کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
معرفی کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
معرفی کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
کتاب الکترونیکی «۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ (یک جعبه ابزار کامل برای توسعه و توانمندسازی افراد)» نوشتهٔ جیلیان جونز و «رو گورل» با ترجمهٔ فاطمه صاحبی و انتشار اندیشه احسان، مجموعهای از ابزارهای کاربردی برای مربیان، مدیران و علاقهمندان به کوچینگ فراهم کرده است. این کتاب به معرفی و آموزش ابزارهایی میپردازد که میتوانند در جلسات کوچینگ فردی و سازمانی مورد استفاده قرار گیرند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
این کتاب مجموعهای از ابزارهای عملی و فرمهای قابل استفاده را برای کوچینگ ارائه میدهد و بهعنوان یک مرجع برای مربیان حرفهای، مدیران و حتی افرادی که به دنبال توسعهٔ فردی هستند، طراحی شده است. «۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ» در نسخهٔ جدید خود به چالشهای معاصر مانند کوچینگ زنان، مدیریت تغییر، و کوچینگ گروهی نیز پرداخته است. نویسندگان با تکیه بر تجربهٔ چند دههای خود در حوزهٔ کوچینگ، ابزارهایی را گردآوری کردهاند که در موقعیتهای مختلف سازمانی و فردی قابل استفادهاند. این کتاب به گونهای تدوین شده که هم برای افراد تازهوارد به حوزهٔ کوچینگ و هم برای مربیان باتجربه قابل بهرهبرداری باشد. ساختار کتاب به گونهای است که میتوان بهصورت مرجع به ابزارهای مورد نیاز مراجعه کرد و هر ابزار با توضیح، نمودار و مثال همراه است. همچنین، بخشی از کتاب به راهاندازی و مدیریت رابطهٔ کوچینگ اختصاص یافته و ابزارهایی برای ارزیابی و بازخورد نیز ارائه شده است. این اثر در دورهای منتشر شده که کوچینگ بهعنوان یکی از مهارتهای کلیدی رهبری و توسعهٔ منابع انسانی شناخته میشود و به نیازهای متنوع سازمانها و افراد پاسخ میدهد.
خلاصه کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
این کتاب غیر داستانی است و به معرفی ۵۰ ابزار کلیدی برای کوچینگ میپردازد. پیام اصلی کتاب این است که کوچینگ مؤثر نیازمند دسترسی به مجموعهای متنوع از ابزارهاست تا بتوان به نیازهای مختلف افراد و سازمانها پاسخ داد. نویسندگان تأکید دارند که ابزارها باید متناسب با سبک و موقعیت هر مربی و مراجع انتخاب شوند و هیچ ابزار واحدی برای همهٔ موقعیتها مناسب نیست. کتاب با ارائهٔ فرمها، مدلها و تمرینهای عملی، به مربیان کمک میکند تا جلسات کوچینگ را ساختارمند و هدفمند پیش ببرند. ابزارها موضوعاتی مانند تنظیم رابطهٔ کوچینگ، تعیین هدف، حل مسئله، ارزشها و باورها، استراتژیهای اعتماد بهنفس، کار با دیگران، تأثیرگذاری، سبک رهبری، برنامهریزی آینده، کوچینگ زنان و مدیریت تغییر را پوشش میدهند. همچنین، بخشی از کتاب به ابزارهای ویژه برای مدیران و راهاندازی تمرین کوچینگ اختصاص یافته است. نویسندگان بر اهمیت انعطافپذیری، بازخورد و یادگیری مستمر در فرآیند کوچینگ تأکید دارند و ابزارها را به گونهای ارائه کردهاند که بتوان آنها را با نیازهای خاص هر فرد یا سازمان تطبیق داد.
چرا باید کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ را خواند؟
این کتاب مجموعهای جامع از ابزارهای عملی و فرمهای قابل استفاده را برای کوچینگ فراهم میکند که میتواند به مربیان، مدیران و علاقهمندان به توسعهٔ فردی کمک کند تا جلسات کوچینگ را ساختارمندتر و اثربخشتر برگزار کنند. تنوع ابزارها و پوشش موضوعات مختلف از جمله کوچینگ زنان، مدیریت تغییر و کوچینگ گروهی، این کتاب را به منبعی کاربردی برای مواجهه با چالشهای متنوع در محیطهای کاری و فردی تبدیل کرده است. همچنین، امکان استفادهٔ مستقیم از فرمها و الگوها، دسترسی به راهنماییهای گامبهگام و مثالهای عملی، ارزش افزودهای برای خواننده ایجاد میکند.
