کتاب زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگی
معرفی کتاب زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگی
کتاب زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگی نوشتهٔ سنک (سنکا) و ترجمهٔ میرجلال الدین کزازی است. انتشارات معین این کتاب را منتشر کرده است. این اثر، برابر با فلسفهٔ یونانی است.
درباره کتاب زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگی
کتاب زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگی (Seneque La Vie heureuse La Brievete de: la vie) را یکی از نویسندگان و اندیشمندان دوران باستان به نام سنکا به رشتهٔ تحریر درآورده است. سِنِکا اثر حاضر را در دو بخش ارائه کرده؛ «زندگی در بهروزی» و «کوتاهی زندگی». در بخش ابتدایی کتاب حاضر با سنکا بیشتر آشنا میشوید.
خواندن کتاب زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب فلسفهٔ یونانی پیشنهاد میکنیم.
درباره میرجلال الدین کزازی
میرجلال الدین کزازی در سال ۱۳۲۷ در کرمانشاه به دنیا آمد. دورهٔ دبستان را در مدرسهٔ آلیانس در کرمانشاه گذراند؛ سپس دورهٔ دبیرستان را در مدرسهٔ رازی به پایان رساند و برای ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ زبان و ادب پارسی به تهران رفت. در دانشکدهٔ ادبیات فارسی و علوم انسانی در دانشگاه تهران، دورههای گوناگون آموزشی را سپری کرد و در سال ۱۳۷۰ به دریافت درجهٔ دکتری در این رشته نائل آمد. عنوان پایاننامهٔ او «نمادشناسی در شاهنامه» بوده است. او عضو هیئتعلمی دانشکدهٔ ادبیات فارسی و زبانهای خارجی وابسته به دانشگاه علامه طباطبایی بوده است. علاوهبر فعالیت تخصصی و دانشگاهی، در نهادها و مؤسساتی همچون بنیاد فردوسی، پژوهشکدهٔ فرهنگ و هنر اسلامی، آکادمی علم و... به تربیت دانشپژوهان و دوستداران فرهنگ و ادب فارسی پرداخته است. افزون بر زبان فرانسوی که از کودکی با آن آشنایی یافت، با زبانهای اسپانیایی، آلمانی و انگلیسی آشناست. او دهها کتاب و نزدیک به ۲۰۰ مقاله نوشته و در همایشهای علمی و فرهنگی بسیاری در ایران و کشورهای دیگر سخنرانی کرده است؛ همچنین زمانی را در اسپانیا به تدریس ایرانشناسی و زبان فارسی اشتغال داشته است. از نوجوانی نوشتن و سرودن را آغاز کرد. نام هنریاش در شاعری «زروان» است. ترجمهٔ او از «انه اید» اثر «ویرژیل» برندهٔ جایزهٔ بهترین کتاب سال شده است. تألیف او «نامهٔ باستان» نیز که در ۹ جلد به چاپ رسیده، رتبهٔ نخستین پژوهشهای بنیادی در جشنوارهٔ بینالمللی خوارزمی را در سال ۱۳۸۳ کسب کرده است. او افتخارات بسیاری کسب کرده و با این ویژگی شناخته شده است که هرگز در گفتار خود از کلمات غیرپارسی (حتی عربی) استفاده نمیکند.
حجم
۸۶۳٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۸۶۳٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه