دانلود و خرید کتاب روان شناسی من پیر بردئور ترجمه فاطمه شکری

کتاب روان شناسی من

نویسنده:پیر بردئور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب روان شناسی من

کتاب الکترونیکی «روان‌شناسی من (چگونگی شکل‌گیری شخصیت ما به‌وسیله باورهای ناخودآگاه‌مان و دوازده مرحله قدرت‌بخشیدن به رشدمان)» نوشتهٔ پییر بردئور با ترجمهٔ فاطمه شکری و نشر برگردان، اثری در حوزهٔ خودشناسی و روان‌شناسی رشد فردی است. این کتاب به بررسی نقش باورهای ناخودآگاه در شکل‌گیری شخصیت و ارائهٔ یک مدل ۱۲ مرحله‌ای برای رشد و بازیابی خود واقعی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب روان شناسی من

«روان‌شناسی من» اثری است که به پرسش‌های بنیادین دربارهٔ هویت و معنای زندگی می‌پردازد. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش روان‌درمانی، روند شکل‌گیری شخصیت را از دوران کودکی تا بزرگسالی بررسی می‌کند و نقش باورهای ناخودآگاه، سبک‌های دلبستگی و تأثیرات محیطی را در این مسیر برجسته می‌سازد. کتاب در سال ۲۰۲۳ منتشر شده و با رویکردی تحلیلی، به موضوعاتی مانند شرطی‌شدن، ترومای رشدی، ایگو و سازگاری‌های دفاعی می‌پردازد. نویسنده تلاش می‌کند با ارائهٔ مثال‌های واقعی و روایت‌های شخصی، مفاهیم پیچیدهٔ روان‌شناسی را به زبان قابل لمس برای مخاطب بیان کند. ساختار کتاب بر پایهٔ چهار بخش اصلی استوار است که هر بخش به یکی از مراحل شناخت و بازیابی خود اختصاص دارد. در نهایت، مدل ۱۲ مرحله‌ای ارائه می‌شود که هدف آن کمک به خواننده برای بازیابی خود واقعی و تجربهٔ زندگی اصیل است.

خلاصه کتاب روان شناسی من

کتاب «روان‌شناسی من» با طرح پرسش «من چه کسی هستم؟» آغاز می‌شود و خواننده را به سفری درونی برای کشف ریشه‌های شخصیت و باورهای ناخودآگاهش دعوت می‌کند. نویسنده ابتدا مفهوم شرطی‌شدن را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه تجربیات اولیه، سبک‌های دلبستگی و تعامل با مراقبان، هستهٔ شخصیت را شکل می‌دهند. در ادامه، به نقش ترومای رشدی و تأثیر آن بر رفتارها و احساسات فرد پرداخته می‌شود. بخش دوم کتاب به بررسی آگاهی، ناآگاهی و ایگو اختصاص دارد و تفاوت میان خود واقعی و خود شرطی‌شده را شرح می‌دهد. نویسنده با معرفی دو سبک شخصیتی اصلی (درون‌سازی‌شده و برون‌سازی‌شده)، به مخاطب کمک می‌کند تا الگوهای رفتاری خود را شناسایی کند. در بخش سوم، موضوع بازیابی خود واقعی مطرح می‌شود و نویسنده با نقد رویکردهای رایج خودیاری، بر اهمیت تجربهٔ شخصی و پذیرش خود تأکید می‌کند. در نهایت، مدل ۱۲ مرحله‌ای بازیابی معرفی می‌شود که هدف آن بازپس‌گیری کنترل زندگی از ایگو و حرکت به سوی آگاهی و رشد اصیل است. این مدل بر پذیرش، مسئولیت‌پذیری، ارتباط با قدرت برتر و اقدام عملی برای تغییر تمرکز دارد.

چرا باید کتاب روان شناسی من را خواند؟

این کتاب با ترکیب روایت‌های شخصی، مفاهیم روان‌شناسی و تمرین‌های عملی، فرصتی برای بازنگری در باورهای ناخودآگاه و شناخت عمیق‌تر خود فراهم می‌کند. «روان‌شناسی من» به خواننده کمک می‌کند تا ریشهٔ بسیاری از رفتارها و احساسات خود را درک کند و با استفاده از مدل ۱۲ مرحله‌ای، مسیر رشد و بازیابی خود واقعی را آغاز کند. این اثر برای کسانی که به دنبال فهم بهتر هویت، عبور از موانع ذهنی و تجربهٔ زندگی اصیل هستند، می‌تواند الهام‌بخش باشد.

خواندن کتاب روان شناسی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به خودشناسی، روان‌شناسی رشد فردی و کسانی که با چالش‌هایی مانند اضطراب، افسردگی، یا احساس سردرگمی هویتی روبه‌رو هستند مناسب است. همچنین برای دانشجویان و فعالان حوزهٔ روان‌شناسی و مشاوره که به دنبال رویکردهای نوین در شناخت شخصیت و رشد فردی‌اند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب روان شناسی من

- مقدمه: طرح پرسش‌های بنیادین دربارهٔ هویت و هدف زندگی و معرفی ساختار کلی کتاب. - بخش اول: مرحله شرطی‌شدن توضیح مفهوم شرطی‌شدن، نقش تجربیات اولیه، سبک‌های دلبستگی و سازگاری‌های دفاعی در شکل‌گیری شخصیت. - بخش دوم: مرحله تجربی؛ تجربه زندگی ناخودآگاه بررسی آگاهی، ناآگاهی، ایگو و تفاوت میان خود واقعی و خود شرطی‌شده. معرفی سبک‌های شخصیتی درون‌سازی‌شده و برون‌سازی‌شده. - بخش سوم: مرحله بازیابی نقد رویکردهای رایج خودیاری، اهمیت تجربهٔ شخصی و پذیرش خود، و روایت‌هایی از مسیر بازیابی نویسنده. - بخش چهارم: بازیابی و دوازده مرحله آن معرفی مدل ۱۲ مرحله‌ای بازیابی خود واقعی، شرح هر مرحله و راهکارهای عملی برای بازپس‌گیری کنترل زندگی و حرکت به سوی رشد اصیل.

بخشی از کتاب روان شناسی من

«من چه کسی هستم و در اینجا چه می‌کنم؟ این دو پرتکرارترین سوالاتی هستند که از زمان قدم نهادن بر این سیاره از بشربت پرسیده می‌شود. ممکن است پاسخ دهید که من جان دو هستم. من یک وکیلم. ازدواج کرده‌ام و دو فرزند دارم. کاتولیک و دموکراتیک هستم. ولی این جواب اصلیی بد سول چه کسیم خسنیله فیست. عم دی فقط اسب است که والدین‌تان بر روی شما گذاشته‌اند. این‌ها عناوینی هستند که شما را از بقیه افراد متمایز می‌کنند. اما پاسخ سوّال کیستی شما نیستند. شما یک وکیل هستید. ازدواج کرده‌اید و دو فرزند دارید؟ شما کاتولیک يا دموکراتیک هستید؟ نه. این فقط نشان می‌دهد که شما چه کاره‌اید. در کنار دیگران چه نقشی دارید و به چه چیزی اعتقاد دارید. اگر تصمیم گرفتید که کار یا فعالیت سیاسی را شروع کنید یا قصد طلاق گرفتن داشتید يا به دین دیگری گرایش پیدا کردید. هنوز آن فرد سابق هستید. یا به فرد دیگری تبدیل شده‌اید؟ البته که نه - شما هنور فرد سابق هستید؛ فقط کارهای دیگری انجام داده‌اید. با افراد دیگر و در مکان‌های دیگری بوده‌اید. اگر در اتاقی با چهار نفر همراه بودید و من به شما می‌گفتم: "به یک گربه فکر کنید". ممکن بود شما به یک گربه سیاه لاغر فکر کنید. در حالی که فرد کنار دست شما به گربه ماده با خطوط نارنجی فکر کند. در واقع، این یک پدیده شانسی است که گربه متفاوتی به ذهن هر یک از افراد حاضر در اتاق خطور کند. اما "گربه سیاه لاغر" و "گربه ماده با خطوط نارنجی " عبارت‌هایی هستند که برای انتقال یک مفهوم به گربه تعمیم داده می‌شوند و مسئله اصلی نیستند. این مسئله در مورد شما هم صدق می‌کند. کلماتی که ما برای توصیف شما به‌ کار می‌بریم، در واقع شما را تعریف نمی کنند. بلکه افکار اعتقادات، بیانات و کارهایی که انجام می‌دهید را توصیف می‌کنند.»