب

کتاب آهسته بشتاب

معرفی کتاب آهسته بشتاب

کتاب آهسته بشتاب نوشتهٔ ماریان ولف و ترجمهٔ علیرضا شفیعی نسب است. انتشارات ترجمان علوم انسانی این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر از خواندن، مغز و دنیای دیجیتال سخن گفته است.

درباره کتاب آهسته بشتاب

ماریان ولف در کتاب آهسته بشتاب بیان کرده است که مطالبی که می‌خوانیم، نحوهٔ مطالعه‌مان و چرایی مطالعه‌مان همگی در طرز فکر ما اثرگذارند و این تغییرات با سرعتی بسیار در حال وقوع‌اند. در طول تنها شش‌هزار سال، مطالعه، رشد فکری انسان‌ها را در جوامع باسواد تسهیل و متحول ساخته‌است. کیفیت مطالعهٔ ما نه‌تنها نشان‌دهندهٔ کیفیت اندیشه‌هایمان است، بلکه مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین راه برای ایجاد مسیرهای جدید در تکامل مغزی انسان نیز به‌شمار می‌رود. رشد و تکامل مغزِ مطالعه‌گر و تغییرات سریع و چشمگیری که امروزه در مغز افراد رخ می‌دهد، از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌تواند آیندهٔ انسان را رقم بزند. نویسنده در این اثر آرای خود را در قالب نه نامه بیان کرده است. عنوان نامه‌ها عبارت است از «خواندن، قناریِ ذهن»، «زیر سقف بزرگ؛ نگاهی نامعمول به مغز خوانشگر»، «ژرف‌خوانی: آیا در معرض خطر است؟»، «چه به روز خوانندگانی که بودیم می‌آید؟»، «پرورش فرزند در عصر دیجیتال»، «از آغوش به پای لپتاپ در پنج سال نخست عمر: خیلی سریع حرکت نکنید»، «علم و شعر در یادگیری (و تدریس) خواندن»، «ساختن مغز دوسواده» و «خواننده، به آشیانه بازآی». 

خواندن کتاب آهسته بشتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران آشنایی با کارکردهای مغز و علاقه‌مندان به مطالعه در باب خواندن پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آهسته بشتاب

«تمام شاخص‌های ملی و بین‌المللی دربارهٔ سوادِ روخوانی کودکان نشان می‌دهند که، با وجود ثروت ایالات‌متحده، بچه‌های این کشور فوج‌فوج به ناکامی می‌خورند و عملکردشان نسبت به کودکان دیگر بسیار عقب است، چه در کشورهای غربی، چه شرقی پیامدهای این امر برای فرزندانمان و برای کشورمان را نمی‌توانیم نادیده بگیریم. چه خودمان فرزند داشته باشیم و چه نداشته باشیم، باید به واقعیاتی واقف شویم و مهم‌تر از همه دریابیم چه کارهایی از ما برمی‌آید تا قابلیت فرزندان کشورمان را دوباره احیا کنیم.

مثلاً اخیراً گزارش ملی کارنامه‌ها (ارزیابی ملی پیشرفت تحصیلی) نشان داده که دوسوم از کودکان آمریکایی کلاس‌چهارمی توانایی خواندن با «تسلط» را ندارند، یعنی روان و با درک کافی. به بیان دیگر که شاید ناخوشایندتر باشد، فقط یک‌سوم از کودکان آمریکایی قرن بیست‌ویکم با درک و سرعت کافی می‌توانند بخوانند، آن هم دقیقاً در روزگاری که علم‌آموزی‌شان در آینده در گرو همین مهارت است. کلاس چهارم را می‌توان نقطهٔ عطفی دانست که تا پیش از آن همه‌چیز به یادگیری خواندن برمی‌گردد و بعد از آن استفاده از این مهارت برای اندیشیدن و یادگیری چیزهای دیگر.

نگران‌کننده‌تر این است که حدود نیمی از فرزندان سیاه‌پوست یا لاتین‌تبار ما در کلاس چهارم مهارت خواندنشان در سطح «پایه» هم نیست، چه رسد به سطح «تسلط». یعنی نمی‌توانند در حدی رمزگشایی کنند که آنچه را می‌خوانند بفهمند و همین امر بر هرآنچه باید از آن پس بیاموزند تأثیر می‌گذارد، ازجمله ریاضی و دیگر درس‌ها. این دوره را «سیاه‌چالهٔ تحصیل آمریکا» می‌خوانم، چون اگر کودکان تا پایان آن سلیس‌خوانی را نیاموزند، حسب اهداف آموزشی عملاً ناپدید می‌شوند. اتفاقاً بسیاری از این کودکان ترک تحصیل می‌کنند و امیدی هم ندارند که وقتی بزرگ شدند به رؤیاهای خود دست یابند.

