دانلود و خرید کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی اریک هانس کلاین ترجمه الهام جعفری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی

کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی

معرفی کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی

کتاب الکترونیکی «شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی» نوشتهٔ اریک هانس کلاین و جیپ کوپنجن با ترجمهٔ الهام جعفری و حسن فرازمند و بهروز صادقی عمروآبادی در انتشارات نور علم چاپ شده است. هدف این کتاب نه‌تنها ارائهٔ مفاهیمی برای تجزیه‌وتحلیل و درک پیچیدگی‌ها در شبکه‌های حکمرانی است؛ بلکه توصیه‌هایی در مورد چگونگی کنترل این پیچیدگی‌ها نیز ارائه می‌دهد.

درباره کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی

 نکتهٔ مهم این کتاب توجه‌کردن به جدیدترین بینش‌های نظری و تجربی در حوزهٔ شبکه‌های حکمرانی است و به‌خوبی یک چارچوب مفهومی و ابزاری تحلیلی برای مطالعهٔ پیچیدگی‌های مربوط به رسیدگی به مسائل نهادی در شبکه‌های حکمرانی در حوزهٔ بخش عمومی را ارائه می‌کند.  سؤال اصلی این کتاب این است که چگونه می‌توان پیچیدگی‌های اساسی، استراتژیک و نهادی را که مشخصهٔ شبکه‌های حکمرانی است به شیوه‌ای مؤثر از نظر دموکراتیک مشروع و پاسخ‌گو تحلیل و مدیریت کرد؟

در بخش‌های اول، دوم و سوم کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی به ترتیب، شبکه‌های حکمرانی، مدیریت شبکه و پرسش‌های هنجاری درگیر در برخورد با شبکه‌های حکمرانی محور شرح داده می‌شود. بخش چهارم، با ارائه یک دستورالعمل تحلیلی فراگیر در مورد ماهیت، محدودیت‌ها و پتانسیل‌های شبکه‌های حکمرانی، ترکیبی را ارائه می‌دهد. در ادامه مطالب بخش‌ها و فصول با جزئیات بیشتری آورده شده است:

بخش اول: شبکه‌های حکمرانی

در بخش اول این کتاب، اصول نظری و پایه‌های مفهومی نظریهٔ شبکه حکمرانی معرفی می‌‌شود که به درک ماهیت و عملکرد شبکه‌های حکمرانی کمک می‌کند.

فصل دوم، مروری بر ادبیات شبکه‌هاست که در دهه‌های آخر قرن گذشته منتشر شد و منابع الهام‌بخشی که بر آن استناد می‌کند را ارائه می‌دهد.

فصل سوم، به منابع و پیچیدگی اساسی می‌پردازد که به محتوای فرایندهای تعامل در شبکه‌های حکمرانی مرتبط است.

در فصل چهارم، به ماهیت و منابع پیچیدگی استراتژیک در فرایندهای شبکه حکمرانی نظر می‌شود.

فصل پنجم، به پیچیدگی نهادی شبکه‌های حکمرانی می‌پردازد.

بخش دوم: مدیریت شبکه

در بخش دوم، نویسنده بینش‌های نظری و پایه‌های سازندهٔ مفهومی را که نظریهٔ شبکهٔ حکمرانی دررابطه‌با مدیریت شبکه و مجموعهٔ بعدی استراتژی‌های مدیریت شبکه مطرح می‌کند ارائه می‌کند.

در فصل ششم، فرصت‌های مدیریت پیچیدگی اساسی در فرایندهای شبکهٔ حکمرانی از طریق ایجاد تنوع اساسی و تسهیل رفتار یادگیری شناختی متقابل مورد بحث قرار می‌گیرد. همچنین به چگونگی گنجاندن تحقیقات و دانش (علمی) در این فرایندها می‌پردازد.

فصل هفتم، فرصت‌هایی را برای مدیریت پیچیدگی استراتژیک از طریق شروع، طراحی و تسهیل فرایندهای تعامل در شبکه‌های حکمرانی ارائه می‌کند.

در فصل هشتم، فرصت‌هایی برای مدیریت پیچیدگی سازمانی با طراحی و مدیریت نهادی فرایندهایی را می‌بینیم که توسط آن این طرح‌ها توسعه و اجرا می‌شوند. همچنین محدودیتهای تجربی و هنجاری مربوطه موردبحث قرار می‌گیرد.

بخش سوم: مسائل هنجاری در شبکه‌های حکمرانی

بخش سوم کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی به مسائل هنجاری در شبکه‌ها می‌پردازد: مشروعیت دموکراتیک، پاسخگویی، ارزیابی آنها از نظر موفقیت و شکست و ارزش‌هایی که زیربنای آن ارزیابی هستند.

فصل نهم، رابطهٔ بین شبکه‌ها و دموکراسی را موردبحث قرار می‌دهد.

فصل دهم، بر فرایندهای پاسخگویی در شبکه‌ها تمرکز دارد.

فصل یازدهم، چگونگی ارزیابی موفقیت و شکست شبکه‌های حکمرانی و فرایندهای شبکه را موردبحث قرار می‌دهد.

بخش چهارم: سنتز و انعکاس

فصل دوازدهم، ترکیبی از فصول قبلی را با ارائه یک برنامه تحلیلی جامع گام‌به‌گام برای تجزیه‌وتحلیل و ارزیابی شبکه‌های حکمرانی و حکمرانی شبکه نشان می‌دهد.

کتاب با فصل سیزدهم به پایان می‌رسد که در آن ترکیبی از ایده‌های اصلی مطرح‌شده در این کتاب ارائه می‌شود.

کتاب شبکه‌ های حکمرانی در بخش عمومی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب برای دانشجویان در رشته‌های اقتصاد سیاسی، برنامه‌ریزی عمومی، مدیریت دولتی و علوم سیاسی و کلیهٔ نخبگان حوزهٔ سیاست عمومی کاربرد دارد و می‌تواند منبع مناسبی برای آن‌ها باشد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۴۲۶ صفحه

حجم

۴٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۴۲۶ صفحه

قیمت:
۹۷,۰۰۰
تومان