کتاب اتوبوس انرژی
معرفی کتاب اتوبوس انرژی
کتاب اتوبوس انرژی، نوشتهی جان گوردون در قالب داستانی خواندنی ده قانون برانگیختن در زندگی و کار با انرژی مثبت را به مخاطبان خود معرفی میکند.
برای اینکه همیشه انرژی مثبت و انگیزه داشته باشید، کتاب اتوبوس انرژی را با ترجمه اکبر عباسی و نوید عطایی بخوانید.
دربارهی کتاب اتوبوس انرژی
یکی از راههای مدیریت یک تیم، انجام آن به بدترین شکل ممکن، با اخم و تخم، بیتوجهی به وضعیت کارمندان و صرفا پیشبردن اهداف شخصی است. در این روش بازدهی به مرور پایین میآید و نتیجهی نه چندان خوبش کمی بعد پیدا میشود. اما روش دیگر، انجام دادن این کار با انرژی مثبت، ایجاد انگیزه برای کامندان و اهمیت دادن به آنها است. جان گوردون در کتاب اتوبوس انرژی روش دوم را به شما پیشنهاد میکند. او با بیان ده قانون برانگیختن در زندگی و کار با انرژی مثبت روشی را به شما معرفی میکند که نه تنها برای اداره و مدیریت یک تیم مفید است، بلکه در تمام مراحل مختلف زندگی نیز بهکار میآید. اگر بتوانید سوار توبوس انرژی بشوید، هر روز انگیزه دارید، میتوانید همهکارهایتان را با انرژی مثبت انجام بدهید و به دیگران هم کمک کنید تا انرژی مثبتشان را پیدا کنند و هر روز بیشتر از روز قبل از آن استفاده کنند.
کتاب اتوبوس انرژی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر وظیفهی مدیریت یک تیم برعهدهی شما است، کتاب اتوبوس انرژی را بخوانید. در صورتی که فکر میکنید انرژی مثبت زندگیتان کمرنگ شده است، سوار اتوبوس انرژی بشوید تا آن را دوباره پیدا کنید.
بخشی از کتاب اتوبوس انرژی
بیشتر سمینارهایم را با این شروع میکنم که از مردم میخواهم که بلند شوند و دو کار را انجام دهند. اول، از آنها میخواهم که با بقیه احوالپرسی کنند با این شرط که انگار آنها آدمهای بیاهمیتی هستند. بعد از خنده و سروصدای اولیه، همه با بیحسی و بیتوجهی نسبت به هم از کنار هم عبور میکنند و فقط زمزمههایی شنیده میشود. سپس این کار را متوقف میکنم و از آنها میخواهم که این بار در حالی با یکدیگر احوالپرسی کنند که انگار دوستانی بسیار قدیمی هستند و مدتهاست که همدیگر را ندیدهاند .ناگهان اتاق از خنده منفجر میشود و صدای حاضرین که اینطرف آنطرف میروند، لبخند میزنند، همدیگر را در آغوش میگیرند و با یکدیگر حرف میزنند بالا و بالاتر میرود.
هنگامیکه حاضرین مینشینند، از آنها سؤال میکنم که «فکر میکنید به چه دلیل از شما خواستم آن دو کار را انجام دهید؟ - فارغ از اینکه من اهل کالیفرنیا هستم؟»
بعد از خنده حاضرین، به آنها میگویم که پاسخ انرژی مثبت است. برای مدیریت یک سازمان شما باید یاد بگیرید که چگونه انرژی مردم را مدیریت کنید که شامل حال خودتان نیز میشود. در کدام حالت انرژی بیشتری در اتاق وجود داشت؟ فعالیت اول یا دوم؟
کلمات کتاب اتوبوس انرژی کودکان، از دو شخص الهام گرفته شدهاند ریچارد باخ، نویسنده کتاب «خیال» و جاناتان لیوینگستون سیگال که او را با این جمله معروف میشناسیم: «هرگز آرزویی نخواهید داشت مگر اینکه توانایی رسیدن به آن را داشته باشید»
فهرست
- فصل چهاردهم؛ بلیت اتوبوس
- فصل پانزدهم؛ یک آخر هفته بسیار طولانی
- فصل شانزدهم؛ چه کسی سوار اتوبوس میشود؟
- فصل هفدهم؛ تفکر منفی، دشمن اصلی
- فصل هجدهم؛ حضور خونآشام انرژی در اتوبوس ممنوع!
- فصل نوزدهم؛ قانون نهایی انرژی مثبت
- فصل بیستم؛ جرج کنترل اتوبوسش را به دست میگیرد