کتاب فریادی در سکوت
معرفی کتاب فریادی در سکوت
کتاب فریادی در سکوت نوشتۀ معصومه نظاملو در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.
درباره کتاب فریادی در سکوت
کتاب فریادی در سکوت جزوی از طرح تدوین تاریخ انقلاب اسلامی در مرکز اسناد انقلاب است و خاطرات حمید آستی را روایت میکند. حمید آستی یکی از جوانان انقلابی دزفول بود که به دلیل فعالیتهای انقلابی نیز زندانی شده بود. او پس از انقلاب مسئولیتهایی نظیر معاونت پرورشی آموزش و پرورش شهرستان دزفول را بر عهده داشت.
خواندن خاطرات حمید آستی اطلاعات سودمندی از نقش جوانان دزفول در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین پس از انقلاب و حتی دوران دفاع مقدس در اختیار مخاطبان قرار میدهد. این کتاب در ۷ فصل تدوین شده است و زندگی حمید آستی را از زمان تولد، مبارزات علیه حکومت پهلوی، دستگیری، زندان، پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی، وضعیت آموزش پرورش و شورای شهر دزفول روایت میکند.
خواندن کتاب فریادی در سکوت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای خاطرات و تاریخ انقلاب اسلامی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فریادی در سکوت
«حمید آستی در سال ۱۳۳۰ در شهرستان دزفول متولد شد... در دورهی دبیرستان با روحانی مبارز شیخ عبدالحسین سبحانی آشنا شد و به صورت جدیتر مبارزات خود را علیه رژیم ستمشاهی آغاز کرد. سپس به «گروه جبهه اسلامی» دفاع پیوست. این گروه در جریان برگزاری جشنهای ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی به سبب انجام عملیاتهایی علیه رژیم در دزفول لو رفت و اعضای آن دستگیر شدند. جلودار گروه شیخعبدالحسین سبحانی در اثر شکنجههای طاقت فرسا در مهرماه ۱۳۵۱ در زندان اهواز، در سال ۱۳۵۳ از زندان آزاد شد و به مبارزات خود ضمن آموزش عقیدتی و نظامی نیروهای مستعد به خصوص جوانان انقلابی مشغول شد. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به سمت معاون پرورشی ادارهی آن شهرستان و منطقه خدمت نمود.»
حجم
۶٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۶٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه