کتاب نانحس
معرفی کتاب نانحس
کتاب نانحس، مجموعه سیزده داستان کوتاه با موضوعان مختلف و متفاوت و یک داستان بلند نوشتهی نیما خادمی است.
دربارهی کتاب نانحس
در کتاب نانحس سیزده داستان کوتاه و یک داستان بلند از نیما خادمی میخوانید. نکتهی قابل توجهی که دربارهی کتاب نانحس وجود دارد، همین عدد سیزده است. سیزده داستان کوتاه و یک داستان بلند و کتاب مجموعه صدوسیزده صفحه دارد. هرچند بسیاری از مردم یا فرهنگها عدد سیزده را نحس میدانند، اما سیزده عددی است که برای افرادی که با سحر و جادو سروکار دارند، عددی قدرتمند به شمار میرود. از طرفی چون در گذشته و حتی حال حاضر سیستم شمارش، دوازدهتایی بوده است، بنابراین سیزده را میتوان نشانهی یک شروع جدید خواند. در داستانهای کتاب نانحس، موضوعات مختلفی را که ممکن است دغدغهی شما هم باشد، با نگاه جدید و متفاوت نیما خادمی میخوانید.
کتاب نانحس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به خواندن داستان کوتاه از نویسندگان ایرانی علاقه دارید، شما را به خواندن کتاب نانحس دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب نانحس
«مدتیه به این فکر میکنم که مصرع اول بیت درسته، یه مرغ میشینه و بلند میشه؛ ولی این شعر مال دوران گذشتهست. دکتر الان زمونه عوض شده، من میتونم بعد بلند شدنم از کوه، چیزایی رو به جا بذارم و شاید مصرع چهارم هم حداقل در مورد خودم خیلی مصداق پیدا نکنه و شاید رفتنم باعث اندوه بشه، اندوهی که شادمانیهایی هم به دنبال داره.»
دکتررو به روی ویلچر نشسته و دستهای معلم را میگیرد.
«مثل اون زمونا بیشتر توضیح بدید استاد.»
«نمیخوام جراحی بشم دکتر، پولی هم که برای جراحی واریز شده، میخوام خرج امور خیر بشه، من میخوام با بلند شدنم از کوه، مانع از بلند شدن چند نفر دیگه بشم.»
«منظورتون اهدای عضوه استاد؟»
«تو شاگرد باهوشی بودی دکتر! من قید جراحی رو زدم، نقطه رو هل بده دکتر! رو کلمە جراحی نقطه رو پیش ببر!»
«حزاحی؟ معنا نداره استاد!»
«خنگبازی در نیار، برو جلوتر، الف هم که نقطه نمیگیره.»
«حراخی هم معنا نداره.»
«بله خب، معنا نداره. پس نقطه رو بیار پایین.»
«حراجی استاد؟! یعنی چی؟»
«یعنی من هرچی قطعە به درد بخور از قلب و کبد و کلیه و... چه میدونم تو دکتری، تو بهتر میدونی، مفت و مجانی حراج میکنم. این آخرین درس ادبیات بود دکتر!»
جذاب و دوستداشتنی👌👌
درود بر جناب خادمی نویسنده کتاب ، کتاب متن روان و داستان های اموزنده و درگیر کننده داره . امیدوارم کتاب های بیشتری از این نویسنده بخوانیم ...
با اینکه کتاب شامل چند تا داستان نسبتا کوتاه بود و داستان های کوتاه برا من هیچوقت جذابیت وکشش ایجاد نمیکرد ولی خوندن این کتاب خیلی جذاب بودوبا خوندن هر داستان مشتاق میشدیم تا داستان بعد. و هم بخونیم ....انگار
کتاب جالبی بود واقعا باتشکر از نویسنده ی خلاق