معرفی و دانلود کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله

کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله

۴.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله

کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله به‌قلم سیدنوید سیدعلی اکبر را انتشارات علمی و فرهنگی منتشر کرده است. این کتاب روایت دختر بادکنک‌فروشی است که فروش یکی از بادکنک‌هایش دردسرهایی ایجاد می‌کند.

درباره کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله

در حدفاصل دو دهکدهٔ اکالیپتوس و ارکیده بارلی، دختر کوچکی که زیر پل بین این دهکده می‌خوابید و روزها بادکنک می‌فروخت، زندگی می‌کرد. در هر دو طرف این دهکده ژنرال‌هایی زندگی می‌کردند که باهم لج بودند و این‌بار بادکنک‌های بارلی بیشتر لجشان را درآورده بود. اما چرا؟ قضیه چیست؟ داستان را بخوانید تا متوجه شوید.

خواندن کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان ۷ تا ۱۱ سال از خواندن این کتاب با همراهی والدین و معلمانشان لذت می‌بردند.

بخشی از کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله

«بارلی یک بادکنک‌فروش بود.

شب‌ها زیر پل می‌خوابید و صبح‌ها روی همان پل بادکنک می‌فروخت پلی سنگی که مثل غولی خسته روی رودخانه لم داده بود. این طرف پل دهکدهٔ اکالیپتوس بود و آن طرفش دهکدهٔ ارکیده. یک روز آفتابی ژنرال پوپول و قیفی بوگندو روی پل قدم می‌زدند. ژنرال پوپول چشمش که به بادکنک‌ها افتاد پاهایش را روی زمین کوبید گفت: «من اون رو میخوام قیفی! اون بادکنک آبی گنده‌هه رو برام بگیر بوگندو! مال منه! از اولش هم مال من بود. اون رو می‌خوام می‌خوام می‌خوام.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بارلی بادکنک فروش و ژنرال های کوتوله
تعداد صفحه‌ها:۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۴۸۳۰۰ تومان

bahareh.
۱۴۰۴/۰۱/۰۲

تصاویر اصل کار را کرده‌اند، گویا و جذاب‌اند. فکر می‌کنم این کتاب، گزینه خوبی برای گفت و گو در کلاس‌های کودکان باشد.