دانلود و خرید کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله مگ زویبک ترجمه زه‍را ج‍ع‍ف‍ری‌
تصویر جلد کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله

کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله

معرفی کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله

در کلیدهای رفتار با کودک یک ساله، نوشته مگ زوبیک شما نکات مختلفی درمورد تغییرهایی که در طول سال‌های اول زندگی کودک خواهید آموخت. همانطور که می‌دانید رشد کودک، آمیخته از پیچیدگی‌ها، افت و خیزها و دغدغه‌های فراوان است. مواجهه‌ی درست با هر مرحله از رشد کودک، نیازمند آگاهی و مطالعه است.

درباره کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله

این کتاب درمورد چگونگی تغییرات بدن کودک و رشد او در یک سالگی و نحوه تغییر کودک بر اثر اندیشیدن او، چگونگی عملکرد کودک نسبت به والدینش و راه‌های استفاده از حواس پنج‌گانه و مهارت‌های فیزیکی برای یادگیری بهتر را توضیح می‌دهد. همچنین در این کتاب با نکاتی درباره نیازهای رشد و نمو کودک یک ساله در فعالیت های زندگی روزانه که بخش عمده وقت شما با یکدیگر را پر می کند شامل تغذیه، خواب، آموزش کنترل ادرار، اجابت مزاج و استفاده از توالت و نظم پذیری را خواهد آموخت. هر کدام از این نکات را می‌توان به‌صورت جداگانه مطالعه کرد اما در صورت مطالعه تمامی نکات، توانایی بیشتری برای درک احساسات و رفتار کودکتان پیدا خواهید کرد.

اگر از پیشرفت کلی آنچه در این یک سال در انتظار شماست، درک کاملی داشته باشید، قطعا مشاهده رشد فرزندتان برایتان لذت‌بخش خواهد بود.

این کتاب شامل سه بخش است:

چگونگی تغییرات در کودک یک‌ساله، چگونگی رفتار کردن کودک و نمونه رفتارهای درست و نادرست کودک.

کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک ساله نوشته‌ی مگ زویبک در ایران توسط زهرا جعفری ترجمه شده است و به چاپ رسیده است.

مگ زوبیک نویسنده کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک ساله متخصص مراقبت از کودکان و دانشیار کلینیکی در دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو آمریکا است و سعی کرده در این کتاب به شرح چگونگی رشد و تغییراتی که کودک یک ساله‌تان پیدا میکند، بپردازد. برخورد با کودک یکساله که دوران نوزادی را پشت سر گذاشته ولی هنوز هم از بسیاری جهات به نوزاد شبیه است ، چالشی بزرگ به‌شمار می‌رود و مطالعه کتاب حاضر تا حدود زیادی می‌تواند شما را در شناخت رفتارهای قابل پیش‌بینی و گاهی دشوار و پرمسئولیت در این مرحله از رشد کودکان آگاه کند. در این کتاب، یک کودک یک ساله طبیعی، مراحل رشد، تفاوت های شخصیت و خلق و خوی او و رفتار‌های درست و نادرست رایج و مورد انتظار از او توصیف شده است.

در بخش اول کتاب چگونگی رشد و تغییرات کودک، راجع به نحوه‌ی تفکر کودک یک ساله، آموختن برقراری ارتباط، حرکت و لمس محیط اطراف، مسائل مربوط به تغذیه، خواب، آمادگی برای استفاده از توالت و تربیت کودک چیزهایی می‌آموزیم.

بخش دوم کتاب چگونگی خلق و خوی کودک نام دارد که در آن تفاوت‌های شخصیتی و رفتاری ذاتی کودکان مورد بررسی قرار می‌گیرد. تمام یک ساله‌ها دوره یکسانی از رشد و نمو را طی می‌کنند اما این دوره برای هر کودک مشخصات منحصر به‌فردی دارد. در صورت آگاهی داشتن از خلق و خوی کودک و تفاوت‌های او نسبت به سایر کودکان و احتمالا نسبت به والدینش، می‌توانیم از خصوصیات و کیفیت‌های ذاتی شخصیتی او برای برخورد ساده‌تر و راحت‌تر استفاده کنیم. سبک خلق و خوی ذاتی کودک مشخصه‌هایی دارد که در این سن تا حدی قابل تشخیص است و در طول عمر معمولا تا حد زیادی ثابت می‌ماند. یعضی از این خصوصیات عبارت‌اند از: سطح فعالیت، رعایت نظم و ترتیب، واکنش به موقعیت‌های جدید، سازگاری با محیط، شدت واکنش، خصوصیت خلقی، دامنه پشتکار و توجه، عدم تمرکز، میزان حساسیت به تغییر. این خصوصیات و تحلیل‌های مرتبط با آن‌ها حاصل یک تحقیق علمی معتبر سی ساله در دانشگاه نیویورک بر روی جمعی از کودکان است.

چرا باید کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک ساله را مطالعه کنیم؟

این کتاب به ما کمک می‌کند کودک یک ساله خودمان را بشناسیم و در رفع نیازهای او آگاهانه‌تر عمل کنیم.

خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

خواندن این کتاب برای مادرانی که کودک یک ساله دارند یا کودک آن‌ها در چند ماه آینده یک ساله خواهد شد بسیار مفید و دارای اطلاعات ضروری است.

بخش‌هایی از کتاب کلیدهای رفتار با کودک یک ساله

· «کودک یک ساله شما در طول این سال توانایی اندیشیدن و فکرکردن خود را گسترش می‌دهد. اما برای شما درک آنچه در ضمیر او می‌گذرد، همیشه آسان نخواهد بود. روش فکر کردن کودک یک ساله در مقایسه با بزرگ‌ترها متفاوت است. اغلب والدین نسبت به آنچه کودک یک ساله‌شان درک می‌کند و انتظاراتی که از او می‌رود، هرگز اطمینان کامل ندارند. شما هرچه درک و آگاهی بیشتری از نحوه تفکر کودکتان پیدا کنید، بهتر می‌توانید حمایت و تحرک لازم را برای رشد و پیشرفت هوشی و ذهنی کودتان فراهم آورید، بدون اینکه فشاری بیش ازحد توانایی های کودک، بر او وارد کنید.»

· برای پیشگیری از برخوردهای شدید، دادن حق انتخاب بین دو مورد واقعی، به کودک، یکی از راهبردهای مهم تلقی می‌شود. به‌جای پرسش «شیر میل داری» بپرسید، «شیر را در فنجان قرمز می‌خواهی یا آبی؟»، به‌جای پرسیدن «دلت می‌خواهد برای خرید بیایی؟» بپرسید «دلت می‌خواهد حالا برای خرید برویم یا بعد از شنیدن یک داستان؟» از او نخواهید انتخاب بی‌دلیل انجام دهد: «دلت می‌خواهد همین الآن بخوابی یا بعدآ؟» پرسیدن چنین مطلبی از یک کودک بسیار خسته و بدخلق عادلانه نیست. پیشنهاد و انتخاب، یک روش اجتناب از بعضی واکنش‌های منفی است، که همیشه مفید واقع نمی‌شود.

کلیدهای رفتار با کودک دوساله
مگ زویبک
کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یک سالگی
تکلا. اس. نی
‌‫آموزش دستشویی رفتن به کودکان
مگ زویبک
مغز کودک من، از بارداری تا یک سالگی
فاطمه کشوری
کلیدهای رفتار با کودک سه ساله
سوزان ای. گاتلیب
شادترین بچه محله (شادترین کودک محله)
هاروی کارپ
راهنمای کامل تربیت کودک
الیزابت پنتلی
قواعد تربیت کودک نوپا
آبری هارگیس
فرزند دوم، پیامدها و راه حل ها
مگ زویبک
چگونه به کودک خود نه بگوییم
زه‍را ج‍ع‍ف‍ری‌
کلیدهای پرورش فرزند شاد‬‌‫
لیزا مکورت
بازی با نوزاد
جکی سیلبرگ
آنچه مادر باید در مورد ۱۲ ماه اول زندگی کودکش بداند
پنی پرستون
بازی برای کودک نوپا
آتمن مک‌کی
آمادگی برای زایمان و مراقبت از نوزاد
ویلیام سی‌یرز
کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان
گلن استنهاوس
مهارت‌های اولیه‌ی نوزاد
میریام استوپارد
کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها
استیو بیدولف
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
لیزا مکورت
اصول کارکرد مغز در کودکان
جان مدینا
حسین(ع) همه جا با ماست
۱۳۹۸/۰۹/۰۷

کتاب خوبی بود. خواندن قسمت گاز گرفتن کودک هم برام خیلی مفید بود.با خوندنش دید بازتری به پسر یکساله ام پیدا کردم.

