دانلود و خرید کتاب مادر تمام عیار ایمی ملوی ترجمه سپیده پوراکبر

کتاب مادر تمام عیار

نویسنده:ایمی ملوی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مادر تمام عیار

کتاب «مادر تمام عیار» نوشتۀ ایمی ملوی و ترجمۀ سپیده پوراکبر است و نشر دختر آفتاب آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مادر تمام عیار

رمان مادر تمام‌عیار، داستانی پرهیجان دربارۀ گروهی از زنان است که همگی به‌تازگی مادر شده‌اند. این مادران تصمیم می‌گیرند برای چند ساعت از مسئولیت‌های روزمرهٔ مراقبت از نوزادانشان فاصله بگیرند و شبی را کنار هم بگذرانند؛ اما این شب به‌جای تبدیل‌شدن به یک خاطرهٔ خوشایند، به تراژدی بدل می‌شود: نوزاد یکی از مادران به نام وینی، دزدیده می‌شود. این اتفاق ناگوار نه‌تنها وینی، بلکه زندگی تمامی اعضای گروه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و پرده از رازهای پنهان‌شده‌ای در زندگی آنان برمی‌دارد.

وینی، مادری مجرد و محافظه‌کار، هرگز فرزندش را نزد پرستار نمی‌گذارد، اما این بار با اصرار دوستانش او را می‌سپارد. حالا که نوزادش ناپدید شده، وینی و دیگر مادران با کابوس‌ها، نگرانی‌ها، و اتهام‌هایی مواجه می‌شوند که زندگی‌شان را به آشوب می‌کشد. مادر تمام‌عیار از همان ابتدا با توصیف لحظات هراس‌آور و بی‌قراری قهرمان داستان، حس تعلیق و اضطراب را به خواننده منتقل می‌کند. ایمی ملوی در مادر تمام‌عیار علاوه بر پرداختن به موضوعات چالش‌برانگیز مادرانگی و دغدغه‌های ناشی از آن، در قالب یک داستان معمایی و جنایی، تصویری از شکنندگی روابط انسانی و واقعیت‌های پیچیده زندگی مادران به دست می‌دهد.

مادر تمام‌عیار با فضایی مهیج و روایتی عمیق دربارۀ نقش‌ها و مسئولیت‌های مادرانه، به طور هنرمندانه‌ای مخاطب را درگیر ماجرا کرده و سؤالاتی پیرامون هویت، اعتماد و قدرت روابط خانوادگی مطرح می‌کند. مادر تمام‌عیار اثری خواندنی و تأمل‌برانگیز است که نشان می‌دهد چگونه یک اتفاق غیرمنتظره می‌تواند زندگی را دگرگون و رازهای ناگفته را آشکار سازد.

خواندن کتاب مادر تمام عیار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران رمان‌های معمایی و جنایی، زنان و مادران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مادر تمام عیار

«با شوریدگی از خواب پریدم. باران بر پنجرۀ سقفی می‌کوبید. به‌سرعت دستم را به آن‌سوی ملحفه‌ها دراز کردم و در همان لحظه به یاد آوردم که تنها هستم. چشم‌هایم را بستم و دوباره به خواب رفتم ولی درد عمیق و ناگهانی دوباره من را از خواب پراند. پس از رفتن او تقریباً هر روز صبح با حالتی ناخوش از خواب بیدار می‌شدم. ولی بلافاصله فهمیدم که این دفعه همه چیز متفاوت است.»

یادگیری و کنترل حرکتی با تأکید رفتاری
زندگی و اندیشه سیاسی آیت الله سیدعبدالحسین لاری
وحید کارگر جهرمی
در دفاع از پوپولیسم چپ
شانتال موف
Allame Said Nursi düşüncelerini (به زبان ترکی استانبولی)
جمعی از نویسندگان
رفاقت در رسانه های اجتماعی
دایان جسک
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ جهان وطنی و جهانی شدن
پولین کلاینگلد
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (جلد چهاردهم)
داوود علی بابایی
رؤیاها و هنوز هم رؤیاها
حسین نوروزی پور
آیین کشورداری از دیدگاه امام علی (ع)
محمدفاضل لنکرانی
کتاب احمد