دانلود و خرید کتاب اثر انتظار دیوید رابسون ترجمه میلاد رستگاری فرد
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اثر انتظار

کتاب اثر انتظار

معرفی کتاب اثر انتظار

کتاب اثر انتظار نوشتهٔ دیوید رابسون و ترجمهٔ میلاد رستگاری فرد است. نشر سایلاو این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب یک مفهوم به نام «اثر انتظار» است.

درباره کتاب اثر انتظار

چگونه ماشین پیش‌بینی مغز، باورها و انتظارات را به واقعیت تبدیل می‌کند؟ کتاب اثر انتظار (the expectation effect) کوشیده است به این پرسشْ پاسخ دهد. این کتاب از مفهومی کاملاً علمی بر پایهٔ یکی از مهم‌ترین نظریه‌های علمی سخن گفته است که مغز را به‌عنوان یک «ماشین پیش‌بینی» در نظر می‌گیرد. این مفهوم «اثر انتظار» نام گرفته است. اثر حاضر تأثیر متقابل شگفت‌انگیز بین طرز فکر و واقعیت را بررسی کرده و به تأثیر عمیقی که انتظارات ما بر تجربیات و دستاوردهای ما اعمال می‌کند، پرداخته است. کار دیوید رابسون به روان‌شناسی پس انتظارات می‌پردازد. او نشان داده است که چگونه باورها و دیدگاه‌های ما، ادراکات و رفتارهای ما را شکل می‌دهد. این نویسنده از انبوهی از تحقیقات علمی استفاده کرده است تا نشان دهد چگونه انتظارات می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر جنبه‌های مختلف زندگی و توانایی‌های شناختی تأثیر بگذارد. 

خواندن کتاب اثر انتظار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مغز انسان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اثر انتظار

«لازم به ذکر است که جونز ۸۰ و اندی سال سن دارد و نامش در کتاب رکوردهای جهانی گینس به عنوان پیرترین رقصنده آکروباتیک سالسا در جهان ثبت شده است. جونز که در بریتانیا بزرگ شد، همیشه به رقص علاقه داشت و تا قبل از ازدواج با شوهرش دیوید، در سن ۲۲ سالگی و به دنیا آوردن ۴ فرزند، به طور حرفه ای نمایش های رقص اجرا می کرد. این زوج پس از دوران بازنشستگی، به اسپانیا نقل مکان کردند. او در آن جا و پس از مرگ غم انگیز همسرش بر اثر سرطان، رو به کلاس های رقص آورد. او پس از آزمودن انواع سبک های رقص آمریکای لاتین، خیلی زود عاشق رقص سالسای آکروباتیک شد که در آن بارها توسط شریک رقص خود، نیکو، به هوا پرتاب می شد. جونز در سال ۲۰۱۴ به رسانه ها گفت: «من سنم را بهانه نمی کنم چون نه احساس ۸۰ ساله بودن دارم و نه مثل یک آدم ۸۰ ساله عمل می کنم».

ما تا این جای کار، دیده ایم که انتظارات ما تا چه حد می توانند بر سلامت ذهنی و جسمی ما و همچنین پاسخ های زیستی ما به رژیم غذایی، ورزش و استرس تأثیر گذاشته و توانایی های شناختی و ادراکی ما را تغییر دهند. اکنون می خواهم به شما نشان دهم که چگونه همه این اثرات انتظار می توانند دست به دست هم داده و نحوه بالا رفتن سن ما را تغییر دهند. این واقعیت که باورهای شما می توانند چند سال به زندگی تان اضافه یا از آن کم کنند، به نظر من، بارزترین و مهم ترین نتیجه این درک جدید از مغز به عنوان ماشین پیش بینی است. به همین دلیل من معتقدم باید توجه ویژه ای به این مسئله داشته باشیم.

قبل از این که شروع کنیم، لطفاً سعی کنید به چهار پرسش زیر کاملاً صادقانه پاسخ بدهید:

۱. آیا فکر می کنید با بالا رفتن سن تان، شرایط بهتر می شود، بدتر می شود یا ثابت می ماند؟

۲. در هرکدام از جفت واژه هایی که در ادامه می آیند، شما کدام واژه را با دوران بازنشستگی یا پس ازآن مرتبط می دانید؟ درگیر یا غیر درگیر؛ توانا یا ناتوان؛ مستقل یا وابسته؛ مشغول یا بیکار.

۳. چه موقع میان سالی به پایان می رسد و دوران پیری شروع می شود؟

۴. تنها بر اساس حس شخصی خودتان (و نه سن واقعی) حس می کنید، چند سال تان است؟

در ادامه خواهیم دید که پاسخ شما به این سؤالات و سؤالات مشابه آن ممکن است اهمیت بسیار بالایی برای سلامتی شما داشته باشد. درواقع، بسیاری از دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که باورهای شما در مورد روند پیری می توانند به اندازه سن واقعی تان بر سلامتی طولانی مدت شما تأثیرگذار باشند. های مختلف سرعت پیشروی ساعت بیولوژیک سلول های شما را تعیین می کنند و بر همه چیز از دردهای جزئی گرفته تا خطر بروز بیماری قلبی، زوال عقل و مرگ تأثیر می گذارند. به نظر می رسد طرز فکر شاداب فردی مانند پدی جونز به عنوان نوعی اکسیر جوانی عمل می کند.»

mehdi
۱۴۰۳/۰۹/۰۶

کتاب خیلی خوبی بود و خواندنش به همه پیشنهاد میشه. احتمالا در خیلی از موارد دیگر هم اثر انتظار میتواند نقش داشته باشد و میتوان تحقیقاتی در این موارد انجام داد. فی المثل در مسائلی مثل تحریک شدن یا تحریک