مامان قشنگ
۱۳۹۸/۰۵/۲۷

به نظرم کتاب خوبی بود. بخصوص بخش خلقیات بچه ها..اینکه خلق و خوی هر بچه متفاوته. من دوسش داشتم و ازش نت برداشتم

tahere.hp
۱۳۹۹/۰۴/۲۳

سلام‌..چرا برای کتابها در متن کتاب صفحات فهرست رو‌نمیزارید..؟.واقعا موقع خوندن اذیتم میکنه اینکه یک دید کلی به کتاب نداشته باشم

fateme.sadat
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

واقعا کتاب خوبی بود و به من در شناخت شخصیت دختر یکساله ام و فهمیدن دلیل رفتارهاش کمک کرد و دید خوبی برای سال پیش روم داد، یک نکته مثبت دیگه اش این که بر عکس خیلی از مشاورها و

- بیشتر
کتابخوار
۱۳۹۹/۰۳/۳۱

واقعا کتاب کاربردی و عالی ای بود. همه نگرانی‌هایی که در مورد فرزندم داشتم برطرف شد و فهمیدم کارهایی که میکنه طبیعیه و فقط باید در برابرش صبر داشته باشم. به همه پدر و مادران جوان توصیه میکنم. حتما هم

- بیشتر
sanaz kheirandish
۱۳۹۹/۰۱/۲۰

کتاب در شناخت فرزند یکساله ام بسیار به من کمک کرد.نکات آموزنده بسیار خوبی دارد.به عنوان یک مادر بی تجربه خیلی چیز ها یاد گرفتم.ترجمه بسیار روان و خوب بود.

شادی
۱۳۹۸/۰۵/۰۹

کتاب خوبیه ولی مشخصه بعضی جاها ترجمه مشکل داره.

محدثه
۱۳۹۷/۱۱/۰۱

عالیییییی بود

فاطمه
۱۴۰۱/۱۲/۱۵

برای من که یه پسر چهارده ماهه دارم خیلی مناسب بود و کلی اطلاعات مربوط به این سن در اختیارم قرار داد البته اکثر مطالب مختصر و مفید گفته شدن و اگر کسی توی هر زمینه ای نیاز به اطلاعات جدی

- بیشتر
H.Rahimi
۱۴۰۰/۱۱/۰۵

کتاب فوق العاده خوبی هست با خواندن این کتاب رفتارهای پسرم را بهتر درک میکنم واقعا از خواندنش لذت بردم و کلی چیزهای جدید یاد گرفتم

زمانی که کودک دچار قشقرق شدید می‌شود راه درستی برای توقف آن وجود ندارد، اما یک راه اشتباه وجود دارد و آن تسلیم شدن است. در مقابل کج‌خُلقی فرزندتان تسلیم نشوید.
محدثه
وقتی یک‌ساله شما کلمه «نه!» را بر زبان می‌راند، ببینید آیا واقعآ در مقابل چیزی که حق مقاومت دارد، ایستادگی می‌کند؟ اگر از خوردن پوره‌اش یا پوشیدن جوراب‌های صورتیش، یا بوسیدن عمه اِولین خودداری می‌کند، به تمایل به «نه!» احترام بگذارید. اما اگر از نشستن روی صندلی مخصوص بچه در اتومبیل، تعویض پوشک یا بر زمین گذاشتن قیچی‌ای که در کشوی میز تحریر پیدا کرده است، مقاومت کند، شما باید در مقابل او محکم و ثابت‌قدم باشید. در چنین حالاتی، حفظ آرامش بدون توجه به نوع موضوع، مفید و مؤثر خواهد بود.
r.heidari
منحرف کردن فکر و حواس کودک از رفتار نادرست، یکی از روش‌های بسیار مؤثر اصلاح و تعدیل محیط اطراف است.
s khalili
برای پیشگیری از برخوردهای شدید، دادنِ حق انتخاب بین دو مورد واقعی، به کودک، یکی از راهبردهای مهم تلقی می‌شود. به‌جای پرسشِ «شیر میل داری» بپرسید، «شیر را در فنجان قرمز می‌خواهی یا آبی؟»، به‌جای پرسیدنِ «دلت می‌خواهد برای خرید بیایی؟» بپرسید «دلت می‌خواهد حالا برای خرید برویم یا بعد از شنیدن یک داستان؟» از او نخواهید انتخاب بی‌دلیل انجام دهد: «دلت می‌خواهد همین الآن بخوابی یا بعدآ؟» پرسیدن چنین مطلبی از یک کودک بسیار خسته و بدخُلق عادلانه نیست. پیشنهاد و انتخاب، یک روش اجتناب از بعضی واکنش‌های منفی است، که همیشه مفید واقع نمی‌شود.
r.heidari
از آلودگی پوشک کودکتان شکایت نکنید و ابرو درهم نکشید. چون کودک فکر می‌کند شما او را تأیید نمی‌کنید و دلیل این عدم تأیید را درک نمی‌کند. درهرصورت شما می‌توانید هنگامی که کودک نیاز خود را به تعویض پوشک اعلام می‌کند او را تحسین کنید، چون با این نوع توجه کردن، به او پاداش داده‌اید.
حسین(ع) همه جا با ماست
چنانچه او «نههای زیادی بشنود یا دریابد از لمس کردن هر آنچه میل دارد، منع شده است، ممکن است این احساس در او به‌وجود آید که تلاش کنجکاوانه او مطبوع طبع و مورد پذیرش شما نیست. اگر با دراختیار قرار دادن اشیای ایمن ولی تحریک‌کننده، او را به فعالیت‌های مختلف تشویق و تهییج کنید، نه تنها علاقه او را برای یادگیری تحریک کرده‌اید بلکه به‌عنوان یک پاداش اضافی، درخواهید یافت زمان بازی او افزایش یافته است و شما چند دقیقه وقت اضافی برای خود خواهید داشت!
حسین(ع) همه جا با ماست
والدین می‌توانند با در اختیار قرار دادن غذاهای مقوی در وعده‌های کوچک غذایی و میان‌وعده‌هایی مجموعآ پنج الی شش‌بار در روز، یک کودک مستقل را به فرد خوش‌خوراکی تبدیل کنند.
s khalili
اگر کودک از تیررس نگاهتان خارج شده و صدای او را نمی‌شنوید، احتمالا او در معرض خطر است!
m.ghasemi
برخلاف دانشمند، که می‌تواند از تجربه دیگران بیاموزد، کودک یک‌ساله در هنگام آموختن به تجربیات شخصی خود نیاز دارد
r.heidari
فرزند یک‌ساله‌تان گاه‌گاهی از کارهایی که قادر به انجام آن‌هاست چنان احساس مباهات و غرور می‌کند که گویی شما اصلا در کنار او حضور ندارید ولی در زمان‌هایی که از کوشش‌هایش برای استقلال خسته و ناامید می‌شود، مانند سابق به دامان شما می‌آویزد.
مهرصاد