اداره‌های زندان‌ها در ایالت‌های سراسر آمریکا این را به‌خوبی می‌دانند؛ بسیاری از آن‌ها تعداد تخت‌هایی را که در آینده در زندان‌ها نیاز خواهند داشت بر اساس آمار وضعیت خواندن در کلاس سوم و چهارم پیش‌بینی می‌کنند. سینتیا کولِتی، خیّر و مدیرعامل سابق، می‌نویسد رابطهٔ میان سطح روخوانی در کلاس چهارم و ترک تحصیل یافته‌ای تلخ و بسیار مهم است. او معتقد است اگر این تعداد از کودکان در مدارس ضعف جدیِ عملکرد داشته باشند، کشورمان نمی‌تواند جایگاه پیشتاز اقتصادی‌اش را در جهان حفظ کند. شورای روابط خارجی نیز، در تأیید نتیجه‌گیری کولِتی، با انتشار گزارشی بی‌ابهام بیان کرد که «پهنه‌های عظیم و کم‌سواد جمعیت به توانایی آمریکا برای دفاع فیزیکی از خود، محافظت از امنیت اطلاعات، انجام دیپلماسی و رشد اقتصادی ضربه می‌زنند».»

mohammadreza
۱۴۰۴/۰۱/۲۹

کتاب هایی با این موضوعات و اینجور فضا ها برای این که لذت بخش بشه معمولا چند نکته داره 1_ معمولا فصل اول کتاب و صفحات اول کتاب گیج کننده است و ادم نمی تونه باهاش ارتباط بگیره و می خواد

- بیشتر
بصیرت شمه‌ای آنی از گنجینهٔ عظیم دانش ناشناخته در مغز است. قشر مغز یکی از رازهای خود را می‌گشاید.
mohammadreza
سرگردانی فکری و تعصب نسبت‌به طرز تفکری که سؤال را روا نمی‌دارد خطرات نشسته در کمین تفکر نقادانهٔ تمام ما هستند.
mohammadreza
در فرهنگی که دم‌دست‌بودن، راحتی و سرعت را می‌پسندد، تفکر نقادانه روزبه‌روز کمیاب‌تر می‌شود، چراکه تربیت تمام ابعاد تفکر نقادانه نیازمند صبوری و تلاش بسیار است. بیشتر ما خیال می‌کنیم تفکر نقادانه را به کار بسته‌ایم، اما اگر با خودمان روراست باشیم، درمی‌یابیم که خیلی کم‌کارتر از آنیم که می‌پنداریم. باور داریم که «بعداً» برایش وقت می‌گذاریم، بعداً، همان زباله‌دان نامرئی نیات ازدست‌رفته.
mohammadreza
لازم است برای تقویت و استفاده از مهارت‌های پیچیدهٔ قیاسی و استنباطی‌مان تلاش مداوم به عمل آوریم، فقط در این صورت است که می‌توانیم شبکه‌های عصبی زیربنای آن مهارت‌ها را حفظ کنیم و همچنان تحلیلگران اندیشمند و نقادِ دانش باشیم، نه مصرف‌کنندگان منفعل اطلاعات.
mohammadreza
لویی پاستور، در یکی از مشهورترین بیاناتش دربارهٔ دستاوردهای علمی، می‌نویسد «اقبال فقط سراغ ذهن آماده می‌آید».
mohammadreza
«وضعیت کنونی ظاهراً حل‌وفصل‌شدنی نیست. اما باید تلاش کنیم، باید "پاسداران خصائل کتاب" باشیم».
mohammadreza
آلبرت آینشتاین می‌گفت نظریه‌هایی که از دنیا داریم تعیین می‌کنند چه می‌بینیم. در خواندن نیز همین‌طور است. باید گنجینهٔ خاص خودمان از فکت‌ها را داشته باشیم تا اطلاعات جدید را، فارغ از رسانه‌اش، ببینیم و ارزیابی نماییم.
mohammadreza
هریک از ما چیست جز ترکیبی از تجربیات و اطلاعات و کتاب‌هایی که خوانده‌ایم ... هر زندگی یک دایرةالمعارف است، یک کتابخانه است. ایتالو کالوینو
mohammadreza
«حدسم این است که خودِ فناوریْ رمان را از بین نبرد ... اما ممکن است رمان‌ها از دور خارج شوند ... وقتی چنین اتفاقی بیفتد، جامعهٔ ما اسیر توحش و زمختیِ افرادی می‌شود ... که هرگز نمی‌توانند ما یا همدیگر را درک کنن
mohammadreza
ماکیاولی در سال ۱۵۱۳ در نامه‌ای به فرانچسکو وِتّوریِ دیپلمات می‌نویسد: از سخن‌گفتن با آنان خجلت ندارم و دلیل اعمالشان را از ایشان می‌پرسم. آن‌ها نیز با مهربانی پاسخم می‌دهند؛ بسا مواقع که چهار ساعت می‌گذرد و من ملول نمی‌گردم، یکایک مشکلات را از یاد می‌برم، از فقر نمی‌هراسم، ترسی از مرگ ندارم، خود را کاملاً به دست آنان می‌سپارم.
mohammadreza

حجم

۳۸۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۴ صفحه

حجم

۳۸۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۴ صفحه

قیمت:
۶۸,۰۰۰
تومان