دانلود و خرید کتاب تله کمال گرایی توماس کوران ترجمه محمدحسین حیدری قالهری
تصویر جلد کتاب تله کمال گرایی

کتاب تله کمال گرایی

معرفی کتاب تله کمال گرایی

کتاب تله کمال گرایی نوشتهٔ توماس کوران و ترجمهٔ محمدحسین حیدری قالهری است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تله کمال گرایی

کتاب تله کمال گرایی به بررسی پدیده کمال‌گرایی و تأثیرات منفی آن بر سلامت روان می‌پردازد. این اثر با تحلیل دقیق و علمی، نشان می‌دهد که چگونه انتظارات بیش از حد بالا از خود، می‌تواند منجر به اضطراب، افسردگی و حتی خودکشی شود. نویسنده با ارائهٔ راه‌حل‌ها و استراتژی‌هایی عملی، به خوانندگان کمک می‌کند تا ناکاملی‌های انسانی را بپذیرند و به آرامش خاطر دست یابند.

هدف اصلی این کتاب، آگاهی‌بخشی به خوانندگان دربارهٔ مضرات کمال‌گرایی و ارائه روش‌های موثر برای مقابله با آن است. توماس کوران تلاش می‌کند تا افراد را از دام کمال‌گرایی رها سازد و به آن‌ها بیاموزد که پذیرش ناکاملی‌های انسانی نه تنها ضرری ندارد، بلکه بهبود کیفیت زندگی را به همراه دارد.

این کتاب با استفاده از تحقیقات علمی و موارد بالینی، به خوانندگان کمک می‌کند تا بفهمند کمال‌گرایی چگونه به سلامت روانی آن‌ها آسیب می‌زند. با ارائه روش‌های عملی برای کاهش استرس و اضطراب مرتبط با کمال‌گرایی، کوران به مخاطبان نشان می‌دهد که می‌توان بدون نیاز به کامل بودن، زندگی شادی و سالمی داشت.

درباره نویسنده

توماس کوران روان‌شناس بالینی و استاد دانشگاه، با تحقیقات فراوان در زمینهٔ کمال‌گرایی و سلامت روانی، یکی از برجسته‌ترین متخصصان این حوزه است. از دیگر آثار معروف او می‌توان به «فشار پنهان» و «هنر زیستن بدون استرس» اشاره کرد.

خواندن کتاب تله کمال گرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تله کمال گرایی

«آنچه واقعاً الگوهای رفتار، فکر و احساس ما را شکل می‌دهد، تحت تأثیر فردیت خدادادی نیست، بلکه تحت تأثیر نیروهای اجتماعی است. چه در کار، والدگری، تحصیل یا فعالیت در شبکه‌های اجتماعی باشیم، بخصوص اگر از ترس یا تردید رنج ببریم - که این روزها بسیار رایج است - ما تمایل داریم که همراه با جمع حرکت کنیم. و این رفتار حتی زمانی صورت می‌گیرد که رفتار جمعی بی‌تردید ناسالم است، مانند مورد آرمسترانگ. در نتیجه، وقتی به نظر می‌رسد که همه دیگران کامل هستند، احساس ما این است که کمال تنها راه موفقیت است، که از نظر منطقی به نظر می‌رسد».

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است