کتاب فلسفه حسابرسی
معرفی کتاب فلسفه حسابرسی
کتاب فلسفه حسابرسی نوشتۀ یحیی حساس یگانه در انتشارات علمی و فرهنگی به چاپ رسیده است. در این کتاب، موضوع حسابرسی با دیدگاه کاربردی بررسی شده و به چیستی، چرایی و مقصود حسابرسی اشاره رفته است.
درباره کتاب فلسفه حسابرسی
فلسفه حسابرسی، بخش اساسی از حسابداری است و به تأکید بر اهمیت صحت و دقت در اطلاعات مالی یک سازمان میپردازد. این فلسفه بر اصولی مبتنی است که حسابرسان را به دقت در بررسی و ارزیابی اظهارات مالی یک شرکت تشویق میکند، با این هدف که دربارۀ صحت اظهارات، اعتماد وجود دارد. هدف اصلی حسابرسی ارائه تأییدیهای مستقل از اظهارات مالی است تا به سرمایهگذاران، اعتماد و اطمینان دربارۀ وضعیت مالی و عملکرد یک سازمان بدهد.
در کتاب فلسفه حسابرسی، نویسنده با عرضۀ تحلیلی منطقی و شفاف کمک میکند که خواننده درک درستی از مسائلی همچون چیستی اهداف حسابرسی، چگونگی دستیابی به این اهداف، منتفعان فرایند حسابرسی و مشکلات و مسائل این حوزهها به دست آورد. نویسنده در آغاز نیاز به فلسفۀ حسابرسی را تشریح میکند و سپس وضعیت کنونی آن، نقشها و اهداف نظریۀ مدنظر، مشکلاتی که بر سر راه حسابرس وجود دارد، نگرش فلسفی، درک کلی، بصیرت و بینش، وسعت نظر، روشهای مختلف فلسفی، تحلیلی و اخلاقی-ارزشی را بررسی میکند. او همچنین به نقشهای اقتصادی و اجتماعی این نظریه میپردازد و اهداف حسابرسی را یک به یک تشریح میکند. کتاب همچنین به بحث استقلال حسابرس پرداخته و انگیزه های لازم برای شایستگی و استقلال وی را برمی شمرد و اصول مراقبت حرفه ای را در سطوح مختلف تعریف می کند.
کتاب فلسفه حسابرسی در ۱۳ فصل تدوین شده و منبعی درخور توجه برای فلسفۀ حسابرسی است. عنوان فصلهای کتاب عبارتاند از:
فصل ۱: نیاز به فلسفه حسابرسی
فصل ۲: روش شناسی حسابرسی
فصل ۳: تاریخچه حسابرسی
فصل ۴: تردید و وارسی حسابرسی
فصل ۵: نقشهای اقتصادی و اجتماعی حسابرسی
فصل ۶: اهداف حسابرسی
فصل ۷: فرضیات بدیهی حسابرسی
فصل ۸: مفاهیم حسابرسی
فصل ۹: استقلال
فصل ۱۰: مراقبت حرفهای
فصل ۱۱: ارایه منصفانه
فصل ۱۲: شواهد حسابرسی
فصل ۱۳: اخلاق حرفهای
خواندن کتاب فلسفه حسابرسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای اقتصادی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۴۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۸۰ صفحه
حجم
۴۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۸۰ صفحه