کتاب میگمکه... سپهر دشتی رحمت آبادی + دانلود نمونه رایگان

کتاب میگمکه...

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب میگمکه...

معرفی کتاب میگمکه...

کتاب الکترونیکی «میگمکه... (کمی طنز کمی واقعی)» نوشتهٔ سپهر دشتی رحمت‌آبادی و با ویرایش بهروز تعالی، توسط انتشارات نویسندگان آزاد منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از جملات و یادداشت‌های طنزآمیز و گاهی تلخ دربارهٔ زندگی روزمره، دغدغه‌های جوانان، خانواده، عشق، بی‌پولی و مسائل اجتماعی است که با نگاهی انتقادی و شوخ‌طبعانه روایت می‌شود. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب میگمکه...

«میگمکه...» اثری‌ست که در قالب جملات کوتاه، دیالوگ‌ها و روایت‌های طنز، به مسائل و مشکلات نسل امروز می‌پردازد. این کتاب در فضایی میان شوخی و جدیت، دغدغه‌هایی مثل بی‌پولی، روابط خانوادگی، شکست‌های عشقی، فشارهای اجتماعی و بحران‌های هویتی را دستمایهٔ طنز قرار می‌دهد. نویسنده با زبان محاوره‌ای و ساختار قطعه‌نویسی، تجربه‌های شخصی و جمعی را به تصویر می‌کشد و از خلال روایت‌های روزمره، تصویری از زیست جوانان ایرانی در دههٔ اخیر ارائه می‌دهد. کتاب در سال‌های ابتدایی دههٔ ۱۴۰۰ نوشته شده و بازتاب‌دهندهٔ فضای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی این دوره است. در کنار شوخی‌ها و بذله‌گویی‌ها، گاهی تلخی و واقع‌گرایی نیز در لابه‌لای متن دیده می‌شود که به اثر عمق بیشتری می‌بخشد. این کتاب را می‌توان نمونه‌ای از طنز اجتماعی معاصر دانست که با نگاهی انتقادی و گاه خودافشاگرانه، به مسائل روزمره می‌پردازد.

چرا باید کتاب میگمکه... را خواند؟

این کتاب با ترکیب طنز و واقعیت، به دغدغه‌ها و مشکلات روزمرهٔ نسل جوان می‌پردازد و بسیاری از تجربه‌های مشترک را با زبانی صمیمی و بی‌پرده بیان می‌کند. خواندن این اثر فرصتی‌ست برای مواجهه با مسائل اجتماعی و فردی از زاویه‌ای متفاوت و گاهی خنده‌دار؛ جایی که شوخی و تلخی در کنار هم قرار می‌گیرند و مخاطب می‌تواند در میان خنده‌ها، به تأمل دربارهٔ وضعیت خود و جامعه برسد. برای کسانی که دوست دارند با نگاهی انتقادی و طنزآمیز به مسائل روزمره بنگرند، این کتاب می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و نزدیک به حال‌وهوای زندگی واقعی باشد.

خواندن کتاب میگمکه... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی مناسب است که به طنز اجتماعی، روایت‌های کوتاه و دغدغه‌های نسل جوان علاقه دارند. همچنین برای افرادی که با مسائل روزمره مثل بی‌پولی، روابط خانوادگی، شکست عشقی یا فشارهای اجتماعی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، این اثر می‌تواند همدلی و لحظاتی از خنده و تأمل فراهم کند.

فهرست کتاب میگمکه...

- میگمکه: جملات و روایت‌هایی دربارهٔ زندگی روزمره، دغدغه‌های شخصی، شوخی با مسائل اجتماعی و فرهنگی.- واقعا از رو رفتم: قطعاتی با لحن تلخ‌تر دربارهٔ ناامیدی‌ها، شکست‌ها و حسرت‌های نسل جوان.- بی‌پولی: روایت‌هایی طنزآمیز و گاهی تلخ دربارهٔ مشکلات اقتصادی، وضعیت مالی و تأثیر آن بر زندگی و روابط.- بدبختی‌ها: قطعاتی دربارهٔ سختی‌های زندگی، بحران‌های روحی و اجتماعی و مواجهه با مشکلات روزمره.- خانواده و فامیلام: شوخی‌ها و روایت‌هایی دربارهٔ روابط خانوادگی، خاطرات کودکی، تعامل با والدین و خواهر و برادر.- خواهرم: جملات و خاطراتی دربارهٔ رابطه با خواهر و موقعیت‌های طنزآمیز خانوادگی.- زنانه: روایت‌هایی دربارهٔ نگاه به زنان، کلیشه‌ها و شوخی با مسائل زنانه.- مثلا عشقولانه و شکست عشقی: قطعاتی دربارهٔ روابط عاطفی، شکست‌های عشقی و نگاه طنز به عشق و دوست‌داشتن.- بیمزگی: شوخی‌ها و جملات کوتاه دربارهٔ موقعیت‌های بی‌مزه و روزمره.هر بخش با جملات و روایت‌هایی کوتاه و مستقل، موضوعات مختلف را از زاویه‌ای طنزآمیز و گاه انتقادی بررسی می‌کند.

بخشی از کتاب میگمکه...

«میکمکه: چند وقت بود با یه خارجی آنلاین چت می‌کردم که زبانم خوب بشه تازگی شنیدم بیشتر خارجی‌ها توالت‌هاشون آب نداره و خودشونو نمیشورن! اه اه... کثیفااا! از هر چی خارجیه بدم اومد بلاکش کردم.. حتما بوگند میدن! :۸:۱ 909عرضم بحدمتتون که: اگه رنگ مورد علاقتون یکیه دلیل نمیشه با هم ازدواج کنید.. با هم نقاشی بکشید.906دیدینکه: روال ازدواج تو ایران اینجوریه که... تو ۲۲ سالگی نمی‌ذارن با اونی که دوسش داری ازدواج کنی. تو ۳۵ سالگی بهت می‌گن هر کی رو دوسش داری بگو برات بگیریم 999میکمکه: چرا "خردل" اسم سس باشه ولی "بزدل" یه نوع توهین باشه؟ بین بز و خر هم تبعیض آخه؟ 900دخترا ۱۶۰ بعد تو فضای مجازی پسرا ۱۹۰ دخترا ۱۷۵ این کوتوله‌های تو خیابونم منم و برادر و خواهرام 900