- بیشتر
برای افراد به اصطلاح «خوش خواب شاکی» (کسانی که از خواب پریدن ها و مدت زمان بی خوابی شبانه خود را بیشتر ازآن چه هست، جلوه می دهند) احتمال خستگی و تمرکز ضعیف در طول روز بیشتر است، درحالی که به نظر می رسد «بدخواب های غیر شاکی» (کسانی که در شب بارها از خواب می‌پرند و بی خوابی می کشند اما در توصیف آن بزرگنمایی نمی کنند) از پیامدهای منفی بی خوابی در امان هستند. درواقع، کیفیت خواب ما به همان اندازه ای است که خودمان فکر می کنیم.
shahram naseri
۱۵ آوریل ۲۰۱۹ و در هنگام آتش سوزی کلیسای نوتردام پاریس، برخی شاهدان عینی مدعی شدند که شمایل عیسی مسیح را در میان شعله های آتش دیده اند. (۱۵) بعضی ها تصور می کردند که این نشانه ای از عدم رضایت خداوند از وضعیت حاضر است. بعضی دیگر معتقد بودند که خدا به این صورت داشت سعی می کرد به کسانی که از این آتش سوزی خسارت دیده اند، آرامش دهد اما دانشمندان معتقدند که باورهای پیشین ناظران باعث می شد مغز آن ها از میان الگوهای مبهم نور، چیز معناداری بسازد.
shahram naseri
«ما جهان را منفعلانه درک نمی کنیم، بلکه فعالانه در شکل گیری آن سهیم هستیم. تأثیراتی که دنیای درون ما بر دنیای بیرون می گذارند به همان اندازه و یا حتی بیشتر از تأثیراتی هستند که درون ما از جهان خارج می پذیرد».
shahram naseri
گاهی اوقات یک ماده مشخص بسته به انتظارات شخص می تواند لذیذ یا تهوع آور باشد. برای مثال، مخلوطی از ایزووالریک اسید و بوتیریک اسید بوی کمی تندی ایجاد می کند که در دو ماده آشنا یافت می شود: پنیر پارمزان و استفراغ. اما مغز شما همین بو را بسته به نحوه نام گذاری آن به شکل بسیار متفاوتی پردازش کرده و می تواند موجب ترشح بزاق یا حالت تهوع در شما شود.
shahram naseri
هنگامی که میزبان یک مهمانی شام هستید هم می توانید از همین اصول استفاده کنید. درست است که نمی توانید آب را از طریق قدرت فکر یا دعا به شراب تبدیل کنید اما نحوه توصیف غذای تان به شدت بر نحوه درک شما و مهمانان تان از آن غذا تأثیر می گذارد. پس حتماً در حین سرو غذاهای خود، چند کلمه خوشمزه را هم چاشنی آن بکنید زیرا رنگ و بویی که این کلمات به غذا می دهند، می تواند به اندازه مواد اصلی و فیزیکی اهمیت داشته باشد.
shahram naseri
آگاهی اولین قدم برای شکستن هر دور باطلی است.
shahram naseri
پیش بینی های خودشکوفای مثبت و منفی همچنین می توانند بر ظرفیت حافظه، تمرکز و خستگی در هنگام انجام کارهای سخت ذهنی و خلاقیت در حل مسئله اثرگذار باشند. حتی هوش فردی که تا مدت ها یک ویژگی تغییرناپذیر در نظر گرفته می شد هم ممکن است بسته به انتظارات فرد بروز کند.
shahram naseri
مغز با پیش بینی آثار حرکات بدن، می تواند هنگامی که یک قسمت از بدن ما با قسمتی دیگر در تماس قرار می گیرد، حس لامسه را کمی تضعیف کند تا مثلاً وقتی یکی از پاهایمان به دیگری برخورد می کند یا یکی از بازوهایمان با پهلویمان برخوردی دارد، از ترس از جای خود نپریم. (به همین دلیل است که نمی توانیم خودمان را قلقلک دهیم.)
shahram naseri
واژه دارونما (placebo) در لاتین به معنای «من خوب خواهم شد» و نوسیبو (nocebo) به معنای «من آسیب می زنم» است. همچنین می دانیم که پاسخ نوسیبو زمانی رخ می دهد که فکر می کنیم بدن در معرض تهدید قرار گرفته است. چنین انتظاراتی از طریق فعالیت های ماشین پیش بینی، فیزیولوژی ما را تغییر می دهند به طوری که صرفاً فکر کردن به علائم یک بیماری هم می تواند ما را بیمار کند.
shahram naseri
تصور کنید با فردی دوست می شوید که نگرش به شدت مثبتی به زندگی دارد و به طرز باورنکردنی از زندگی خود راضی است. ممکن است کمی برای او احساس خوشحالی کنید اما آیا شادی او واقعاً می تواند شادی پایدار را به زندگی شما هم بیاورد؟ به روایت یک بررسی دقیق تحت عنوان مطالعه قلب فرامینگام، پاسخ مثبت است. بر اساس یافته های این تحقیق، حتی اگر تغییر مثبت مستقیمی هم در شرایط خود شما رخ ندهد، صِرف داشتن تعاملات منظم با آن فرد، ۱۵ درصد شانس داشتن زندگی شادتر برای شما را افزایش می دهد.
shahram naseri

حجم

۴۴۰٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۴۴۰٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۱۳۵,۰۰۰
تومان