خواندن کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مربیان حرفهای، مدیران، رهبران تیمها، علاقهمندان به توسعهٔ فردی و سازمانی و افرادی که به دنبال یادگیری مهارتهای کوچینگ هستند مناسب است. همچنین، برای کسانی که در محیطهای کاری با چالشهایی مانند مدیریت تغییر، توسعهٔ زنان، یا بهبود عملکرد تیمی روبهرو هستند، ابزارهای مفیدی ارائه میدهد.
فهرست کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
- مقدمه: معرفی مخاطبان هدف کتاب و نحوهٔ استفاده از ابزارها - فصل اول: تنظیم رابطهٔ کوچینگ ابزارهایی برای ایجاد انتظارات و نتایج واضح در ابتدای رابطهٔ کوچینگ، شامل فرمها و قراردادهای اولیه و چکلیستهای تنظیم رابطه. - فصل دوم: ابزارهای پایه معرفی مدلهای گوش دادن، پرسشگری مؤثر و بازخورد دادن، به همراه تکنیکهای عملی برای مدیریت جلسات کوچینگ. - فصل سوم: تعیین هدف ابزارهایی برای شفافسازی اهداف، تجسم آینده، برنامهریزی اقدام و تقسیم اهداف به گامهای قابل اجرا. - فصل چهارم: حل مسئله مدلها و تکنیکهایی برای کاوش راهحلها، نقشهبرداری مشکل و فریمبندی مجدد مسائل. - فصل پنجم: ارزشها و باورها ابزارهایی برای کشف انگیزهها، باورهای محدودکننده و مذاکره با تعارضهای درونی. - فصل ششم: استراتژیهای اعتماد بهنفس تمرینها و مدلهایی برای افزایش اعتماد بهنفس و مقابله با افکار منفی. - فصل هفتم: کار کردن با دیگران ابزارهایی برای بهبود ارتباطات، حل تعارض و کار تیمی. - فصل هشتم: شخصیت تأثیرگذار و سازنده تکنیکهایی برای افزایش نفوذ و تأثیرگذاری فردی. - فصل نهم: تقویت ابزارهای سبک رهبری مدلها و تمرینهایی برای توسعهٔ سبک رهبری و مدیریت تیم. - فصل دهم: برنامهریزی برای آینده ابزارهایی برای خودکوچینگ، برنامهریزی شغلی و توسعهٔ فردی. - فصل یازدهم: زنان در حال توسعه ابزارهای ویژه برای حمایت از رشد و توسعهٔ زنان در محیط کار. - فصل دوازدهم: کوچینگ در مسیر تغییر تکنیکهایی برای مدیریت تغییرات فردی و سازمانی. - فصل سیزدهم: ده ابزار اضافی از مربیان معرفی ابزارهای منتخب از مربیان مهمان و تجربههای آنها. - فصل چهاردهم: راهنمای یک مدیر برای کوچینگ ابزارهایی برای مدیران جهت بهبود عملکرد و مدیریت استعدادها. - فصل پانزدهم: ایجاد یک تمرین کوچینگ راهنماییهایی برای راهاندازی و توسعهٔ کسبوکار کوچینگ و خودکوچینگ.
بخشی از کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
«این جعبه ابزار کوچینگ شامل مجموعهای از فرمها، مدلها، تمرینها و توضیح نحوه و زمان استفاده از آنها است. ما همچنین فصلی را در مورد راهاندازی رابطهٔ کوچینگ گنجاندهایم که منابع ارزشمندی را برای مدیریت رابطهٔ کوچینگ فراهم میکند و از پیشرفت مستمر شما پشتیبانی مینماید. جعبه ابزار به نحوی طراحی شده است که مانند یک سند مرجع مورد استفاده قرار گیرد تا بتوانید در صورت نیاز به موضوع مورد نیاز خود بپردازید. هر ابزار شامل یک نمای کلی و نمودار مدل برای ارائهٔ کلمات و تصاویر بزرگ است. اگر میخواهید ابزارها را دانلود کنید، تمام قالبها را در وبسایت کوگان پیج پیدا خواهید کرد. لطفا از این فرمها استفاده کنید، اما ما از شما میخواهیم که هنگام استفاده از آنها به ما اعتبار بدهید. برای کمک به شما در استفادهٔ حداکثری از جعبه ابزار خود، بهعنوان یک امتیاز اضافه چند نمونه از ابزارها را ضبط کردهایم تا بتوانید آنها را در وبسایت تماشا کنید. تماشای ابزارهایی که در عمل نشان داده شده توسط نویسندگان بهطور قابل توجهی به تجربه اضافه میکند، زیرا برخی از سوالاتی را خواهید دید که استفاده از ابزارها را افزایش میدهد. از ۵۰ ابزار برتر کوچینگ ما لذت ببرید.»