معرفی و دانلود کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب pdf + خلاصه رایگان

گرگ هارویتز، محسن شکاری
انتشارات:
کمیک سیتی

معرفی کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب

کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب، کتابی کمیک اثر گرگ هارویتز است که با تصاویر زیبای زیمون کادرانسکی به کتابی جذاب و خواندنی بدل شده است. محسن شکاری با ترجمه‌ی بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب کتابی جذاب و خواندنی آفریده است.

درباره‌ی کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب

اگر از طرفداران بتمن، این شخصیت دوست‌داشتنی، هستید، حتما از دیدن کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب خوشحال خواهید شد. اما ماجرای این داستان از چه قرار است؟ سه تا از بزرگترین دشمنان بتمن با یک‌دیگر متحد شده‌اند تا از شر بتمن خلاص شوند. ولی آیا نقشه‌ای که اسکرکرو، مدهتر و پنگوئن برای اینکار کشیده‌اند، برای مقابله با بتمن کافی است؟ یا بتمن می‌تواند از پس آن بربیاید؟ شما می‌توانید این کمیک تک قسمتی را هم‌اکنون در طاقچه بخوانید.

کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

طرفداران شخصیت بتمن از مطالعه‌ی کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب لذت می‌برند. اگر به کتاب‌های کمیک علاقه دارید، خودتان را از لذت خواندن کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب محروم نکنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بتمن شوالیه تاریکی؛ هراس در دل شب

۱۳۹۹/۰۱/۳۱

عالی

homayounه
۱۴۰۰/۱۰/۲۵

توصیه میکنم عالی حتما بخونید.

۱۴۰۵/۰۲/۰۳

خیلی خوب یود عالی بود.