کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند
معرفی کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند
کتاب «اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند» نوشتۀ دیوید رابسون و ترجمۀ علیرضا تفرشی مطلق است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند
شما ممکن است تصور کنید که بدنتان انعطافپذیر است یا مستعد ابتلا بیماری است. ممکن است فکر کنید به طور طبیعی لاغر و ورزشکار یا مستعد افزایش وزن هستید. باور کنید که استرسهای زندگی به زندگیتان آسیب میزند و یک شب بیخوابی روز شما را تلخ میکند. تمامی این فرضیهها ممکن است به نظر حقایق عینی و اجتنابناپذیر باشند؛ اما کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول میکند نشان میدهد که چگونه این باورها به شکل عمیقی سلامت و رفاه افراد را شکل میدهد و اینکه یادگیری بازنشانی انتظارات در مورد این مسائل میتواند اثرات قابلتوجهی بر سلامت، شادی و بهرهوری افراد بگذارد.
کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول میکند یک کتاب علمی بسیار عمیق است و میتواند ایدههای بسیار زیادی برای پزشکان، روانشناسان، داروسازان، پرستاران، مربیان ورزشی، افراد مشغول در صنعت زیبایی و تناسباندام، تغذیه، صنعت آموزش، فعالین صنعت کوچینگ، مشاوره، منتورینگ، توسعه فردی، بازاریابی و منابع انسانی جهت افزایش عملکرد ارائه کند. این کتاب برای افرادی که در حوزۀ رهبری سازمانها و صنایع فعالیت میکنند بسیار الهامبخش است و دیوید رابسون برای نوشتن آن جایزۀ انجمن روانشناسی بریتانیا را دریافت کرد.
کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول میکند در ۱۰ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: ماشین پیشبینی»، «فصل دوم: یک فریب پارسا»، «فصل سوم: آسیب نرسان»، «فصل چهارم: خواستگاه فراگیری هیستری دستهجمعی»، «فصل پنجم: سریعتر، قویتر، مناسبتر»، «فصل ششم: پارادوکس غذا»، «فصل هفتم: کاهش استرس»، «فصل هشتم: اراده بیحدوحصر»، «فصل نهم: شکوفایی تواناییهای مغزی» و «فصل دهم: سوپر ایجرز».
خواندن کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به مدیران سازمانها و علاقهمندان به کتابهای توسعۀ فردی و فعالان حوزۀ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند
«احمقانه است که بگوییم تفکر مثبت میتواند اینهمه ناراحتی و اضطراب را از بین ببرد و من آخرین کسی خواهم بود که این ادعا را مطرح میکنم. (پژوهشهای علمی همچنان نشان میدهد که صرفاً انکار دشواریهای یک موقعیت فقط به نتایج بدتری منجر خواهد شد.) بااینحال همانطور که بهزودی خواهیم دید راههای زیادی وجود دارد که باورهای ما در مورد ظرفیتهای خودمان میتوانند بر نحوۀ مقابله ما با چالشها تأثیر بگذارند و تأثیر وارده بر سلامت جسمی و روانی ما را تعیین کنند.»