
کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم)
معرفی کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم)
کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم) نوشتهٔ مریم غلامی است. انتشارات مانیان این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب خودشناسی و خودپروری با نگاه به آموزههای اسلام است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
درباره کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم)
کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم) راهنمایی است برای کشف و فعالسازی تواناییهای پنهان ذهنی و دستیابی به اهداف زندگی. نویسنده معتقد است که شرایط زندگی هر فرد، بازتابی از نوع نگرش و تفکر اوست. اگرچه ممکن است این ایده در ابتدا با مقاومت ذهنی مواجه شود، اما هدف اصلی این کتاب، اثبات قدرت ذهن انسان و تأثیر آن بر واقعیتهای زندگی است. با تغییر الگوهای فکری و احساسات، میتوان شاهد تغییرات چشمگیری در محیط پیرامون بود. این باور، کلید کنترل و تغییر عادتها، باورها و رفتارهای محدودکننده است. نویسنده با رویکردی علمی، به جای ارائه صرفاً انگیزههای زودگذر، به دنبال افزایش آگاهی مخاطبان از تواناییهای ذهنشان است. تأکید او بر رشد پایدار و مستمر است، نه صرفاً هیجانهای لحظهای.
خواندن کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ خودشناسی و خودپروری با نگاه به آموزههای اسلام پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دنیای منو افکارم می سازه (جلد دوم)
«اصل CBT این است: اگر به روش سالم فکر کنید، میتوانید شادتر و موفق تر زندگی کنید. و هر آنچه که لازم بود تا به این نقطه برسید به صورت جامع و واضح در اختیار شما قرار گرفت و هدف، تغییر الگوی فکری مراجع در جهت تغییر پاسخ او به موقعیتهای سخت است. به زبان ساده با توجه به اهمیت این موضوع سعی کردم تا با ارائهٔ این کتاب در قالب فصولی مشخص، به مخاطب خود، اعم از درمانگران تازهکار، نحوه استفاده از این تکنیک در جهت بهبود افراد را توضیح بدهم.
به طور خلاصه تا اینجا در تمام فصول این کتاب به شما خواننده های کتاب مفاهیم اصلی را توضیح و آموزش داده ام تا الگوهای تفکر منفی خود را شناسایی، ارزیابی و به چالش بکشید. به هر حال، داشتن نگرشهای مثبت، نیاز به تلاش و تمرین دارد. تمام تلاش خودم را کردم تا مطالب کاربردی و در عین حال نوآورانه باشد.
نکته های ظریف روان شناسانه ای در این کتاب به کار رفته است به طور مثال، به دلیل آنکه سی بی تی ساختار محور است پس به رابطهٔ درمانی اهمیتی نمیدهد. اما من با استفاده از تکنیک راجرز در یک فصل کتاب تاکید بسیاری بر ارزشمندی انسان کرده ام.راجرز معتقد است که انسان باید همان طور که هست خود را نشان دهد و برای تواناییها و قابلیتهای خود ارزش قائل شود. این مسئله باعث میشود درونیات ما به واقعیت تبدیل شود. همان طور که استیفن کاوی معتقد است هر کس باید به دنبال آرزوها و آرمانهای خود برود تا آنها را به واقعیت تبدیل کند.
چون سی بی تی بر پروتکل متمرکز است پس هیجانات را در نظر نمیگیرد. من در نقاط مختلف کتاب روی هیجانات و احساسات که به موازات افکار و رفتار هستند تاکید داشتهام.»
حجم
۵۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۵۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه