معرفی و دانلود کتاب شکستن قفل های سخت pdf + خلاصه رایگان

با قدرت مغز خلاق

۵.۰(از ۲ امتیاز)
فاطمه طهماسبی پور

معرفی کتاب شکستن قفل های سخت

کتاب شکستن قفل‌ های سخت نوشته‌ فاطمه طهماسبی‌ پور با همکاری مسعود هاشمی و تحت نظارت سید سعید طباطبایی توسط نشر فکرونه منتشر شده است. این کتاب به موضوع تفکر خلاق و مهارت حل مسئله پرداخته و تلاش کرده باتکیه‌بر دانش علوم شناختی و ارائه‌ی تکنیک‌های عملی، راهکارهایی برای عبور از موانع ذهنی و یافتن راه‌حل‌های نوآورانه برای مشکلات روزمره و پیچیده ارائه دهد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که هم به مبانی علمی عملکرد مغز پرداخته و هم تمرین‌ها و مثال‌هایی کاربردی برای تقویت خلاقیت و حل مسائل در زندگی شخصی و حرفه‌ای ارائه داده است. نویسنده با زبانی ساده و ملموس، خواننده را به سفری درون ذهن و شناخت الگوهای فکری دعوت می‌کند تا بتواند با تغییر زاویه‌دید و تمرین عادت‌های ذهنی جدید، قفل‌های سخت زندگی را باز کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شکستن قفل های سخت

کتاب شکستن قفل‌های سخت (با قدرت مغز خلاق) نوشته‌ فاطمه طهماسبی‌ پور، اثری است که به بررسی مهارت حل مسئله و تقویت تفکر خلاق می‌پردازد. این کتاب با رویکردی علمی و کاربردی، ساختار مغز و نحوه‌ی عملکرد آن در مواجهه با چالش‌ها را توضیح داده و به نقش عادت‌های ذهنی، الگوهای فکری و موانع روانی در فرایند حل مسئله اشاره کرده است.فاطمه طهماسبی پور با استفاده از مثال‌های واقعی و تمرین‌های عملی، نشان داده است که خلاقیت نه یک ویژگی ذاتی، بلکه مهارتی قابل‌یادگیری و تقویت است.

ساختار کتاب حاضر شامل فصل‌هایی درباره‌ی تفاوت تفکر منطقی و خلاق، نقش شبکه‌های مغزی، اهمیت تغییر زاویه‌دید، عبور از بن‌بست‌های ذهنی و تکنیک‌هایی مانند طوفان فکری و تحلیل علل ریشه‌ای است. در هر بخش، ابزارها و تمرین‌هایی برای آزادسازی خلاقیت و بهبود تصمیم‌گیری ارائه شده است. کتاب شکستن قفل‌های سخت با هدف ایجاد جرئت برای اندیشیدن متفاوت و ساختن آینده‌ای خلاق‌تر، راهکارهایی برای زندگی شخصی و حرفه‌ای پیشنهاد کرده است.

خلاصه کتاب شکستن قفل های سخت

کتاب شکستن قفل‌های سخت با تمرکز بر مهارت حل مسئله و تقویت خلاقیت، ابتدا به این موضوع می‌پردازد که چرا بسیاری از افراد هنگام مواجهه با مشکلات، احساس گیرافتادن می‌کنند و راهکارهای آشنا دیگر پاسخ‌گو نیستند. نویسنده باتکیه‌بر علوم شناختی، توضیح داده است که مغز انسان چگونه با چالش‌ها روبه‌رو می‌شود و چه عواملی باعث تکرار خطاها یا تقویت خلاقیت می‌شوند. در بخش‌های ابتدایی، تفاوت تفکر منطقی و خلاق بررسی شده و نشان داده می‌شود که ترکیب این دو نوع تفکر، کلید حل مسائل پیچیده است.

در ادامه، کتاب به نقش شبکه‌های مغزی مانند قشر پیش‌پیشانی و شبکه‌‌ی حالت پیش‌فرض در فرایند ایده‌پردازی و حل مسئله اشاره کرده و راهکارهایی برای تقویت این مسیرها ارائه داده است. تمرین‌هایی مانند تغییر زاویه‌دید، خیال‌پردازی، قرارگرفتن در معرض تجربیات جدید و بازی‌های ذهنی به‌عنوان ابزارهایی برای افزایش خلاقیت معرفی شده‌اند؛ همچنین نویسنده به موانع ذهنی مانند ترس از شکست، تفکر قالبی و عدم اعتمادبه‌نفس پرداخته و تمرین‌هایی برای عبور از این موانع پیشنهاد کرده است.

در بخش‌های بعدی، تکنیک‌هایی مانند طوفان فکری، نقشه‌ی ذهنی و تحلیل علل ریشه‌ای به‌عنوان ابزارهای عملی برای حل خلاقانه‌ی مسائل آموزش داده شده‌اند. کتاب با مثال‌های کاربردی از زندگی روزمره و محیط کار، نشان داده است که خلاقیت مهارتی قابل‌پرورش است و هر فردی می‌تواند با تمرین و تغییر عادت‌های ذهنی، راه‌حل‌های نوآورانه برای مشکلات خود پیدا کند.

چرا باید کتاب شکستن قفل های سخت را بخوانیم؟

کتاب شکستن قفل‌های سخت با ارائه‌ی ترکیبی از دانش علوم شناختی و تمرین‌های عملی، فرصتی برای شناخت بهتر عملکرد مغز و تقویت مهارت حل مسئله فراهم کرده است. این کتاب با مثال‌های ملموس و تکنیک‌های قابل‌اجرا، به خواننده کمک می‌کند تا موانع ذهنی خود را شناسایی کند و با تغییر زاویه‌دید، راه‌حل‌های خلاقانه‌تری برای چالش‌های روزمره و حرفه‌ای بیابد. از ویژگی‌های شاخص این اثر می‌توان به توضیح علمی فرایند خلاقیت، آموزش ابزارهای متنوع برای ایده‌پردازی، و تمرکز بر پرورش عادت‌های ذهنی جدید اشاره کرد. مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند به افزایش انعطاف‌پذیری ذهنی، بهبود تصمیم‌گیری و کاهش استرس در مواجهه با مشکلات کمک کند.

خواندن کتاب شکستن قفل‌های سخت به کسانی پیشنهاد می‌شود که با چالش‌های ذهنی و بن‌بست‌های فکری روبه‌رو شده‌اند، به‌دنبال تقویت مهارت حل مسئله و خلاقیت در زندگی شخصی یا حرفه‌ای خود هستند یا به شناخت عملکرد مغز و بهبود تصمیم‌گیری‌ علاقه دارند؛ همچنین برای دانشجویان، مدیران، معلمان، کارآفرینان و هر فردی که می‌خواهد عادت‌های ذهنی خود را تغییر دهد و راه‌حل‌های نوآورانه‌تری برای مشکلات پیدا کند، مناسب است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شکستن قفل های سخت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شکستن قفل های سخت
تعداد صفحه‌ها:۱۶۵ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه تفکر خلاق

۱۴۰۴/۰۹/۱۸

فاطمه جون عالیه ؛ من از طریق کامنتت که گفتی کتابت منتشر شده ا‌ومدم کلی خوشحالم برات 💕

۱۴۰۴/۰۹/۱۸

عالیه. پیشنهاد میکنم. مهارت حل مسئله رو به خوبی اموزش داده