کتاب زن سی ساله
معرفی کتاب زن سی ساله
کتاب زن سی ساله نوشتهٔ اونوره دوبالزاک و ترجمهٔ علی اصغر خبره زاده است. انتشارات امیرکبیر این رمان کلاسیک را منتشر کرده است. این رمان یکی از مشهورترین آثار بالزاک است.
درباره کتاب زن سی ساله
کتاب زن سی ساله داستان زندگی زنی به نام «ژولی» را روایت میکند و ازدواج عاشقانهاش که با شکست مواجه میشود. این کتاب داستانی غمگین در بستر تاریخ است. اونوره بالزاک داستان را در بستر مسائل تاریخی و اجتماعی پیش برده است. در واقع عشق ژولی به «ویکتور» با تاریخ فرانسه پیوند میخورد و با شیوایی و ظرافت هرچهتمامتر روایت شده است. ژولی در داستان گاهی قهرمان و گاهی ضد قهرمانی است که توسط دخترش و اتفاقات غمانگیز زندگیاش مجازات میشود. داستانی جذاب که بر خلاف دیگر آثار بالزاک شخصیت مثبت ویژهای در آن وجود ندارد و علاوهبر واقعبینی که سبک داستاننویسی بالزاک است، با مقداری بدبینی درهم آمیخته است.
خواندن کتاب زن سی ساله را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی فرانسه و علاقهمندان به رمانهای کلاسیک پیشنهاد میکنیم.
درباره اونوره دوبالزاک
اونوره دوبالزاک در سال ۱۷۹۹ به دنیا آمد و در سال ۱۸۵۰ درگذشت. او نویسنده و نمایشنامهنویسی فرانسوی است. بالزاک بهواسطهٔ شرح بیپرده و دقیق از جامعهٔ فرانسه، بهعنوان یکی از بنیانگذاران رئالیسم در ادبیات مدرن اروپایی شناخته میشود. شخصیتهای داستانهای بالزاک پیچیده و چندبعدی هستند و اشیای بیجان، بهخوبی با شخصیتهای انسانی همراه و آمیخته میشوند؛ بهگونهای که پاریس بهعنوان یک شهر، ویژگیهای انسانی مییابد. بالزاک بر روی بسیاری از نویسندگان همعصر خود مانند «امیل زولا» و «چارلز دیکنز» تأثیر گذاشت.
او در دوران کودکی اهل مطالعه و پرشور بود؛ ازاینرو در ساختار بستهٔ مدارس آن زمانِ فرانسه نمیگنجید. دوران کودکی سختی را گذراند؛ زیرا روشهای تربیتی خاص و البته آزاردهندهای در آن زمان رایج بود که با سختگیری اجرا میشد. ارادهٔ اخلاقی و نگرش خاص درونی او مشکلاتی را در موفقیت او در زندگی و کسبوکار ایجاد کرد. زمانی که از مدرسه فارغالتحصیل شد در یک دفتر حقوقی مشغول به کار شد، اما اتفاقهای غیرانسانی و روند کسالتبار آن موجب شد بالزاک از این کار کنارهگیری کند. بالزاک دربارهٔ تجربهٔ کار در دفتر حقوقیاش گفته بود که این شغل، یک آدم معمولی با روند زندگی عادی و یکنواخت میسازد و او تحمل این زندگی را ندارد؛ بالزاک همچنین مشاغلی همچون نشر، چاپ، نقد ادبی، تجارت و... را امتحان کرد، اما در همهٔ آنها شکست خورد.
آنچه او در کتاب «کمدی انسانی» مینویسد، انعکاسی از دشواریهای زندگی شخصی او در همین دورانها است. «کمدی انسانی» مجموعهای نزدیک به ۹۰ داستان کوتاه و رمانهای او است که در کنار هم میکوشند تصویری همهسویه از جامعهٔ انسانی را به نمایش بگذارد. پس از چند اثر نمایشی ناموفق و چند رمان اولیه، رمان «چرم ساغری» در سال ۱۸۳۱ و «اوژنی گرانده» در سال ۱۸۳۳، رمانهای پرفروش بالزاک به شمار میروند. پس از این، موفقیت بیشتری برای رمانهای بعدی بالزاک به دست آمد. «بابا گوریو» و «زنبقدره» از دیگر آثار مشهور و شناختهشدهٔ بالزاک برای پارسیزبانها هستند. رمان «آرزوهای بربادرفته» نیز یکی دیگر از آثار این نویسندهٔ فرانسوی است.
انوره دوبالزاک عادت کاری عجیبی داشت. او بیشتر، شبهای طولانی به نوشتن میپرداخت و این روش زندگی، روی تندرستی او اثر گذاشت. سرانجام او در ۵۱سالگی و درحالیکه تنها ۵ ماه از تنها ازدواج دیرهنگامش میگذشت، در پاریس درگذشت.
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۵۴ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۵۴ صفحه
نظرات کاربران
اصلا توصیه نمیشه یه داستان به هم ریخته با ترجمه بد یه جا شخصیت داستان بچه نداره چند صفحه بعد بچش بزرگ شده .نمیدونم سانسور شده بود یا نه ولی خیلی از هم گسیخته بود.چند صفحه اول فکر میکنی یه