کتاب تازه واردها (جلد دوم)
معرفی کتاب تازه واردها (جلد دوم)
کتاب تازه واردها (جلد دوم) نوشتهٔ بنفشه رسولیان است. انتشارات میچکا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب تازه واردها (جلد دوم)
کتاب تازه واردها (جلد دوم) داستانی در حوزه کودک و نوجوان است. بنفشه رسولیان در دو جلد تازه واردها (جلد اول) و تازه واردها (جلد دوم) آینهٔ تمامنمایی از زندگی کودکان و نوجوان امروزی را به تصویر میکشد. نوجوانانی که مشکلات خاص خود را دارند و درعینحال ویژگیهای خاص خود را. نویسنده در این دو مجموعه سعی نکرده از شخصیتهای خود قهرمان بسازد. آنها را همانگونه که هستند نشان داده است با تمام خوبیها و احیاناً بدیهایشان. با نگاهی به شخصیتهای داستان در مییابیم آنها شیطنتهای خاص خودشان را دارند و تلاش میکنند تا انسانهای بهتری در یک جامعهٔ شهری باشند.
نیما به همراه پدر و مادر و خواهرش مینا از خانه قدیمیشان به آپارتمانی در آنسوی شهر نقلمکان میکنند. در این مجتمع آپارتمانی، اتفاقات بسیاری برای نیما و دوستان جدیدش، مجید، امید و پارسا پیش میآید. هر داستان یک بخش از ماجرای زندگی او را در خانهی جدید روایت میکند. علاوه بر دوستان جدید نیما چند شخصیت دیگر هم هستند که در این مجتمع زندگی میکنند.
جابجایی و تغییر را باید جزء جدایی ناپذیر از زندگی انسان امروزی دانست. البته همه میدانیم که جابهجایی به دنبال خود تغییر ایجاد میکند و هر تغییری میتواند مفید و سازنده باشد. این جابهجایی میتواند از کشوری به کشور دیگر باشد گاهی هم از شهری به شهری دیگر و گاهی هم در یک شهر از یک مکان به مکان دیگر. اما چیزی که در این جابجایی مهم است تغییری است که در زندگی اشخاص ایجاد میکنید. در این داستانها جابهجایی و نقل مکان تغییرات بسیاری برای نیما و حتی خانوادهاش به وجود میآورد.
خواندن کتاب تازه واردها (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تازه واردها (جلد دوم)
«این کتاب تو را با خودش به سفر میبرد. سفری که هم شروعش به دست توست و هم پایانش. یک عالمه لحظات شاد و ناب و خندههای بلند و کوتاه لابهلای صفحات کتاب از تو به یادگار میماند وقتی داستانهایش را خواندی آن را در گوشهای از کتابخانهات پنهان کن من به تو قول میدهم هر زمان دیگری که آن را باز کنی صدای خندههای شیرین امروزت را بشنوی».
حجم
۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه