کتاب فیزیولوژی انسان
معرفی کتاب فیزیولوژی انسان
کتاب «فیزیولوژی انسان» نوشتۀ جواد دیلمقانی و ابوالفضل ارجمند است و انتشارات بشری آن را منتشر کرده است. کتاب فیزیولوژی انسان یک کتاب مرجع ویژۀ رشتههای زیرگروه پیراپزشکی، مجموعه پرستاری، مامایی زیستشناسی، تربیت بدنی و روانشناسی است.
درباره کتاب فیزیولوژی انسان
نبود یک کتاب مرجع برای تدریس در رشتههای زیرگروه پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت و حتی غیرپزشکی مانند زیستشناسی، تربیتبدنی، روانشناسی، برای مقاطع کارشناسی و کارشناسیارشد و همچنین جامع بودن منابع معتبر دیگر فیزیولوژی برای این دانشجویان (گایتون، گانونگ، بدن ولوی، و...) نویسندگان کتاب را بر آن داشت تا برای نگارش کتاب فیزیولوژی انسان اقدام کنند.
کتاب فیزیولوژی انسان با استفاده از کتابهای معتبر در این علم و باهدف ارائۀ کتابی مرجع جهت مطالعۀ دانشجویان مقطع کارشناسی و حتی رشتههای تکمیلی تدوین شده است. جواد دیلمقانی و ابوالفضل ارجمند تلاش کردهاند تا تمرکزشان را بر کمک به فهم مکانیسمهای فیزیولوژیک و ارائۀ کاربردهای بالینی فیزیولوژی بگذارند.
کتاب فیزیولوژی انسان همچنین دارای تصاویر است و این ویژگی مطالب کتاب را غنیتر و گویاتر کرده است. در برخی موارد خلاصۀ مطالب نیز به صورت جداول گنجانده شده است. ازآنجاکه تدریس این کتاب در مقطع کارشناسی اهمیت دارد، گرچه نگرش کتاب، نوعی نگرش سیستمی بر فیزیولوژی است، نظریات و دیدگاههای سلولی و مولکولی مباحث نیز آورده شده است.
کتاب فیزیولوژی انسان در۱۱ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: فیریولوژی سلول»، «فصل دوم: فیزیولوژی خون، قلب و گردش خون»، «فصل سوم: فیزیولوژی دستگاه ایمنی»، «فصل چهارم: فیزیولوژی تنفس»، «فصل پنجم: فیزیولوژی کلیه»، «فصل ششم: فیزیولوژی غدد درون ریز»، «فصل هفتم: فیزیولوژی دستگاه عصبی مرکزی»، «فصل هشتم: فیزیولوژی حواس»، «فصل نهم: فیزیولوژی دستگاه عصبی خودمختار»، «فصل دهم: فیزیولوژی گوارش » و «فصل یازدهم: فیزیولوژی تولیدمثل».
خواندن کتاب فیزیولوژی انسان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتههای پزشکی و پیراپزشکی، بهداشت و حتی غیرپزشکی مانند زیستشناسی، تربیتبدنی، روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فیزیولوژی انسان
«سلول واحد اساسی ساختار و عمل بدن است. بسیاری از اعمال سلولها بهوسیله ساختارهای زیر سلولی تحت عنوان اندامکها یا ارگانلها به ثمر میرسند. غشاء سلولی ساختار فوقالعاده مهمی است که ارتباط انتخابی بین بخشهای درون و برون سلولی را فراهم میسازد. همچنین طبیعت پویای غشای سلول به حرکت سلولی کمک میکند. زمانی که سلولها با میکروسکوپ معمولی (نوری) مشاهده میشوند، بسیار کوچک و ساده به نظر میرسند. بهطوری که درک هر سلول بهعنوان یک موجود زنده مستقل مشکل میگردد. حقیقت بسیار تعجبآور فیزیولوژی اعضاء و دستگاههای بدن، از اعمال پیچیده سلولهایی ناشی میشود که تشکیلدهندۀ آنها هستند. همچنین پیچیدگی عمل برگرفته از پیچیدگی ساختمانی حتی در سطح زیر سلولی برقرار است.»
حجم
۱۸٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۴۴ صفحه
حجم
۱۸٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۴۴ صفحه