دانلود و خرید کتاب هنر استدلال بو سئو ترجمه محمد قدم پور مقدم

نویسنده:بو سئو
انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هنر استدلال

کتاب هنر استدلال نوشتهٔ بو سئو و ترجمهٔ محمد قدم پور مقدم است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی مهارت‌هایی جهت هنر شنیدن و شنیده شدن از طریق مناظره است.

درباره کتاب هنر استدلال

کتاب هنر استدلال به بررسی اهمیت و ارزش بحث و مناظره در جامعهٔ امروزی می‌پردازد. بو سو قهرمان مسابقات جهانی مناظره است. او در این کتاب داستان زندگی خود را از کودکی، که به عنوان مهاجر به استرالیا آمد و انگلیسی نمی‌دانست، تا تبدیل شدن به یک مناظره‌کننده برجسته، بیان می‌کند. هدف این کتاب ارائهٔ راهکارهایی برای بهبود ارتباطات و تقویت مهارت‌های استدلال و شنیدن است. هنر استدلال به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با استفاده از مناظره، مهارت‌های مهمی مانند جمع‌آوری اطلاعات، یافتن حقیقت، و متقاعدسازی را تقویت کرد. این کتاب به ما می‌آموزد که مناظره نه تنها به عنوان یک فعالیت فکری، بلکه به عنوان ابزاری برای بهبود زندگی روزمره و تقویت دموکراسی اهمیت دارد.

خواندن کتاب هنر استدلال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب هنر استدلال

«پذیرفتن اینکه نوشتن کتابی درباره استدلال‌های سازنده در شرایط کنونی ممکن است عجیب به نظر برسد، برایم قابل درک است. در این روزگار، شاید تعداد اندکی از ما آماده باشیم که با مخالفان سیاسی خود به نبرد بپردازیم، اما بدبینی، تحقیر و نفرتی که از اختلاف‌نظرهایمان سرچشمه می‌گیرد، همچنان به وفور یافت می‌شود. در استدلال‌هایی که از این حالت برمی‌خیزند، معمولاً نیت‌های بد همدیگر فرض می‌کنیم و به راحتی از کنار یکدیگر می‌گذریم. درست در زمانی که تمایل به مناظره افزایش می‌یابد، مهارت‌ها و ارزش‌های ضروری برای پیشبرد چنین بحث‌هایی به پایین‌ترین سطح خود رسیده‌اند. در این موقعیت‌ها است که معنای واقعی قطبی‌شدن را متوجه می‌شویم - نه فقط به این دلیل که اختلاف‌نظر داریم، یا حتی به دلیل اختلاف‌نظرهای زیاد یا مکرر، بلکه به این خاطر که به شکلی نادرست با یکدیگر اختلاف‌نظر داریم: استدلال‌هایمان هم دردناک هستند و هم بی‌ثمر.

در میان هیاهوی زیاد، برخی از مردم امید خود را به اختلاف‌نظرها از دست داده‌اند. در سال ۲۰۱۲، میت رامنی، کاندیدای جمهوری‌خواهان برای ریاست‌جمهوری ایالات متحده، در یک نشست خصوصی اظهار داشت که تقریباً ۴۷ درصد از مردم همواره از دموکرات‌ها حمایت می‌کنند و این افراد را به عنوان وابستگان دائمی توصیف کرد که مالیات بر درآمد نمی‌پردازند. چهار سال بعد، هیلاری کلینتون، کاندیدای دموکرات‌ها، نیمی از پشتیبانان رقیب خود را «بدخیم» نامید. هر دوی این سیاستمداران عذرخواهی کردند، اما این دیدگاه که برخی از افراد فراتر از قابلیت قانع شدن و استدلال منطقی هستند، تابویی است که با این وجود، در منطق غالب بر سیاست‌های انتخاباتی رسوخ کرده است.

با این حال، شاید بدترین تبعات از دست دادن چنین اعتمادی، نزدیک‌تر به خانه باشد - در سکوت‌هایی که بین عاشقان، دوستان، و خانواده‌ها رخ می‌دهد. محققان دانشگاه کالیفرنیا متوجه شدند که چند هفته پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ ایالات متحده، مراسم شام روز شکرگزاری در حوزه‌های انتخابیه با سیاست‌های متفاوت، بین ۳۰ تا ۵۰ دقیقه کوتاه‌تر برگزار شد. «در سراسر کشور، ۳۴ میلیون ساعت از گفتگوهای میان‌حزبی در شام شکرگزاری از دست رفت.»

تراژدی این است که هیچ زمانی بهتر از حال برای مناظره و بحث وجود نداشته است. دوره‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم، از نظر آزادی‌های فردی، حقوق رأی سیاسی، و اتصال جهانی بی‌نظیر است. فضای عمومی امروزی از هر دوره‌ای متنوع‌تر است و گفتگوهای عمومی بیش از پیش محل مناقشه هستند. پرداختن به نقایص اختلاف‌نظرهایمان نباید موجب کم‌اهمیت شمردن این دستاوردها شود. همچنین، این به معنای ایده‌آل‌سازی گذشته نیست.»