کتاب در سایه آفتاب
معرفی کتاب در سایه آفتاب
کتاب در سایه آفتاب نوشتهٔ محمدحسین تقوایی است. مؤسسۀ انتشاراتی فرنام این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب در سایه آفتاب
کتاب در سایه آفتاب شرح سروده فاخر دانشمند معظم حجةالاسلام میرزا محمدجعفر فاخری فسایی در میلاد پیامبر اکرم (ص) است.
میدانیم که شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
درباره موسسهٔ انتشاراتی فرنام
مؤسسۀ انتشاراتی فرنام فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ در زمینهٔ مدیریت و چاپ مجلات علمی ـ پژوهشی در حوزههای گوناگون علوم آغاز کرد. فرنام ابتدا به صورت گروه مشاورۀ علمی در چاپ و سپس به صورت کمک ناشر مشغول عرضۀ خدمات چاپ و نشر شد. هدف موسسهٔ انتشاراتی فرنام عرضۀ خدمات تخصصی مشاوره در حوزۀ مدیریت مجلات علمی ـ پژوهشی، طراحی گرافیکی و چاپ است. فرنام با کمک سرمایهگذاران، دیگر ناشران، کتابخانهداران و کلیۀ فعالان حوزۀ انتشار مجلات علمی ـ پژوهشی در تولید محتوای مناسب میکوشد.
خواندن کتاب در سایه آفتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر فارسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب در سایه آفتاب
«(میلادیهی ربیعیهی بدیعیهی محمدیه) از زیباترین سرودههای فاخری فسایی است که بر وزن (متفاعلن متفاعلن متفاعلن متفاعلن) سروده شده است. «میلادیه» دلالت بر مناسبت سرودن این اثر یعنی میلاد پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و «ربیعیه» اشاره به ماه سرودن اثر (ربیع¬الاول) دارد و «بدیعیه» نیز بیانگر مفاهیم بکر، ارزشمند، کمنظیر و گاه بیمانندی است که شاعر به ویژه در بیتهای ششم و هفتم و هشتم آورده است؛ و «محمدیه» نشانگر هدیهی این سروده به پیامبر اکرم حضرت محمد صلی الله علیه و آله میباشد.»
حجم
۴۰٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۴۰٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه