دانلود و خرید کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو الیزابت پنتلی ترجمه ویدا لطفی
تصویر جلد کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو

کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو

معرفی کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو

کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو نوشته‌ٔ الیزابت پنتلی روان‌شناس کودکان است. این کتاب با ترجمهٔ ویدا لطفی در انتشارات صابرین منتشر شده است.

درباره کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو

کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو به این مسئله می‌پردازد که چگونه غرزدن، فریادکشیدن و التماس کردن کودکان را متوقف کنیم و کاری کنیم که کودک با ما همکاری کند.

این کتاب دربارهٔ زندگی روزمره با کودک است و به شما کمک می‌کند با روشی مؤثر با کودکتان سخن بگویید و با او ارتباط برقرار کنید. از این طریق او آنچه را شما می‌گویید می‌فهمد و انتظارات شما را درک می‌کند. شما نیز یاد می‌گیرید که نظم را برقرار کنید و برای بی‌ادبی‌ها و گستاخی‌های او پیامد در نظر بگیرید، البته در محیطی دوستانه و امن.

ایجاد فضای همکاری در خانه برای همهٔ خانواده اهمیت دارد. نظم‌دادن به کودکتان بازتابی از شیوهٔ تربیتی است که شما با آن تربیت شده‌اید. الیزابت پنتلی به والدین می‌آموزد چگونه خود را کنترل کنند و عصبانی نشوند و در مواقعی که لازم است، از این شرایط به‌خوبی عبور کنند. وقتی تکنیک‌های این کتاب را تمرین کنید، خواهید دید که موقعیت‌هایی که در آن‌ها عصبانی می‌شوید، کمتر و کمتر خواهد شد.

با مراقبت از خود و احترام به نیازهایتان، بهتر می‌توانید از کودکتان هم مراقبت کنید. نویسنده نکات بسیار خوبی در این باره در فصل ۸ آورده است. با به‌کاربستن آن‌ها، شما قادر خواهید بود از پدر یا مادر بودن خود بیشتر لذت ببرید.

خواندن کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدینی که نگران تربیت فرزندانشان هستند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو

«چرا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما به کلاس‌های تربیتی نمی‌روند؟ چرا هیچ‌وقت کتابی در زمینه پرورش کودکان و شیوه پدر و مادر بودن نمی‌خوانند؟ آن‌ها هیچ‌وقت دورهم جمع نمی‌شوند و در این مورد با هم بحث نمی‌کنند، دلیل این امر آن است که اصطلاح شیوه پرورش کودک درگذشته وجود نداشت. پرورش کودکان کاری بود که همه انجام می‌دادند. افراد در خانواده‌های بزرگ رشد می‌کردند و با خویشاوندانشان زندگی می‌کردند.

نحوه تعامل با فرزندان کوچک خانواده امری بسیار عادی بود که هر روز اتفاق می‌افتاد. اخیرا با مردی صحبت کردم که در اواخر ۶۰ سالگی پدربزرگ ۷ نوه بود. از من پرسید شغل شما چیست؟ پاسخ دادم: «شیوه‌های تربیت کودکان را آموزش می‌دهم.» با تعجب گفت: «هان! بچه‌ها! شما فقط بچه بزرگ می‌کنید» ! ما بحث را درباره تفاوت‌های پرورش کودکان در ۵۰ سال پیش و زمان حال ادامه دادیم و او در نهایت پذیرفت که نمی‌تواند در دنیای امروز نوه‌هایش را به‌خوبی تربیت کند.

زندگی ما تغییر کرده است. جامعه نیز تغییر کرده است. در قدیم (این اصطلاحی است که دخترم به کار می‌برد) جامعه از خانواده بیشتر حمایت می‌کرد و خانواده را بیشتر تأیید می‌نمود. خطوط اقتدار هم مشخص بودند. بچه‌ها به معلم‌ها و والدین خود احترام می‌گذاشتند و به حرف‌هایشان گوش می‌دادند. همه به جز «افراد خلافکار» به پلیس و دیگر افراد بانفوذ و مورداعتماد، احترام می‌گذاشتند. خانواده‌ها رابطه نزدیک‌تری داشتند. طلاق به‌ندرت اتفاق می‌افتاد، بیشتر مادرها در خانه و پدران نان‌آور خانه بودند. تلویزیون سریال‌ها و برنامه‌های ساده و خانوادگی پخش می‌کرد. هرچند که ما می‌دانستیم خانواده‌های این سریال‌ها از واقعیت موجود در کشور دور هستند، اگرچه می‌دانستیم بعضی پدران با بچه‌ها بدرفتاری می‌کنند ـ اگرچه مشکلات آن زمان به جدیت مشکلات بچه‌های امروز نبود ـ مشکلات انضباطی ۵۰ ساله‌ها و ۶۰ ساله‌های حالا در آن زمان، محدود به دیر انجام دادن تکالیف، آدامس جویدن، صحبت در کلاس درس و خارج شدن از صف بود. تعداد کمی از بچه‌های طبقه متوسط مواد مخدر مصرف می‌کردند. بچه‌های آن زمان بین تماشای فیلم، بازی کامپیوتری و بازی خارج از خانه، آخری را برمی‌گزیدند. امروزه ما کجا هستیم؟

تصور ما از خانواده تغییر کرده است. در ایالات متحده تنها نیمی از بچه‌ها تا پایان تحصیلات با پدر و مادر خود زندگی می‌کنند. در اغلب خانواده‌ها، هم پدر و هم مادر خارج از خانه کار می‌کنند و وقت و انرژی خود را برای کارهای زیادی غیر از تربیت بچه‌ها می‌گذارند. بچه‌ها بیشتر از زمان ما قدرت والدین و معلم‌هایشان را می‌آزمایند.»

محدثه
۱۳۹۸/۰۷/۱۶

عالی عالی عالی

کاربر ۱۴۵۲۶۸۱
۱۳۹۹/۰۱/۰۸

از اون کتابهاست که وقتی میخوانی متوجه گذر زمان نمی شی عالی براش کمه بیست

rana.shahrad
۱۳۹۷/۰۷/۰۱

من این کتاب رو خریدم و از طریق یه کانال تلگرام بصورت گروهی داریم مطالعه میکنیم. کتاب خیلی خوبی هست. @goroheketabkhanimadaran

راحیل
۱۳۹۹/۰۹/۱۶

لطفا کتاب شادترین کودک محله رو برای دانلود ترجیحا صوتی در طاقچه بزارید

مهدیه
۱۴۰۰/۱۰/۲۵

خیلی خوب بود. من کتابای زیادی درباره کودک خونده بودم . این یکی از بهترین هاش بود

فاطمه
۱۳۹۸/۰۹/۰۵

واقعا عالی بود

maryam
۱۴۰۱/۰۹/۱۴

نویسنده اکثر راه های کاربردی برای حرف شنو کردن کودکان رو نوشته بودند و واقعا خیلی کمک کننده هستند اگر از صحبت های بیهوده و مشاجره با کودکانتون خسته شدید خوندن و به کاربردن روش های این کتاب کمکتون میکنه

- بیشتر
فهیمه
۱۳۹۹/۰۲/۱۹

واقعا عالی بود چند تا از مشگلی که با پسر ۳ ساله ام داشتم حل شد

کاربر ۱۶۲۹۶۲۶
۱۳۹۹/۰۲/۰۳

عالی ... واقعا کاربردی..

s khalili
۱۳۹۸/۰۵/۱۳

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری....کتابیه که واقعا از وقتی برای خوندنش گذاشتم خوشحالم.چون راهکار میده به آدم نه فقط یه سری تئوری بیخود. راهکارهای عالی با مثال.

کتک زدن یک درس به کودک می‌دهد. آن درس این است: وقتی نمی‌دانی چه کنی! بزن! یا وقتی از بقیه بزرگ‌تری می‌توانی کوچک‌ترها را بزنی. وقتی واقعا عصبانی هستی، می‌توانی با کتک زدن خودت را تخلیه کنی. این یک امر معمول است که کودکی که همیشه کتک خورده، تمایل زیادی به خشونت داشته باشد و کودکان دیگر را بیشتر کتک بزند. کتک زدن تنها حس ترس ایجاد می‌کند، چون درنهایت بچه‌ها یاد می‌گیرند چگونه زندگی کنند. بچه‌هایی که مرتب کتک خورده‌اند اغلب احساس تنفر دارند، عصبی هستند و اعتمادبه‌نفس پایینی دارند.
محدثه
«اگر فکر می‌کنید سخت است که اکنون فرصتی را برای گوش دادن به حرف‌های فرزندانتان اختصاص دهید، به شما می‌گویم قطعا زمانی فرا می‌رسد که حسرت می‌خورید که کودکانتان دیگر با شما حرف نمی‌زنند. پس حالا هر طور شده زمانی برای صحبت با فرزندانتان در نظر بگیرید.»
محدثه
ول: قبل از اینکه بگویید بله یا خیر، خوب فکر کنید. دوم: زمانی که گفتید نه، بر سر حرف خودتان بایستید و حتی اگر نظرتان عوض شد، حرفتان را تغییر ندهید! بچه‌ها خیلی زود می‌فهمند که قادر هستند نظر پدر یا مادرشان را تغییر دهند یا خیر. اگر آن‌ها بدانند که می‌توانند نظر شما را تغییر دهند، هیچ وقت آرامش نخواهید داشت!
محدثه
. اگر بر دانایی و دانش خود بیفزایید، می‌توانید میزان رضایت خود را هم افزایش دهید و هدیه‌ای به فرزندانتان خواهید داد که برای تمام زندگی‌شان مناسب خواهد بود.
rana.shahrad
بچه‌ها نیاز دارند که در مورد قوانین و محدودیت‌هایی که برایشان اِعمال می‌شود، توضیح بشنوند تا بدانند که شما انسان مستبدی نیستید امّا آن‌ها برای همه چیز نیاز به توضیح و دلیل ندارند. چه زمانی لازم نیست توضیح بدهید؟ اول: زمانی که کودک دلیل امری را می‌داند و فقط برای فرار از موضوع سؤال می‌کند. دوم: دلیل، پیچیده‌تر از آن است که کودک آن را بفهمد. سوم: ارائه دلیل موجب ایجاد نزاعِ بیهوده و بی‌انتها بشود. اگر گفتن جمله «چون من می‌گویم» برایتان سخت است. جملات زیر را امتحان کنید. کودک: چرا؟ والد: چون من پدر (یا مادر) تو هستم و من باید تصمیم بگیرم. کودک: چرا؟ والد: چون من بزرگ‌تر هستم و تجربه بیشتری دارم. کودک: چرا؟ والد: دلایل زیادی دارد که الآن نمی‌خواهم در موردش صحبت کنم.
محدثه
آیا شما جزء والدین «۱۰ تایی» هستید؟ آیا کودک شما صبر می‌کند تا شما ده مرتبه خواسته‌تان را تکرار کنید و در دفعه دهم صدای شما بلند شود، صورتتان قرمز گردد و رگ‌هایتان از گردن بیرون بزند تا به حرفتان گوش کند؟ آیا این به دلیل آن نیست که حرف شما با عملتان یکسان نیست؟ آیا «همین حالا بیا اینجا!» واقعا به معنی این نیست که «این خواسته ده دقیقه بعد هم می‌تواند اجابت شود؟
محدثه
قدم اول: فکر. قبل از حرف زدن فکر کنید و فقط همان چیزی را بگویید که می‌خواهید انجام شود. قدم دوم: هشدار. فقط یک بار هشدار دهید. قدم سوم: عمل. به صورت عملی به کودکتان کمک کنید آنچه را شما می‌خواهید، انجام دهد.
محدثه
جایزه باعث می‌شود بچه‌ها انگیزه درونی برای انجام کار نداشته باشند. این احساس باعث می‌شود ما از انجام کارهایی که پاداش فوری ندارند سرباز بزنیم. رشوه و جایزه باعث می‌شود تمرکز کودک بیشتر بر خود جایزه باشد تا فعالیتی که به خاطر جایزه انجام می‌دهد. این امر باعث می‌شود کودک احساس خوشایند تکمیل یک کار به خاطر انجام خودِ کار را از دست بدهد.
محدثه
مادر و پدر بودن سخت‌ترین شغل روی زمین است.
Somayeh
سعی کنید جملاتی که به کار می‌برید مثبت باشند. آنچه را می‌خواهید ببینید مورد تأکید قرار دهید نه آنچه که نمی‌خواهید ببینید
فاطمه

حجم

۳۷۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۹۵ صفحه

حجم

۳۷۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۹۵ صفحه

قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
تومان