کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی
معرفی کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی
کتاب الکترونیکی زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی نوشتۀ علی کردی است و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی آن را منتشر کرده است. کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی، به بررسی زندگی این شخصیت برجسته انقلاب پرداخته است.
درباره کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی
بررسی نقش نیروهای تأثیرگذار در پیروزی انقلاب اسلامی میتواند یکی از راههای شناخت این تحول بزرگ سدهٔ بیستم میلادی باشد. در بحث شخصیتها و میزان تأثیرگذاری آنها بر روند پیروزی انقلاب، عواملی همچون گرایشها فکری، سابقهٔ مبارزاتی و برنامهریزی برای پیشبرد و حفظ پیروزی، بسیار باارزش است. در واقع، بدینطریق است که ماهیت انقلاب و نقش افراد و گروهها بهخوبی روشن میشود. انقلاب اسلامی محصول فرایندی است که با داشتن زمینهها و پتانسیل موجود در تودهٔ مردم مسلمان، از سال ۱۳۴۲ به رهبری حضرت امام خمینی آغاز گشت و با تبعید ایشان، هدایت و پیشبرد این فکر بر عهدهٔ تعداد دیگری از رهبران مذهبی و سیاسی قرار گرفت. از همان زمان تعدادی از رهبران مذهبی با توجه به زیر ساخت های مبارزاتی و درس هایی که از قیام پانزده خرداد گرفته بودند، به ساخت کادرهایی برای مبارزات آینده بر اساس معیارهای اسلامی پرداختند. از جمله افرادی که نقش بارزی در تربیت جونان و آگاه ساختن نسل جدید با تعالیم انسان ساز اسلام داشت و آن را به صورت یک مکتب مبارزه معرفی کرد ، آیت الله دکتر محمد حسینی بهشتی از علمای برجستۀ حوزه بود. کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی، باتوجهبه اسناد بهجا مانده که بیانگر نحوهٔ فعالیتهای سازندهٔ دکتر بهشتی است در دو محور اساسی تبیین شده است. بخش اول که دوران مبارزه و عصر قبل از انقلاب را شامل میشود، فعالیتهای دکتر بهشتی به منظور روشنگری نسل جوان جامعه و احیای آرمان نظام اسلامی در اندیشه و عمل جوانان ذکر شده است. بخش دوم کتاب در صدد اثبات فداکاری مخلصانۀ دکتر بهشتی در حفظ و بقای نظام اسلامی است.
خواندن کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به موضوع تاریخ سیاسی ایران مناسب است.
بخشی از کتاب زندگی و مبارزات شهید آیت الله بهشتی
«خاندان مادری سید محمدحسینی بهشتی نیز از سلسلهی جلیلهی روحانیت و عالمای دینی بودند. پدربزرگ او میرمحمد صادق خانون آبادب نوهی میرسید ابوالقاسم مدرس خاتون آبادی از مدرسین مدرسهی چهار باع اصفهان و از شاگردان آقا محمد بیدآبادی، ملااسماعیل خواجویی، حاج سید مهدی بحرالعلوم و آقا حسین خوانساری بود و آثار و تألیفات متعددی چون: تعلیقات بر کتاب کافی، تعلیقات بر کتاب من لایخضره الفقیه، تعلیقات براستبصار و تفسیر قرآن مجید از او بر جای مانده است.
این عالم مشهور در اواخر ذیحجه ۱۳۰۲ از دنیا رفت و در ایوان علما در نجف اشرف به خاک سپرده شد...»
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۳۴۵ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۳۴۵ صفحه