کتاب روان شناسی اهمال کاری
معرفی کتاب روان شناسی اهمال کاری
کتاب الکترونیکی روان شناسی اهمال کاری نوشتهٔ هیدن فینچ با ترجمهٔ بیتا قوچانی در انتشارات گویا چاپ شده است. این کتاب دربارهٔ شناسایی و درک عادات و رفتارهایی است که منجر به اهمالکاری میشوند و روشهایی برای یافتن انگیزه و ساماندهی کارها ارائه میدهد.
درباره کتاب روان شناسی اهمال کاری
کتاب روان شناسی اهمال کاری توسط روانشناس و نویسنده، هیدن فینچ نوشته شده است. در این کتاب، فینچ به تحلیل دلایل روانشناختی اهمالکاری و به تعویق انداختن کارها میپردازد. او سعی دارد به مخاطبان نشان دهد که این رفتار تنها یک عادت ساده نیست، بلکه معمولاً با ریشههای روانی و اجتماعی گره خورده است. فینچ با تحلیل علمی و استفاده از تجربیات واقعی، به مخاطبان کمک میکند تا خودآگاهی بیشتری درباره عادات و تفکرات خود پیدا کنند و روشهای عملی برای مقابله با این الگوی رفتاری به دست آورند. هیدن فینچ روانشناس و نویسندهای است که در حوزه روانشناسی رفتاری و کاربرد آن در زندگی روزمره فعالیت میکند. او عمدتاً به موضوعاتی همچون اهمالکاری، بهبود عملکرد شخصی و راهبردهای انگیزشی پرداخته است و از تجربههای شخصی و علمی خود در این حوزه برای کمک به افراد در بهبود کیفیت زندگی استفاده میکند.
در بخشهای مختلف کتاب، فینچ به عواملی همچون ترس از شکست، فشار بیشازحد برای کمالگرایی، و عدم توانایی در مدیریت زمان بهعنوان علل اصلی اهمالکاری اشاره میکند. سپس، او با ارائه روشهای خاص برای شناسایی و مدیریت این عوامل، به مخاطبان کمک میکند تا با انگیزه بیشتری به سمت انجام کارهای خود حرکت کنند. برخی از این روشها شامل تنظیم اهداف قابل دستیابی، شناخت الگوهای ذهنی منفی و تغییر آنها، و بهرهگیری از تکنیکهای روانشناختی در جهت غلبه بر تنبلی و اهمالکاری است. کتاب روان شناسی اهمال کاری بر اهمیت خودآگاهی در مقابل اهمالکاری تأکید دارد. نویسنده به خوانندگان کمک میکند تا درک عمیقتری از عادات و رفتاریهای روزانه خود به دست آورند و از این طریق توانایی مقابله با موانع روانی را برای رسیدن به اهدافشان تقویت کنند. در کنار ارائه توضیحات علمی، کتاب شامل تمرینها و فعالیتهایی است که میتوانند به خوانندگان در مسیر تغییر و بهبود رفتارها کمک کنند. با مطالعه این کتاب، فرد نه تنها به راهکارهایی برای کاهش اهمالکاری دست مییابد، بلکه بینش جدیدی درباره چگونگی عملکرد ذهن و انگیزههای رفتاری خود پیدا میکند.
کتاب روان شناسی اهمال کاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که بهطور مداوم با مشکل به تعویق انداختن کارها دستوپنجه نرم میکنند و همچنین علاقهمندان به روانشناسی و خودشناسی مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال بهبود مهارتهای مدیریت زمان و افزایش انگیزه هستند، میتواند سودمند باشد.
بخشی از کتاب روان شناسی اهمال کاری
«اهمالکاری میتواند خود را تقریباً در تمام حوزههای زندگیتان نشان دهد. اگرچه آشکارترین شکل اهمالکاری ممکن است به تعویق انداختنِ شروع یا پایان تکالیف مدرسه و کار باشد، اما اهمالکاری چیزی فراتر از فراموشکردنِ مهلت انجام کارهاست. ما مواردی مانند تلفن زدن، تکمیل تشریفات اداری، انجام تحقیق یا مطالعه، و درخواست کمک را نیز به تعویق میاندازیم. ما خارج از کار یا مدرسه، در انجام کارهای منزل، تعمیر و نگهداری خانگی، تمیزکاری بهاری، خرید مواد غذایی، یا انجام کارهای شخصی اهمال میکنیم. همچنین با به تعویق انداختن کارهایی مانند پرداخت صورتحسابها، تنظیم بودجه، بازپرداخت وامها، پرداخت بدهیها، و مالیات، در انجام امور مالی نیز اهمال میکنیم. و با به تعویق انداختن قرارهای دوستانه، تماس با مادربزرگهایمان، و پاسخ به کارتهای دعوت، از نظر اجتماعی اهمالکار هستیم. ما حتی با نگرفتنِ وقتهای معاینات پزشکی، در رفتن به کلیسا، مطالعه کتاب، یا توسعه سرگرمیها، در کارهای شخصی خود نیز اهمالکاریم. احتمالاً سلامتی محسوسترین حوزه نسبت به باقی حوزههاست. ما وقت معاینات دورهای، شروع یک رژیم غذایی سلامتتر یا دستور غذایی ورزشی، یا ترک سیگار یا الکل را به تعویق میاندازیم. هرجا که فعالیت، کار، رفتار، یا تصمیمی باشد، فرصتی برای اهمالکاری وجود دارد.»