کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
«کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی» نوشتهی لیزا مککرت(-۱۹۶۴) است. این کتاب در خصوص تربیت کودکان نوپای شاد تعالیمی را ارائه میدهد.
بسیاری از روانشناسان، دوران نوپایی کودک را شبیه دوران نوجوانی میدانند. سالهای نوپایی، گذر از دوران نوزادی به کودکی است؛ درست همانند دوران نوجوانی که گذر از دوران کودکی به بزرگسالی میباشد. گذر از هر دوی این مراحل، بیاندازه مشکل است. در این دورانها، کودکان تضاد را تجربه میکنند. از یک سو؛ تمایل به اینکه مستقل شوند، در وجودشان رشد میکند و در عین حال احساس وابستگی به والدین در درونشان همچنان پابرجاست.
«عشق به فرزند» موضوعی است که نویسنده در این کتاب به آن پرداخته است. نویسنده کتاب معتقد است که با وجود بروز بسیاری رفتارهای ناخوشایند از سوی کودک، جهت ایجاد شادی و خرسندی در او، لازم است که بدون هیچ قید و شرطی و به طور کامل فرزندتان را دوست بدارید. در بسیاری از موارد عشقورزی به کودک سبب میشود که دلیل بسیاری از رفتارهای او را دریابید. سالهای نوپایی؛ مرحله دوم در مسیر رشد و شکوفایی کودک محسوب میشود.
همانطور که ماریا مونتسوری در کتاب ذهن جاذب مینویسد: «دانشی که کودک جذب میکند، به طور مستقیم بر روی زندگی ذهنی و روانی او اثر میگذارد. تأثیراتی که کودک از اطراف خود میگیرد، تنها به ذهن او وارد نمیشود، بلکه ذهن او را میسازد و شکل میدهد. افکار و برداشتهایی که کودک در حال حاضر جذب میکند بسیار مهم و اساسی هستند. در حقیقت این نگرشها، شخصیت کودک را در همان دوران و زمان بزرگسالی او میسازد.»
انضباط بدون گریه
کلیدهای برخورد با مشکلات خواب کودکانسوزان ای. گاتلیب
کلیدهای کشف و پرورش؛ هشت هوش در کودکانکیتی کوک
کلیدهای رفتار با کودک دوسالهمگ زویبک
کلیدهای رفتار با کودک یکسالهمگ زویبک
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
مراقبت از بدن دختران در دوره بلوغکارا ناترسون
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
مسائل ما بیشتر به خاطر ناآگاهی هست. صدتا نکته پرکاربرد رو برای داشتن فرزند شاد و متعادل گفته. به همه والدین خصوصا مادرهای مهربون توصیه می کنم.
من تهیه کردم کتاب خوبیه پیشنهاد میکنمو
کتاب بسیار خوبیه