کتاب پول عاشق سرعت است
معرفی کتاب پول عاشق سرعت است
کتاب الکترونیکی «پول عاشق سرعت است» نوشتهٔ جو ویتالی با ترجمهٔ سیدخشایار کیافر در انتشارات کدیور چاپ شده است. این کتاب بر قوانین جذب سریع پول تمرکز دارد و راهکارهایی برای گذر از تنشهای مالی به سمت موفقیت ارائه میدهد.
درباره کتاب پول عاشق سرعت است
جو ویتالی که بهعنوان یکی از مدرسان برجسته قانون جذب شناخته میشود، در این اثر اصولی کاربردی و روانشناختی را معرفی میکند که به افراد کمک میکند با تغییر نگرش و اعمالی مشخص، جریان مالی زندگی خود را بهبود ببخشند. این کتاب هشت قانون کلیدی را مطرح میکند که به گفته نویسنده، برای جذب سریع پول و موفقیت مالی ضروری هستند. جو ویتالی معتقد است که سرعت عمل و تصمیمگیری بهموقع از مهمترین اصول برای رسیدن به اهداف مالی است. او در این اثر بر اهمیت هماهنگی ذهنی، باورهای مثبت و اقدام عملی تأکید میکند و روشهایی برای شناسایی موانع ذهنی و عبور از آنها ارائه میدهد.
نویسنده با استناد به تجربیات شخصی و داستانهای الهامبخش، اصول مطرحشده را توضیح میدهد. یکی از موضوعات کلیدی کتاب پول عاشق سرعت است تأثیر ارتباطات مثبت و الهامبخش بر تغییر وضعیت مالی افراد است. همچنین، ویتالی به اهمیت شناخت فرصتها، ریسکپذیری هوشمندانه و توجه به نشانههای محیطی که راهنمای موفقیت مالی هستند، اشاره میکند. جو ویتالی نویسنده، سخنران و مربی مشهور در زمینه قانون جذب، بازاریابی و رشد فردی است. او یکی از چهرههای مطرح در مستند راز (The Secret) است و آثار متعددی در حوزه موفقیت و روانشناسی مثبتنگر نوشته است. ویتالی علاوه بر فعالیتهای نویسندگی، به مشاوره و آموزش افراد در زمینههای مالی و شخصی مشغول است. جو ویتالی علاوه بر تمرکز بر پول، بر مفهوم کلی فراوانی نیز تأکید میکند. او پول را تنها بخشی از موفقیت میداند و باور دارد که احساس خوشبختی و رضایت در کنار فراوانی مالی معنا پیدا میکند.
کتاب پول عاشق سرعت است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که به قوانین جذب و اصول موفقیت مالی علاقه دارند، کسانی که به دنبال راههایی عملی برای بهبود وضعیت مالی خود هستند، و همچنین طرفداران آثار انگیزشی مناسب است.
بخشی از کتاب پول عاشق سرعت است
«وقتی مضطرب و به دنبال پول و حمایت مالی سریع باشید، نمیتوانید به هیچ راهنمایی و نصیحتی توجه کنید؛ بهطور کامل این وضعیت را درک میکنم؛ چون خودم هم پیش از این در چنین شرایطی قرار داشتم.
سادهترین کاری که میتوانید برای کسب مقداری پول انجام دهید، این است که به سازمانهای خیریه و مراکز حمایت از افراد بیخانمان مراجعه کنید. این مراکز بهمنظور کاهش فشارهای مالی و روانی به شما کمک میکنند؛ بدین ترتیب میتوانید زمان بیشتری به کسب ثروت و درآمد اختصاص دهید.
اگر به تلفن یا اینترنت دسترسی ندارید، میتوانید به کتابخانهها یا مراکز خدمات اجتماعی نزدیک خود مراجعه کنید؛ اما اگر چنین شرایطی ندارید و فقط میخواهید شرایط مالی خود را بهتر کنید، به صفحه بعد مراجعه نمایید.
به خودتان ایمان داشته باشید و سعی کنید توان خود را بازیابید. بیشک از پس این کار برمیآیید و پول عاشق سرعت است.»