این سفر اکتشافی، سفر آسانی نخواهد بود. کودک یک‌ساله، بین تمایل به ترک و یا ماندن در کنارتان، مرتبآ در شک و تردید و دودلی خواهد بود. شما هر روز این نبرد درونی را درحالی‌که او با شور و علاقه برای کسب استقلال مبارزه می‌کند، شاهد خواهید بود. به کودک خود، هنگامی که در اتاق مشغول بازی هست، بنگرید. ممکن است در ضمن بازی، حضور شما را نادیده بگیرد و ظاهرآ مستقل به‌نظر بیاید، اما به‌محض اینکه اتاق را ترک کنید، احتمالا بازی را متوقف کرده و به دنبال شما راه می‌افتد و یا برای برگشتتان داد و فریاد راه می‌اندازد. او همواره به وجود شما در کنارش نیاز دارد، تأمین این نیاز، امنیت روانی او را تضمین می‌کند.
سادات
در غذا دادن و غذا خوردن عجله به‌خرج ندهید ولی به کودک اجازه ندهید وقت غذا را با زمان بازی اشتباه بگیرد. اگر کودک غذا یا ظرف غذایش را پرت کرد، آن‌ها را برندارید. این عمل او را به منزله پایان غذاخوردنش تلقی کنید و به‌آرامی او را از محل صرف غذا دور کنید، حتی اگر هنوز غذایش به پایان نرسیده باشد. کودک با مشاهده مکرر چنین واکنشی از طرف شما متوجه خواهد شد رفتار او را تأیید نمی‌کنید و بعد از آن تا موقعی که غذا خوردنش به پایان نرسیده است ظرف غذا را پرت نخواهد کرد!
s khalili
او دهانش را به‌عنوان یک اندام حسی به‌کار می‌برد، بنابراین بیشتر اسباب‌بازی‌ها و سایر اجسامی را که در اختیار دارد، در ضمن بازی، مزمزه کرده یا می‌جود. والدین کودک یک‌ساله از اینکه کودکشان «همه چیز را به دهان می‌برد»، ناراحت می‌شوند، اما این کار عملی است که هر کودک عادی باید انجام بدهد
اناربانو
اگر میل دارید ذهن او را فعال و در ضمن سرگرم کنید، کودک خود را روی کف آشپزخانه بنشانید و چند قاشق چوبی، چند بشقاب نشکن و یک کاسه پلاستیکی پر از اسباب‌بازی‌های خودش را در اختیار او قرار دهید. در چنین حالتی، او با خوشحالی با این همه وسیله بازی خواهد کرد و راه‌های بسیار زیادی برای مرتب کردن و جابه‌جایی دوباره آن‌ها کشف خواهد کرد.
کاربر ۳۳۹۷۵۵۸
صداهای پس زمینه مثل صدای رادیو و تلویزیون را در حداقل نگه دارید. شاید شما بتوانید صداهای مزاحم را هنگام صحبت کردن و یا شنیدن موسیقی، از ذهن خود حذف کنید و به فردی که با شما صحبت می‌کند گوش فرا دهید، اما بسیاری از بچه‌های کوچک قادر به این کار نیستند.
Mostafa ghasemi
پا می‌زنند، وول خورند و پدر یا مادر را به‌ستوه می‌آورند، اما به‌هرحال، باز هم اجازه می‌دهند کارتان را
Nasrin Aliadeh
به‌عنوان پدر یا مادر ممکن است هرگز مطمئن نشوید کودکتان از شما چیزی آموخته است، مگر موقعی‌که مشاهده کنید نوه‌های شما را آموزش می‌دهد!
s khalili
اگر کودکان زمان خواب مشخصی داشته باشند بهتر می‌خوابند. سعی کنید زمانی را برای خواب انتخاب کنید که هم برای شما و هم برای کودکتان مناسب باشد.
زهرا سادات
اگر به‌نظر می‌رسد کودکتان همیشه اشیاء را از دیگران می‌قاپد، شاید به‌حضور شما در کنار خود احتیاج داشته باشد. اگر شروع به رفتن به‌سوی کودک دیگری نماید، با اسباب‌بازی دیگری ذهن او را منحرف کرده یا سعی کنید هر دو کودک را به بازی با خودتان سرگرم نمایید. کمک به کودک برای اجتناب از درگیری‌های مکرر، به او امکان می‌دهد، راه‌هایی برای سرگرمی پیدا کند، بدون اینکه به او برچسب قلدر و زورگو زده شود.
ترنج
کودکان یک‌ساله کتک می‌زنند و هل می‌دهند. آن‌ها هنوز نمی‌دانند این اعمال، رفتارهای درستی در مقابل دیگران نیستند. در حقیقت، آن‌ها اغلب ممکن است متوجه نشوند که در این کتک زدن و هل دادن شخص دیگری نیز حضور دارد، چون در اندیشیدن به اینکه سایر افراد دارای احساسات مشابه آن‌ها هستند، دچار مشکلند.
Mis. Afshar

حجم

۱۶۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۹۴ صفحه

حجم

۱۶۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۹۴ صفحه

قیمت:
۷۴,۰۰۰
۶۶,۶۰۰
۱۰%
تومان