کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
یک جعبه ابزار کامل برای توسعه و توانمندسازی افراد
معرفی کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ (یک جعبه ابزار کامل برای توسعه و توانمندسازی افراد) نوشته جیلیان جونز و رو گورل با ترجمه فاطمه صاحبی و انتشار اندیشه احسان، مجموعهای از ابزارهای کاربردی برای مربیان، مدیران و علاقهمندان به کوچینگ فراهم کرده است. این کتاب به معرفی و آموزش ابزارهایی میپردازد که میتوانند در جلسات کوچینگ فردی و سازمانی مورد استفاده قرار گیرند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ مجموعهای از ابزارهای عملی و فرمهای قابل استفاده را برای کوچینگ ارائه میدهد و بهعنوان یک مرجع برای مربیان حرفهای، مدیران و حتی افرادی که به دنبال توسعهی فردی هستند، طراحی شده است.
این کتاب در نسخهی جدید خود به چالشهای معاصر مانند کوچینگ زنان، مدیریت تغییر، و کوچینگ گروهی نیز پرداخته است. جیلیان جونز و رو گورل با تکیه بر تجربهی چند دههای خود در حوزهی کوچینگ، ابزارهایی را گردآوری کردهاند که در موقعیتهای مختلف سازمانی و فردی قابل استفادهاند.
کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ به گونهای تدوین شده که هم برای افراد تازهوارد به حوزهی کوچینگ و هم برای مربیان باتجربه قابل بهرهبرداری باشد. ساختار کتاب به گونهای است که میتوان بهصورت مرجع به ابزارهای مورد نیاز مراجعه کرد و هر ابزار با توضیح، نمودار و مثال همراه است. همچنین، بخشی از کتاب به راهاندازی و مدیریت رابطهی کوچینگ اختصاص یافته و ابزارهایی برای ارزیابی و بازخورد نیز ارائه شده است.
خلاصه کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
این کتاب ۵۰ ابزار کاربردی کوچینگ را معرفی میکند و بر این نکته تأکید دارد که اثربخشی کوچینگ به انتخاب ابزارهای متناسب با نیاز، شرایط و اهداف هر مراجع بستگی دارد. نویسندگان با ارائه الگوها، فرمها و تمرینهای عملی، راهکارهایی برای طراحی جلسات هدفمند، ساختارمند و منعطف در اختیار مربیان قرار میدهند.
ابزارهای کتاب موضوعاتی مانند هدفگذاری، حل مسئله، ارزشها، اعتمادبهنفس، رهبری، مدیریت تغییر، ارتباطات، برنامهریزی آینده و کوچینگ مدیران و زنان را دربر میگیرد. همچنین بر اهمیت بازخورد، یادگیری مستمر و انطباق ابزارها با ویژگیهای افراد و سازمانها برای دستیابی به نتایج مؤثر و پایدار تأکید میشود.
چرا باید کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ را بخوانیم؟
این کتاب مجموعهای جامع از ابزارهای عملی و فرمهای قابل استفاده را برای کوچینگ فراهم میکند که میتواند به مربیان، مدیران و علاقهمندان به توسعهی فردی کمک کند تا جلسات کوچینگ را ساختارمندتر و اثربخشتر برگزار کنند. تنوع ابزارها و پوشش موضوعات مختلف از جمله کوچینگ زنان، مدیریت تغییر و کوچینگ گروهی، این کتاب را به منبعی کاربردی برای مواجهه با چالشهای متنوع در محیطهای کاری و فردی تبدیل کرده است. همچنین امکان استفادهی مستقیم از فرمها و الگوها، دسترسی به راهنماییهای گامبهگام و مثالهای عملی، ارزش افزودهای برای خواننده ایجاد میکند.
خواندن کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مربیان حرفهای، مدیران، رهبران تیمها، علاقهمندان به توسعهی فردی و سازمانی و افرادی که به دنبال یادگیری مهارتهای کوچینگ هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که در محیطهای کاری با چالشهایی مانند مدیریت تغییر، توسعهی زنان یا بهبود عملکرد تیمی روبهرو هستند، ابزارهای مفیدی ارائه میدهد.
بخشی از کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ
«این جعبه ابزار کوچینگ شامل مجموعهای از فرمها، مدلها، تمرینها و توضیح نحوه و زمان استفاده از آنها است. ما همچنین فصلی را در مورد راهاندازی رابطهی کوچینگ گنجاندهایم که منابع ارزشمندی را برای مدیریت رابطهی کوچینگ فراهم میکند و از پیشرفت مستمر شما پشتیبانی مینماید. جعبه ابزار به نحوی طراحی شده است که مانند یک سند مرجع مورد استفاده قرار گیرد تا بتوانید در صورت نیاز به موضوع مورد نیاز خود بپردازید. هر ابزار شامل یک نمای کلی و نمودار مدل برای ارائهی کلمات و تصاویر بزرگ است. اگر میخواهید ابزارها را دانلود کنید، تمام قالبها را در وبسایت کوگان پیج پیدا خواهید کرد. لطفاً از این فرمها استفاده کنید، اما ما از شما میخواهیم که هنگام استفاده از آنها به ما اعتبار بدهید. برای کمک به شما در استفادهی حداکثری از جعبه ابزار خود، بهعنوان یک امتیاز اضافه چند نمونه از ابزارها را ضبط کردهایم تا بتوانید آنها را در وبسایت تماشا کنید. تماشای ابزارهایی که در عمل نشان داده شده توسط نویسندگان بهطور قابل توجهی به تجربه اضافه میکند، زیرا برخی از سؤالاتی را خواهید دید که استفاده از ابزارها را افزایش میدهد. از ۵۰ ابزار برتر کوچینگ ما لذت ببرید.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ۵۰ ابزار برتر برای کوچینگ |
| عنوان دیگر | یک جعبه ابزار کامل برای توسعه و توانمندسازی افراد |
| عنوان در زبان مبدأ | 50 top tools for coaching: a complete toolkit for developing and empowering people |
| موضوع | موفقیت و خودیاری |
| نویسنده | جیلیان جونز، رو گورل |