کتاب هشت فرد منفور (فیلمنامه)
نویسنده:کوئنتین تارانتینو
مترجم:جلال رضاییراد
انتشارات:انتشارات نشانه
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب هشت فرد منفور (فیلمنامه)
«هشت فرد منفور» فیلمنامهای است نوشتهی کوئنتین تارانتینو(-۱۹۶۳) فیلمنامهنویس و کارگردان مشهور سینما است. تارانتینو با فیلمهای خود، سبک خاصی را در سینمای هالیوود و حتی در سینمای جهان ایجاد کرد. او عمدتاْ با استفاده اغراقآمیز از خشونت سعی در پرداخت به مسائل عمیق اجتماعی-سیاسی دارد. او برندهی دو جایزهی اسکار در فیلمنامهنویسی و نامـزد جایزهی اسکار و بفتا در کارگردانی و برندهی جوایز متعدد در کارگردانی و سناریونویسی از سوی مؤسسات دیگر سینمایی است. از جمله آثار مشهور تارانتینو میتوان به «داستان عامیانه»، «بیل را بکش»، «جنگوی آزادشده» و «پستفطرتان خبیث» اشاره کرد.
«هشت منفور» در سال ۲۰۱۵ نوشته شد و به روی پرده سینما رفت و با استقبال جهانی مواجه شد. این اثر پرداخت تازهای است دربارهی ریشههای تبعیض نژادی در آمریکا در قالب یک داستان وسترن از زمان جنگهای شمال و جنوب در آمریکا (نفرت سفیدپوستان از سیاهپوستان و بالعکس) که تا به امروز ادامه دارد.
زبان کاراکترها زبانی خشن و ناهنجار و عاری از فرهنگ است. به عبارت دیگر زبان افراد بیسواد ولی تجربهدیده و سردوگرم روزگار چشیده.
این فیلمنامه داستان هشت نفری است با گذشتههای پیچیده که بر اثر طوفان و سرمای شدید هوا هممسیر میشوند...
فیلمنامهنویسی در ده روز (چگونه در ده روز یک فیلمنامه بنویسیم؟)
درین دانلی
تمرین فیلمنامه نویسیپاسکال بونیتزر
هفت فیلمنامه از اصغر فرهادیاصغر فرهادی
فیلم ساختنسیدنی لومت
کارگردانی به سبک اسکورسیزیکیستوفر کنورتی
عالی نوشته تارانتینو .. شاهکار کرده .. لطفا بقیه اثار تارانتینو و دیگر مشاهیر سینما رو هم به همین صورت قرار بدین با تشکر
من فیلمش رو دیدم و بسیار جالب بود .
داستان وسترنی که به نوعی ریشه های نژادپرستی رو هم بررسی می کنه. به نظرم داستان می تونه با کمی تغییرات برای تئاتر هم مناسب باشه. ترجمه هم خیلی خوب و روان هست و یادداشت های به جا و مناسبی
فیلم را پیش از این دیده بودم، نه با دید فیلمنانه، تفریحی... و حالا با خواندن فیلمنامه به یاد صحنه هایش می افتادم. مجبور شدم یک بار دیگر فیلم را دانلود و نگاه کنم. در کل تجربه ای بسیار عالی
بسیار خواندنی برای علاقه مندان فیلمنامه نویسی و تارانتینو 👍👍
حداقل روی جلد باید ذکر میشد که این فیلمنامهی خام نیست و فیلمنامهی دکوپاژشده توسط کارگردانه. برای افرادی که میخوان بهوسیلهی خوندن فیلمنامهی تارانتینو با قالب و طرز نوشتن فیلمنامه آشنا بشن، بسیار گمراه کنندهست.
❤️
قراره فیلمش رو بدن ما ببینیم😗😎
بیشتر شبیه توصیف فیلمی که ساخته شده هست. حرکت دوربین، نوع دوربین و... رو فقط بی تجربه ترین افراد، در فیلمنامه شرح میدن چون این موارد از وظایف کارگردان هست نه فیلمنامه نویس.
فوق العاده