دانلود و خرید کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان) پاملا اسپلاند ترجمه مهسار مشتاق
تصویر جلد کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان)

کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان)

معرفی کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان)

کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان) نوشتهٔ پاملا اسپلاند و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی نکات، گام‌ها و راهکارهایی برای رشد و زندگی نوجوانان است.

درباره کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان)

کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان) به بررسی مهارت‌هایی می‌پردازد که برای توسعه شخصی و اجتماعی نوجوانان ضروری است. این کتاب به نوجوانان کمک می‌کند تا با چالش‌های روزمره مواجه شوند، با اعتماد به نفس تصمیم‌گیری کنند و مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی خود را تقویت کنند. کتاب بر اهمیت مهارت‌های اجتماعی مانند ارتباط مؤثر، همکاری و حل تعارض تاکید می‌کند. اسپلاند با ارائهٔ راهکارهایی به نوجوانان یاد می‌دهد چگونه با دیگران بهتر ارتباط بگیرند و در تعاملات اجتماعی موفق‌تر عمل کنند. یکی از مباحث مهم کتاب، مدیریت زمان و ساخت تعادل میان وظایف مختلف است. نوجوانان یاد می‌گیرند که چگونه برنامه‌ریزی کنند و زمان خود را به طور مؤثری مدیریت کنند. اسپلاند به نوجوانان آموزش می‌دهد که چگونه تصمیمات آگاهانه بگیرند و در مقابل چالش‌ها و مشکلات روزمره کارآمد عمل کنند. مهارت‌های حل مسئله به آنها کمک می‌کند تا در شرایط دشوار بهتر عمل کنند. کتاب شامل راهنماهایی برای درک و مدیریت احساسات است. نوجوانان یاد می‌گیرند چگونه احساسات خود را شناسایی و کنترل کنند تا در تعاملات اجتماعی و زندگی روزمره بهتر عمل کنند. اسپلاند بر اهمیت سلامت جسمی و روانی تاکید دارد و راهکارهای عملی برای حفظ این سلامتی، از جمله تغذیه مناسب، خواب کافی و ورزش را ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روانشناسی کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب روش های زندگی (ویژه نوجوانان)

«مهم نیست برای آینده‌ی خود چه امیدها و رؤیاهایی دارید. این پنج مورد، راز موفقیت شما در زندگی است. این رازها هم‌چنین به شما کمک می‌کند تا استعدادهای خود را شکوفا کنید و به اهداف‌تان دست یابید.

کلید شماره‌ی ۳: تجسم

  • تجسم چیست؟ توانایی تصور رؤیاهای بزرگ. ساختن تصویری از آنچه در آینده می‌خواهید. اعتقاد به اینکه همه چیز ممکن است. یافتن راهی برای استفاده از موانع به نفع خود. محدود نکردن استعدادهای خود. توانایی تبدیل خیر به بله.
  • این کار را انجام دهید: در طول روز به خودتان فرصت خیال‌پردازی بدهید. از تصورات خود، فهرستی تهیه کنید. به خودتان قول بدهید که دست‌کم یکی از آنها را به واقعیت تبدیل کنید.

کلید شماره‌ی ۴: جرأت

  • جرأت یعنی چه؟ برای دفاع از خودتان و دیگران برخیزید. برای رویارویی با شرایط دشوار، تمام توان‌تان را به کار گیرید. کار درست را انجام دهید به ویژه هنگامی‌که انجام کار نادرست آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر است. از جمع جدا باشید. با مشکلات‌تان روبه‌رو شوید و از دیگران کمک بخواهید. با سختی‌ها و اتفاقات تلخ روبه‌رو شوید و برای غلبه بر آنها برنامه‌ریزی کنید. در جهت رسیدن به هدف، یک گام به جلو بردارید.
  • این کار را انجام دهید: آیا تاکنون پیش آمده که جرأت و شهامت‌تان، باعث شکست شما شده باشد؟ دقیقاً چه اتفاقی افتاد؟ حال با داشتن این تجربه، فکر می‌کنید چه تغییری باید در رفتارتان به وجود آورید؟ تصمیم بگیرید دفعه‌ی بعد که اتفاقی مشابه برایتان رخ داد، نترسید

کلید شماره‌ی ۵: اراده

  • اراده چیست؟ یک هدف را حتی زمانی که دیگران به شما شک دارند دنبال کنید. هنگامی‌که شکست می‌خورید، دوباره برخیزید و تلاش‌تان را بکنید. در رسیدن به هدف با وجود موانع و مشکلات ثابت‌قدم باشید. برای مقابله با چالش‌ها، تغییرات لازم را در برنامه‌ریزی‌هایتان اعمال کنید. هرگز تسلیم نشوید.
  • این کار را انجام دهید: آیا کسی را می‌شناسید که در زندگی بسیار بااراده باشد؟ او چگونه با مشکلات روبه‌رو می‌شود؟ این فرد چه‌طور می‌تواند الگوی شما باشد؟ به او بگویید چه‌قدر برایتان مهم است.

دوازده روش برای کنترل زمان

۱. از یک تقویم برنامه‌ریز استفاده کنید. تاریخ ارائه‌ی تکالیف و پروژه‌ها، قرارهای ملاقات (پزشک، دندانپزشک)، تاریخ‌های تولد، مهمانی‌ها، جشن‌های مدرسه، مسافرت‌ها و هر اتفاق دیگری را که نمی‌شود و نباید فراموش کنید. برخی افراد تقویم‌های کاغذی را ترجیح می‌دهند؛ برخی دیگر تقویم‌های کامپیوتری را می‌پسندند. از هر کدام که راحت‌تر هستید، استفاده کنید.

۲. از کارهایی که باید در یک روز انجام دهید، فهرستی تهیه کنید. بهتر است تقویم برنامه‌ریزتان برای این فهرست جا داشته باشد. در غیر این صورت، می‌توانید برگه‌هایی را به این تقویم اضافه کنید.

• هر کاری را که امروز باید انجام دهید، یادداشت کنید.

• هر کاری را که دیروز باید انجام می‌دادید اما انجام نداده‌اید، یادداشت کنید.

• کارهایی را که باید برای آماده شدن در چند روز آینده انجام دهید، یادداشت کنید.

• این فهرست را اولویت‌بندی کنید. می‌توانید با استفاده از اعداد یا حروف، این کار را انجام دهید. حتی می‌توانید جدولی تنظیم کرده و اولویت‌ها را در آن بنویسید.

• هر کاری را که انجام می‌دهید، بزنید.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۷۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۹۵ صفحه

حجم

۹۷۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۹۵ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
۲۰,۰۰۰
۶۰%
تومان