کتاب بچه های حمزه (جلد دوم)
معرفی کتاب بچه های حمزه (جلد دوم)
کتاب بچه های حمزه (جلد دوم): کارنامه عملیاتی گردان حمزه سیدالشهداء (ع) نوشته مسعود ده نمکی است این کتاب را انتشارات روایت ۲۷ بعثت منتشر کرده است.
درباره کتاب بچه های حمزه (جلد دوم)
گردان حمزه سیدالشهدا جزء اولین گردانهایی بود که پس از تأسیس تیپ ۲۷ محمد رسولالله در دیماه سال ۱۳۶۰ تشکیل شد و تا پایان ۸ سال دوران پر از افتخار دفاعمقدس از گردانهای صاحبنام و عملیاتی لشکر ۲۷ بوده است. نکته جالبتوجه در مورد گردان حمزه سیدالشهدا این بود که هیچگاه در طول دوران دفاعمقدس منحل نشد و در عملیاتهای اصلی که لشکر در آن عملیاتها مأموریت داشته حضوری پررنگ داشته است. گردان حمزه سیدالشهدا در ۱۶ عملیات اصلی؛ فتح مبین، الی بیتالمقدس، رمضان، مسلمبنعقیل، والفجر مقدماتی، والفجر ۱، والفجر، خیبر، بدر، والفجر ۸، کربلای یک، کربلای ۵، کربلای ۸، بیتالمقدس ۲، بیتالمقدس و مرصاد مشارکت داشته و در طول هشت سال دفاع مقدس دومرتبه در خط پدافندی شاخ شمیران، سه مرتبه در خط پدافندی مهران و در خطهای پدافندی فاو، شلمچه و دوپازا مأموریت داشته است.
بهروز آذری و سید محمد مجتهدی این گردان را فرماندهی کردهاند. محمود امینی نسبت به سایر فرماندهان، دوران طولانیتری را عهدهدار مسئولیت هدایت گردان بوده است. مجموعه کتاب کارنامه عملیاتی گردان حمزه سیدالشهدا ماحصل بیش از ۳۰۰ ساعت مصاحبه با ۷۳ تن از افرادی است که در مقاطع مختلف در این گردان حضور داشتهاند. پس از طی مرحله مصاحبه با منابع مذکور، متن کلیه مصاحبهها بدون هیچگونه دخل و تصرفی پیاده و پس از تایپ و ویرایش متن تفکیک بر اساس ترتیب زمانی حوادث و عملیات و تنظیم گردید.
خواندن کتاب بچه های حمزه (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
افراد علاقهمند به کتابهای دفاع مقدس و ادبیات پایداری میتوانند این کتاب را مطالعه کنند.
درباره مسعود دهنمکی
مسعود دهنمکی متولد ۴ فروردین ۱۳۴۸ در اهر، روزنامهنگار، نویسنده و کارگردان، فارغالتحصیل رشته علوم سیاسی از دانشگاه آزاد است. او از ۱۶ سالگی تا ۱۹ سالگی را جبهه گذراند. در دهه ۱۳۷۰ از اعضای فعال انصار حزبالله بود و در همان زمان بهعنوان روزنامهنگار در نشریه یالثارات و بهعنوان سردبیر و مدیرمسئول در هفتهنامههای شلمچه و جبهه و ماهنامه صبح دوکوهه فعالیت داشت. او فیلمسازی را از سال ۱۳۸۲ با مستند «فقر و فحشا» آغاز کرد. سپس فیلم مستند دیگری با نام «کدام استقلال؟ کدام پیروزی؟» را ساخت.
حجم
۱۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۵۷ صفحه
حجم
۱۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۷۵۷ صفحه