کتاب نظریه های مددکاری
معرفی کتاب نظریه های مددکاری
کتاب الکترونیکی نظریه های مددکاری نوشتۀ غلامرضا اطمینان و قاسم جوان و حسین غیاثی نژاد و روح اله دارابی فرد است و انتشارات شاملو آن را منتشر کرده است. کتاب نظریه های مددکاری، به بررسی برخی از نظریات مددکاری پرداخته است.
درباره کتاب نظریه های مددکاری
در کتاب نظریه های مددکاری، نویسنده بر آن است تا حداقل در سطح نظری مطالب مرتبط با آسیبشناسی اجتماعی را تدوین و در اختیار علاقهمندان قرار دهد. نظریههای مددکاری ارائه شده در این کتاب مبتنی بر چارچوب نظری و الگوی عملی و دیدگاههای مختلف در رابطه با مددکاری هستند. نظریههای مددکاری مبتنی بر چارچوب نظری و الگوی عملی هستند، الگوی عملی که دیدگاههای طبیعی، تحلیل و نیز رویکردهای مداخلهای بهتناسب وضعیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و جمعیتی خاص جامعه تهیه و تنظیم شده و تا حدودی جامعومانع است.
خواندن کتاب نظریه های مددکاری به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث روانشناسی و جامعهشناسی مناسب است.
بخشی از کتاب نظریه های مددکاری
«مددکاری اجتماعی همواره در قالب بافت و ساختارهای اجتماعی رشد و نمو پیدا کرده اسـت. رویکردهـاي مطـرح در حـوزه خـدمات مددکاری اجتماعی به شدت متأثر از جریانات اجتماعی جوامع بـوده است. مددکاری علمی تافته جدا بافته از مسائل روزمره آدمیان نبوده اسـت. دغدغـه مـددکاری اجتمـاعی بـر اسـاس آنچـه در سرفصـل منشورهای اخلاقـی ایـن حرفـه تخصصـی آمـده اسـت بـر آمـده از دلمشغولیها و معضلات، مشکلات و آسیبهای اجتماعی اسـت کـه انسانها را براي یک زندگی سعادتمند با چالشهای اساسـی مواجـه کرده است. همچنین مددکاری اجتماعی به عنوان یـک حرفـه بـین رشتهای، به شدت از دستاورد علـوم دیگـر متأثر شـده و در ارتقـای سطح آن علوم نیز کمک شـایانی کـرده اسـت. بسـیاری از نظریـات موجود حوزه مددکاری بیشتر متمرکز بر چیسـتی حرفـه مـددکاری اجتماعی بودهاند. این موضوع، یکی از چالشبرانگیزترین موضـوعاتی است که بر اساس فرهنگهای مختلف میتواند جوابهای متفـاوتی پیدا کند. این نظریات بیشتر بر ماهیت و طبیعـت مـددکاري تأکید دارند. دسته دیگري از نظریههای مطرح در مددکاري اجتمـاعی، بـر این موضوع تمرکز دارند که اصولاً چگونه فرایند مددکاري را محقـق سازیم. این دسته از نظریهها به دنبال ارائـه راهکارهـاي عملـی ارائـه خدمات مددکاری اجتماعی به کسانی است که نیازمند این خـدمات هستند. دسته دیگری از نظریات مددکاری اجتماعی نیز وجود دارنـد که تمرکزشان را بر دنیای مراجعان گذاشتهاند. ایـن دسـته نیـز بـه دنبال ارائه تبیینهایی از شخصیت مراجعـان و پدیدهها، واقعیـات، مشکلات و موضوعاتی هستند که مراجعان با آنها درگیر هستند...»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه