معرفی و دانلود کتاب سم هستم بفرمایید pdf + خلاصه رایگان

کتاب سم هستم بفرمایید

۳.۲(از ۱۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سم هستم بفرمایید

کتاب سم هستم بفرمایید نوشتهٔ داستین تایو و ترجمهٔ فاطمه ضیا توحیدی است. انتشارات ژکان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این رمان برای نوجوانان نوشته شده است.

درباره کتاب سم هستم بفرمایید

کتاب سم هستم بفرمایید برابر است با یک رمان برای گروه سنی نوجوان. راوی در مقدمهٔ این اثر از این می‌گوید که با بستن چشمانش، زندگی‌اش مرور می‌شود. او داستانی دارد. داستان این شخصیت را بخوانید تا با او آشنا شوید. نخستین مکان این رمان یک کتابفروشی است.

خواندن کتاب سم هستم بفرمایید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سم هستم بفرمایید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سم هستم بفرمایید
شابک:۹۷۸۶۲۲۹۳۴۵۷۲۶
تعداد صفحه‌ها:۲۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۳۹۰۰۰ تومان

۱۴۰۳/۰۸/۱۲

بهترین کتابه 💚☘️ این کتاب یه جلد دیگه هم داره که صفحات اون چند صفحه بیشتره و ترجمه گرشون فرق داره

Nagisa
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۴/۰۴

دست مترجم درد نکنه اما ترجمه این کتاب به نظرم اصلا مورد قبول و خوب نیست... اشتباه کردم و بدون خوندن نمونه خریدمش. با همون یکی دو صفحه اول فهمیدم ترجمه در سطح ضعیفی انجام شده و رسما گوگل ترنسلیتیه! It's...بیشتر

Tarlan📚
۱۴۰۳/۱۲/۲۰

این کتاب عالیه✨🫰🏻 من خوندم بسیار باحاله من عاشق کتابم و از بین کتاب هایی که خوندم این یکی خیلی باحال بود

~parva
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۱/۱۷

یه داستان تینیجری و جالب بود خوندش خالی از لطف نیست البته با ترجمه ی خوب

۱۴۰۳/۰۸/۲۳

کتاب خیلی قشنگیه ❤️ تمام قسمت های کتاب خوب توصیف شده 🌸 از نویسنده و ترجمه گر این کتاب ممنونم ( ´ ▽ ` )ノ

۱۴۰۳/۱۱/۲۴

از نظر من تا صفحه ی ۱۵۰ قشنگ بود ولی بعد از صفحه ی ۱۵۰ دیگه قشنگ نبود