کتاب کاتالیست های فتوردوکس و واکنش های فتوشیمیایی
معرفی کتاب کاتالیست های فتوردوکس و واکنش های فتوشیمیایی
کتاب «کاتالیست های فتوردوکس و واکنش های فتوشیمیایی» نوشتۀ فرزانه محمدپور و علی محمد امانی است و انتشارات مهراب آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب کاتالیست های فتوردوکس و واکنش های فتوشیمیایی
کاتالیستهای فتوردوکس با دسترسی آسان، در سالهای اخیر، کاربرد گستردهای پیدا کردهاند و دارای برتری اقتصادی و زیستمحیطی برای جایگزینی کاتالیستهای کلاسیک هستند. این کاتالیستها، بهعنوان فرصتی برای جایگزینی کمپلکسهایی استفاده میشوند که معمولاً قیمتهای بالایی دارند و بسیار سمیتر هستند.
باتوجهبه اهمیت و کارآمدي کاتالیستهای فتوردوکس و براي کمک به محققان جهت مطالعه و پژوهش بر روی شیمی فتوکاتالیستها، نیاز به تألیف کتابی جامع که دربردارندۀ نکات کلیدی و مفاهیم پایه در حوزه مبانی و کاربردهاي فتوکاتالیستها باشد، ضروری است. کتاب کاتالیستهای فتوردوکس و واکنشهای فتوشیمیایی، کتابی است که برای مطالعۀ آن، نیاز به اطلاعات گسترده قبلی در این زمینه نیست و مفاهیم مورداستفاده در ابتدا تعریف و به میزان لازم شرح داده میشوند این کتاب در حقیقت منبعی جامع و روان است که انتظار محققان، اساتید و دانشجویان در حوزۀ فتوکاتالیست را برآورده میکند.
کتاب کاتالیستهای فتوردوکس و واکنشهای فتوشیمیایی در ۷ فصل تنظیم شده است. در فصل اول، در مورد مفاهیم پایه در حوزه فتوکاتالیست، انرژي نور مرئی و استفاده از آن در واکنشهای فتوکاتالیستی و مکانیسم فعالیت کاتالیستهای فتوردوکس صحبت شده است. فصل دوم مبانی فتوشیمی را موردبحث قرار میدهد. اطلاعات جامع در مورد واکنشهای رادیکالی، مفاهیم انتقال الکترون و همچنین انتقال انرژي را در فصل سوم بیان شدهاند. در فصل چهارم، رویکردهای فتوشیمیایی و کاربرد آنها در واکنشهای آلی به طور کامل ارائه شده است. کاربرد فتوکاتالیست در سنتز ترکیبات طبیعی در فصل پنجم مورد بررسی قرار گرفته است؛ در چند دهۀ اخیر، توجه به واکنشهای فتوکاتالیستی جهت سنتز ترکیبات طبیعی افزایشیافته است. کاربردهاي پزشکی زیستی فتوکاتالیستها و نانو فتوکاتالیستها در فصل ششم مفصل بحث شده است. در فصل هفتم، به تصفیۀ آب فتوکاتالیستی پرداخته شده است و در نهایت مکانیسم تصفیۀ آب فتوکاتالیستی نیز مطالعه شده است.
خواندن کتاب کاتالیست های فتوردوکس و واکنش های فتوشیمیایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتههای شیمی و داروسازی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کاتالیست های فتوردوکس و واکنش های فتوشیمیایی
«واژه یونانی photocatalysis (فوتوکاتالیست) ترکیبی از دو واژه photo به معنای نور و کاتالیو (به معنای ازهمپاشیدن، تجزیهشدن) است. اصطلاح فوتوکاتالیست به توصیف فرایندی اطلاق میشود که در آن برای تحریک یک فوتوکاتالیست از نور استفاده میکنند و سرعت واکنش شیمیایی با دخالت فوتوکاتالیست تسریع میشود. هرچند اصطلاح فوتو کاتالیز سردرگمکننده است و ارائۀ تعریفی واحد از آن با مباحث زیادی همراه است، اتحادیه بینالمللی شیمی محض و کاربردی (IUPAC) در نهایت بر آن شد که اصطلاح فوتو کاتالیز را به واکنشهایی اختصاص دهد که در حضور نیمههادی و نور انجام میشوند.»
حجم
۴٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۷۴ صفحه
حجم
۴٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۷۴ صفحه
نظرات کاربران
متاسفانه چاپ کتاب بین اعضای هیئت علمی تنها به یک ابزار برای گرفتن ارتقای شغلی تبدیل شده. کتاب به طرز غیر قابل باوری از کیفیت پایینی برخوردار است و نامنظمی در محل قرارگیری شکل ها و توضیح آنها( شکل در