کتاب بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیت
معرفی کتاب بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیت
کتاب بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیت نوشتۀ سمیرا نوروز رجبی و نگین حسینی حمزه و لیلا صیادی و محمدحسین وزیری و فاطمه محمدخواه و ویراستهٔ علی اکبر احمدی مقدم است و انتشارات بشری آن را منتشر کرده است. کتاب بیماریهای کلیوی و اختلالات الکترولیت راهنمای جامعی برای درمان بیماریهای کلیه، آشنایی با شرایط مراقبت از بیماران و همچنین شناخت داروهای مؤثر بر درمان مشکلات کلیه و مجاری ادراری است.
درباره کتاب بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیت
کتاب بیماریهای کلیوی و اختلالات الکترولیت شامل ۴ فصل است. در نخستین فصل با عنوان بررسی و مراقبت از بیماران مبتلا به اختلالات کلیوی مباحثی در مورد آناتومی و فیزیولوژی، تستهای تشخیصی، اختلالات کلیوی و... مطرح شده است. نویسندگان، در این فصل در کنار توضیحات مقدماتی، انواع اختلالات کلیوی را نیز برشمردهاند که از آن جمله میتوان به نارسایی حاد کلیوی، بیماریهای گلومرولی و بیماری و نارسایی مزمن کلیوی اشاره کرد. پس از معرفی هر کدام از اختلالها، علل ایجادکننده، تابلو بالینی و تشخیص بیماری نیز شرح داده شده است.
از آن جایی که افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی نیازمند رسیدگیهای خاص و ویژه و مراقبتهای بالینی هستند، فصل دوم این کتاب به بیان اصول مراقبت و نگهداری از بیماران مبتلا به اختلالات دستگاه ادراری اختصاص یافته است. در این بخش از کتاب بیماریهای کلیوی و اختلالات الکترولیت، مخاطب بهصورت مفصل با بایدها و نبایدها و روشهای تسهیل عملکرد مربوط به بیماران آشنا میشود.
نویسندگان در فصل سوم کتاب، بهصورت ویژه به مباحثی نظیر اختلالات آب و الکترولیت میپردازند. اصطلاح اختلالات آب و الکترولیت به معنای بالارفتن یا پایینآمدن اسیدها و الکترولیتهای مایع میانبافتی و خون به کار میرود. اگرچه علاوهبر کلیه، عملکرد بقیۀ دستگاهها نیز در تنظیم آب و الکترولیت بدن مؤثر هستند، اما بخش بسیار مهمی از تنظیم آنها در بدن توسط کلیه انجام میشود. با مطالعۀ بخش سوم این اثر میتوانید تسلط بسیار خوبی بر این مباحث پیدا کنید.
در نهایت، در چهارمین فصل کتاب حاضر، داروهای رایج برای درمان بیماران مبتلا به اختلالات کلیوی معرفی میشود. پزشکان متخصص، داروهای متعددی را در فهرست داروهای درمانکنندۀ کلیه و مجاری ادراری تجویز میکنند که مطالعۀ این فصل کمک میکند مخاطب با داروهای مناسب و رایج برای درمان بیماریهای کلیوی و اختلالات الکترولیت آشنا شود.
خواندن کتاب بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیت
کتاب حاضر برای دانشجویان پرستاری، پزشکی و پیراپزشکی و نفرولوژیستها تدوین شده است. همچنین مطالعۀ این کتاب برای افرادی که در جستوجوی اطلاعات بیشتر دربارۀ بیماریهای کلیوی و اختلالات الکترولیت هستند، مناسب است.
بخشی از کتاب بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیت
«حدود نیمی از بیماران دچار باکتریوری، فاقد نشانه هستند. علائم و نشانههای UTI تحتانی عبارتاند از: سوزش در هنگام ادرار، تکرار ادرار (دفع ادرار بیش از هر سه ساعت)، فوریت، شبادراری، بیاختیاری، خونادراری و کمردرد. در بیماران دچار UTI عارضهدار، از باکتریوری بدون علامت تا سپسیس متغیر است. در بسیاری از موارد UTI همراه با سوند، بدون علامت است. با این حال هر بیمار دارای کاتتر ادراری که ناگهان دچار علائم بروز شوک سپتیک میشود، از نظر سپسیس ادراری بررسی میشود...»
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه