معرفی کتاب بزرگ ترین راز پول درآوردن در تاریخ
جو ویتالی نویسنده این کتاب ادعا کرده است که بزرگترین راز پول در آوردن در تاریخ بشر را میداند. دکتر جو ویتالی از شخصیتهای فیلم مستند راز است و این کتاب حاصل یک عمر تجربه او است. ویتالی از هیچ به میلیونها دلار سرمایه دست یافته است و در این کتاب راز پولدار شدن خود را بریتان بازمیگوید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بزرگ ترین راز پول درآوردن در تاریخ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بزرگ ترین راز پول درآوردن در تاریخ |
| فرمت کتاب: | |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۷۴ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۱۳۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | رایگان |
تحول و تعالی مدیریت سازمانی از کلاسیک به یادگیری![]()
محمود عجمی
یکی از ما در آینده جا مانده استفرزین علیپور
اطلاع نگاشت پارساهامحمدرضا خرم آبادی آرانی
فرهنگ لغت فارسی به ترکی آذربایجانی و ترکی استانبولیقادر نجفی

از خواندن کتاب خیلی لذت بردم ، به طوریکه بازم دوست دارم دوباره بخونم
اگر تا به حال با فقدانی مواجه شدهاید،خواه نیاز به شغل باشد یا پول،یا راهنمایی ویا حتی شفا یافتن،چیزی جریان موفقیت را مسدود کرده است و موثرترین راه برای به کار انداختن این جریان یک چیز است:ببخش(اریک باتوورث) این کتاب در...بیشتر
یه جوری بود نمیدونم ترجمش خوب نبود یااینکه کلا محتوای کتاب سطحی بوده اما جذبش نشدم کل موضوعش اینه که بخشش کنید تا ثروتمند بشید همین
یه کلام فقط ببخش
سلام به نظر من کتاب خوبی بود.ارزش خوندنش رو داشت چیزهای خوبی یاد گرفتم.از شما ممنونم که این کتاب رو در اختیار من گذاشتید.
واقعا عالی بود،ممنونم🙏🌹
تکرار محتوا زیاد داشت ولی در کل ارزش مطالعه داره. کنار اومدن با این رویکرد یا حتی رسیدن به اون کار هرکسی نیست.
کتاب خوبیه
کتابش عالیه تمام افکارم تغییر کرده حتما کلمه به کلمه اش رو بخونید این کتاب رایگانه ولی زندگیت تغییر میکنه
کتاب فوق العاده ای بود پیشنهاد میکنم حتما بخونید
کتاب خوبی بود دیدگاه جدیدی برای من ایجاد کرد
کتاب انگیزشی عالیه حتمن بخونید استفاده اش ببرید.
به نظرم کتاب جالبیه راه وروش موفقیت رو خیلی ساده و دست یافتنی گفته که در زندگی کاربردی و قابل اجراست
کتابی بسیار جذاب و عالی توصیه میکنم حتما بخشش رو شروع کنید مهجزه بزرگی اتفاق میفته براتون
فوقالعاده بود. کاشکی زودتر میخوندمش. متن خیلی روان و عالی ترجمه شده. از خوندنش اصلا خسته نمیشی.