کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی سوزان ناش + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی

کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی

معرفی کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی

کتاب «تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی» نوشتۀ سوزان ناش و ترجمۀ کیارش عباس زاده، سیدعلی اصغر طباطبایی و محبت رضوانی است و انتشارات ویان آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی انواع تیم‌ها و استفاده از خلق‌وخوی و MBTI برای کسب بهترین نتایج می‌پردازد.

درباره کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی

بهره‌گیری از بهترین و متخصص‌ترین افراد همیشه بهترین نتیجه را به دنبال ندارد. کتاب تیم‌سازی و ارتقا عملکرد تیمی، موضوع ساخت تیم و انجام کارگروهی را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد چه چیزهایی مانع از بهره‌وری بالا و نتایج حداکثری می‌شود. این کتاب همچنین به معرفی نظریۀ خلق‌وخوی و تیپولوژی شخصیتی MBTI برای کسب بهترین نتایج می‌پردازد و به خوانندگان این فرصت را می‌دهد تا از این زاویه به ترجیحات شخصی و تمایلات انسان‌ها نگاه کنند و برای تیم سازی و راهبری افراد بتوانند هم به تخصص آن‌ها و هم به خصوصیات درونی و شخصیتی‌‌شان توجه کنند و براین‌اساس تصمیم بگیرند.

کتاب تیم‌سازی و ارتقا عملکرد تیمی با استفاده از خلق‌وخوی 4گانه؛ بینشی، تجربه‌گرا، ایده‌آلیست و وظیفه‌گرا به سازماندهی و هدایت تیم‌ها می‌پردازد. این کتاب بر اساس سال‌ها مطالعه، تحقیق و کار با تیم هایی که تلاش کرده‌اند تا در دنیای کسب‌وکار باقی بمانند و موفق شوند، نوشته شده است و راهنمایی‌ها، ‌ تکنیک‌ها، مفاهیم و استراتژی‌های موجود برای کار با تیم و کسب نتایج خوب و رضایت‌بخش را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.

کتاب تیم‌سازی و ارتقا عملکرد تیمی در ۱۰ فصل تنظیم شده است. عناوین فصل‌های کتاب عبارت است از: «فصل اول: شناخت خلق‌وخوی»، «فصل دوم: شناخت وظایف»، «فصل سوم: شناخت تیپ‌های شخصیتی»، «فصل چهارم: شناخت ویژگی‌های روان‌شناختی و رفتاری اعضای تیمتان»، «فصل پنجم: راهبردها»، «فصل ششم: وظایف و مسئولیت‌های شفاف»، «فصل هفتم: ارتباطات آزاد»، «فصل هشتم: پاسخ سریع»، «فصل نهم: رهبری مؤثر» و «فصل دهم: گام بعدی است؟»

خواندن کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به مدیران، علاقه‌مندان و فعالان حوزۀ کسب‌و‌کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تیم سازی و ارتقا عملکرد تیمی

«همۀ ما جهان را از دیدگاه مختلفی نگاه می‌کنیم و واقعیت را تحریف می‌کنیم تا آن را با تصویر ذهنی خود تطبیق دهیم. همۀ ما افرادی منحصربه‌فرد با پیچیدگی‌ها و طرز فکرهای خاص خودمان هستیم؛ اما چهار الگوی اساسی در شخصیت انسان به‌صورت بین فرهنگی و پیوسته شناخته شده است که نظریۀ خلق‌وخوی بر اساس این چهار الگوی اساسی پایه‌گذاری شده است. ازآنجایی‌که شخصیت انسان پیچیده و متغیر است خلق‌وخوی همان پایه و اساس ذاتی و درونی که شخصیت انسان در آن شکل‌گرفته است را آشکار می‌کند. در نظریۀ خلق‌وخوی، بعد از درک موضوع اصلی، نیازها و ارزش‌های اصلی خود می‌توانیم استعدادهای برگزیده، رویکردهای مشترک و جهان‌بینی‌های مرسوم را بررسی کنیم.»