معرفی کتاب کارگردانی به سبک اسکورسیزی
همه میدانند که مارتین اسکورسیزی از بزرگترین بازیگران دنیا استفاده میکند. پس چهطور میشود مثل او فیلم ساخت؟ حقیقت این است که بهترین بازیگران به بهترین کارگردانان نیاز دارند. در این کتاب با آموختن تمهیداتی که اسکورسیزی به آنها بسیار علاقهمند است یادمیگیرید چگونه از داستان پرده بردارید و عمق بازی بازیگران را به نمایش بگذارید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کارگردانی به سبک اسکورسیزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کارگردانی به سبک اسکورسیزی |
| حجم فایل کتاب | ۶.۲۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۹۸۰۲۴۶۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۵۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۴۰۰۰ تومان |
کارگردانی به سبک تارانتینو![]()
کیستوفر کنورتی
مستند، از فیلمنامه تا تدوینآلن روزنتال
فیلمنامه نویسی ژانراستفان و. دانکن
دنیای فیلمنامه (روایت - ساختار)مدرسه ملی سینمایی ایران
صد ایده مفید برای درامآنا اسچر
کتابی درجه یک برای دوست داران اسکورسیزی و فیلمسازی. توصیه میکنم حتما در کنار خوندن کتاب صحنه هایی رو که تحلیل میکنه فیلمش رو هم همزمان ببینید
حالا که سومین کتابشم تموم کردم و فکر میکنم، میبینم چیزی بهم اضافه نکرد فرقی با نخوندنش ندارم. اما باز کتاب یه حالت استانداردی داشت که نمیشه خیلی بهشون ایراد گرفت و نمره کم داد. یه تناقضی اصلا. فیلم های...بیشتر