کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی ناتان سی. هال + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی

کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی

معرفی کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی

کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی نوشتهٔ ناتان سی. هال و توماس گوئتز و ترجمهٔ سیاوش طالع پسند و مرتضی خزاعی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی

کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی به بررسی نقش هیجان‌ها، انگیزش و خودتنظیمی در فرآیند یادگیری و تدریس می‌پردازد. این کتاب با ارائه مبانی نظری و پژوهش‌های تجربی، به معلمان و مربیان کمک می‌کند تا محیط‌های یادگیری بهینه‌ای طراحی کنند که هیجان‌های مثبت را تقویت و هیجان‌های منفی را کاهش دهد. همچنین، کتاب به رابطه متقابل این سه سازه روانشناختی پرداخته و راهکارهای عملی برای بهبود عملکرد دانش‌آموزان و معلمان ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به معلمان، دانشجویان رشته‌های تربیتی و روانشناسی، و مربیان آموزشی که به دنبال درک عمیق‌تری از نقش هیجان و انگیزش در یادگیری هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای مدیران مدارس و برنامه‌ریزان آموزشی که قصد دارند محیط‌های یادگیری مؤثرتری ایجاد کنند، مفید خواهد بود. کتاب با زبان ساده و مثال‌های کاربردی، برای هر فردی که در حوزه آموزش فعالیت می‌کند، منبعی ارزشمند محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب هیجان، انگیزش و خودتنظیمی

"هیجان قدرت زیادی بر ما اعمال می‌کند: هیجان توجه ما را گرفته، بر افکار ما نفوذ می‌کند، همچنین به ما دیکته می‌کند که کجا و چگونه رفتار کنیم. با این حال، هیجان دارای 'شهرت بدی' در زندگی روزانه و علمی ما است. بسیاری از افراد هیجان را به صورت خسته‌کننده، بازدارنده یا منحرف کننده تجربه می‌کنند و بنابراین سعی می‌کنند از 'ذهن' خود و نه از 'قلب' خود به عنوان راهنما استفاده کنند."